Mrsmoke95 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου Είμαι στο ίδιο μπέρδεμα παιδιά τις είδα από κοντά στη μέρα το πρωί την lg και την Samsung s90d μπορώ να πω ότι η Samsung μου άρεσε πιο πολύ εσείς τι λέτε ;
spocky Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Νομιζω οτι στις συγκεκριμενες ιντσες (55) μιας και οι 2 φοραν το panel της lg ειναι καλυτερη η c4
stcp Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 22 ώρες πριν, Mrsmoke95 είπε Είμαι στο ίδιο μπέρδεμα παιδιά τις είδα από κοντά στη μέρα το πρωί την lg και την Samsung s90d μπορώ να πω ότι η Samsung μου άρεσε πιο πολύ εσείς τι λέτε ; Κι εγω την ιδια εντυπωση με εσενα ειχα οταν τις ειδα απο κοντα (διπλα-διπλα). Βεβαια σε τι ρυθμισεις τις ειχαν δεν εχω ιδεα, ουτε κοντρολ ειχαν για να τις σκαλισω
Mrsmoke95 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, stcp είπε Κι εγω την ιδια εντυπωση με εσενα ειχα οταν τις ειδα απο κοντα (διπλα-διπλα). Βεβαια σε τι ρυθμισεις τις ειχαν δεν εχω ιδεα, ουτε κοντρολ ειχαν για να τις σκαλισω Χαχαχαχ μάλλον απο ότι ακούω και βλέπω ψάχνωντας η c4 είναι καλύτερη επιλογή ενώ είμαι Samsung fan ειδικά σε tvs
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα