xristosnorbel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα στο team Είμαι ανάμεσα σε Samsung s90d 55’’ vs lg c4 55’’ εχω ψαχτεί πολύ αλλά δεν μπορώ να καταλήξω η samsung λένε έχει καλύτερα χρώματα και λίγο φως στο πάνελ αλλά βλέπω ότι εκεί στο μαύρο γίνεται και προς γκρι τεσπα θέλω την Tv για gaming και Netflix Ποια θα ήταν η ιδανική για αυτά τα 2 πράγματα ;
alimentas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, xristosnorbel είπε εχω ψαχτεί πολύ αλλά δεν μπορώ να καταλήξω η samsung λένε έχει καλύτερα χρώματα και λίγο φως στο πάνελ αλλά βλέπω ότι εκεί στο μαύρο γίνεται και προς γκρι ΔΕΝ ισχυει.H samsung εχει μονο καλυτερα χρωματα κ τιποτα αλλο(σε σχεση με τις lg) στα qd oled panel.Τετοια πανελ στην Ευρωπη στο συγκεκριμενο μοντελο φορανε μονο στις 65 ιντσες.Σε ολες τις αλλες διαστασεις εχουν panel της lg χωρις τις παραμετροποιησεις που δινει η lg.Οποτε στις 55 ιντσες αν πας στην σαμσουνγκ θα παρεις κατα πολυ χειροτερη tv απ την c4 Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από alimentas 1
xristosnorbel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Δηλαδή σε αυτές τις ίντσες 55 αξίζει c4? Και γιατί ; Γιατί πρέπει να αποφασίσω s90 ή c4 Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από xristosnorbel
alimentas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, xristosnorbel είπε Δηλαδή σε αυτές τις ίντσες 55 αξίζει c4? Και γιατί ; Γιατί πρέπει να αποφασίσω s90 ή c4 Γιατι εχει πολυ καλυτερη ποιοτητα κατσκευης ,πολυ καλυτερο λογισμικο κ εχει το ιδιο πανελ συν ολα τα καλουδια που προσφερει το λογισμικο της lg που την απογειωνει σε σχεση με την σαμσουνγκ.Αν θες για gaming κ προτιμας samsung πρεπει να πας σε 65αρα που ειναι κ η μονη ποτ φοραει qd oled Panel το οποιος οντως ειναι κορυφη για gaming mode 1
xristosnorbel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δεν νομίζω να πάω σε 65αρα λόγου χώρου θα μείνω στα 55 και προς τέλος 55αρα για gaming και Netflix κλείνουμε σε ποια ; 😂 αν και για την c4 έχω ακούσει burn in αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι πιστευτο αυτό μέσα σε 3 μέρες που ανέφερε κάποιος σε χρήση pc
alimentas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 burn in ειναι κινδυνος για ολες τις oled.Οχι μονο της lg.Αλλα εχει προχωρησει η τεχνολογια τους πλεον που μεσω λογισμικου υπαρχουν διαφορες ενεργειες για να μειωθει κ αλλο ο ηδη μικρος κινδυνος. Απ τις 2 αυτες c4.Ψαξε κ στον reddit για την c4.Ειναι τρομερη tv
xristosnorbel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Ωραία ευχαριστώ τις έχεις δοκιμάσει και τις 2 η 1 από αυτές ;
valantis123 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δηλαδή η Samsung μεχρι 55 ιντδες έχει woled panel της LG ενώ από 65" και πάνω έχει βάλει τα δικα της qd-oled?
alimentas Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Σωστος.Αλλα οχι στο πανω απο 65.Η S90D ΜΟΝΟ στις 65 φοραει qd-odel.Ολα τ αλλα υπολοιπα εχουν w oled.Η s95d που βεβαια δεν πολυαξιζει την διαφορα ,που ειναι το flagship μοντελο φοραει σε ολα τα μεγεθη qd-oled
stcp Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Στις 14/12/2024 στις 12:38 ΠΜ, xristosnorbel είπε Δηλαδή σε αυτές τις ίντσες 55 αξίζει c4? Και γιατί ; Γιατί πρέπει να αποφασίσω s90 ή c4 Τελικα πες μας τι αποφασισες και αν εισαι ευχαριστημενος! Κι εγω σε αυτο το διλημμα ειμαι! Βρεθηκα σε μεγαλο γνωστο καταστημα σημερα να τις δω απο κοντα. Ειχαν 3 ΟLED 55" διπλα διπλα (S90, C4 και S95) και επαιζαν ταυτοχρονα 4Κ. Αναμεσα στις 2 λοιπον, με το δικο μου υποκειμενικο ματι και με τις ρυθμισεις που αυτοι ειχαν η S90 μου αρεσε καλυτερα στα χρωματα και γενικα σαν κατασκευη (απο που προκυπτει η καλυτερη ποιοτητα της LG δεν καταλαβαινω) και εχει και 100Ε λιγοτερο. Εκει βεβαια που μου επεσε το σαγονι ειναι οταν κοιταξα την 3η στη σειρα...S95 (QD-OLED αλλα με τιμη 400Ε πανω!). Συνειδητοποιησα τοτε οτι και η S90 και η C4 ειναι απλα μετριες και μαλλον οι διαφορες μεταξυ τους επουσιωδεις...
alimentas Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Mια αναζητηση στο reddit φτανει για την s90.Σε πολλους ερχεται με την πλακετα για τις θυρες ξεκολλημενη ,πολλες επιστροφες λογω προβληματων και πολλα αλλα.Καμια επαφη με την c4 .Ειναι απλα κακη τηλεωραση με απειρα κολληματα.Ποσο μαλλον στις 55 ιντσες που φοραει πανελ της Lg χωρις τις παραμετροποιησεις της lg.Στις 65 με qd oled πανελ παει κ ερχεται. Επεξ/σία 31 Δεκεμβρίου 2024 από alimentas 1
thanosAIAS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Στις 31/12/2024 στις 9:01 ΜΜ, alimentas είπε Mια αναζητηση στο reddit φτανει για την s90.Σε πολλους ερχεται με την πλακετα για τις θυρες ξεκολλημενη ,πολλες επιστροφες λογω προβληματων και πολλα αλλα.Καμια επαφη με την c4 .Ειναι απλα κακη τηλεωραση με απειρα κολληματα.Ποσο μαλλον στις 55 ιντσες που φοραει πανελ της Lg χωρις τις παραμετροποιησεις της lg.Στις 65 με qd oled πανελ παει κ ερχεται. Εγώ ξέρω ότι η s90d έχει panel lottery. Ανάλογα με την περιοχή, μπορεί να έχει qd-oled panel ή όχι. Η σειρά s95d είναι όλες qd-oled η οποία τεχνολογία εχει χαρακτηριστικά καλύτερα χρώματα. Για μένα πάνε σε tcl qm8q mini led. 1000αρικο αλλά μια χαρά χρώματα και εικόνα θα δεις και δε θα σου καεί.
stcp Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Τελικά του Αη Κωτσόβολου (-25% βοήθειά μας) πήρα την S95D στα 1200Ε και τελείωσε η υπόθεση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα