Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου βουλώνει συνέχεια το σωληνάκι αποχέτευσης της κατάψυξης , πιάνει πάγο η τρύπα με αποτέλεσμα να πιάνει πάγο στον πάτο της κατάψυξης. Παρότι το κάνω απόψυξη και ρίχνω καυτό νερό (φεύγουν τα νερά πίσω στο ταψάκι) , και με καλαμάκι το έκανα , μετά από 6 μέρες περίπου ξανά τα ίδια. Τελευταία φορά έβαλα νερό καυτό με σόδα , 2ο πέρασμα νερό με ξύδι και 3ο πέρασμα , νερό με ξυνό, και όμως πάλι τα ίδια. Εχετε καμιά ιδέα ; Υπάρχει κάνα ειδικό βουρτσακι γι αυτή την δουλειά; Μάλλον θα έχει πιάσει άλατα η γλίτσα. Ενώ φεύγει το νερό όταν το ρίχνω , στην πράξη μετά από 6 μέρες βουλώνει με παγωμένο νερό. Τι φάση; 

Δημοσ.

Το είχε δει υδραυλικός και μου είπε είναι εντάξει η αντίσταση. Μου είπε είναι βουλωμένη η αποχέτευση και μου την ξεβούλωσε (νερό απλά έριξε μέσα στην τρύπα). Απο τότε ξανά βουλώνει η αποχέτευση και την ξεβουλώνω μόνος μου αλλά πάλι βουλώνει με παγωμένο νερό. Μου είπε όταν τον πήρα τηλ ότι και ένα μικρό σκουπιδάκι να έχει μέσα , βουλώνει αμέσως. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν πιάνει πάγο όλη η κατάψυξη. Πιάνει πάγο η τρύπα και συσσωρεύεται νερό στον πάτο της κατάψυξης γιατί δεν μπορεί να βγει το νερό στο ταψάκι πίσω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 minutes ago, Kaizoku said:

Το είχε δει υδραυλικός και μου είπε είναι εντάξει η αντίσταση. Μου είπε είναι βουλωμένη η αποχέτευση και μου την ξεβούλωσε (νερό απλά έριξε μέσα στην τρύπα). Απο τότε ξανά βουλώνει η αποχέτευση και την ξεβουλώνω μόνος μου αλλά πάλι βουλώνει με παγωμένο νερό. Μου είπε όταν τον πήρα τηλ ότι και ένα μικρό σκουπιδάκι να έχει μέσα , βουλώνει αμέσως. Δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν πιάνει πάγο όλη η κατάψυξη. Πιάνει πάγο η τρύπα και συσσωρεύεται νερό στον πάτο της κατάψυξης γιατί δεν μπορεί να βγει το νερό στο ταψάκι πίσω 

Δε μιλας με το service; Και το οτι βγαζει τοσο νερο η κατάψυξη δε μου ακούγεται καλο.

Επεξ/σία από BigBlack
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Kaizoku είπε

Το είχε δει υδραυλικός 

Ο υδραυλικος εχει οση δουλεια με το ψυγειο οση και ο δικηγορος

Ψυκτικο θες

η δε δουλευει η αντισταση, η δε δουλευει το χρονομετρο που ενεργοποιει την αντισταση

• Like 1
Δημοσ.

Εδώ πίσω καταλήγει ρε παιδιά το σωληνάκι και βγάζει τα νερά στο δοχείο το άσπρο. Βουλώνει με πάγο και δεν μπορούν να βγουν τα νερά. Ψυκτικός το είδε , όχι υδραυλικός , δικό μου λάθος. Θα μιλήσω και με το σέρβις της Samsung γιατί είχε καλέσει άλλον μάστορα 

IMG_0483.jpeg

Δημοσ.

στο δικο μου samsung αυτο το ασπρο δοχειο δεν εχω δει ποτε να εχει μεσα νερο. στα 7 χρονια που εχω το ψυγειο δεν ξερω καν τι ρολο βαραει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

στο δικο μου samsung αυτο το ασπρο δοχειο δεν εχω δει ποτε να εχει μεσα νερο. στα 7 χρονια που εχω το ψυγειο δεν ξερω καν τι ρολο βαραει. 

το ψυγειο κανει αποψυξη, ο παγος λιωνει, το νερο  απο τον λιωμενο παγο πηγαινει σ΄αυτο το δοχειο και με τη ζεστη απο τον συμπιεστη που ειναι ακριβως απο κατω εξατμιζεται.

Επεξ/σία από alefther
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alefther είπε

το ψυγειο κανει αποψυξη, ο παγος λιωνει, το νερο  απο τον λιωμενο παγο πηγαινει σ΄αυτο το δοχειο και με τη ζεστη απο τον συμπιεστη που ειναι ακριβως απο κατω εξατμιζεται.

ενδιαφερον. επειδη ειναι σε κοινή θεα και το βλεπω καθε φορα που σκουπιζω το πατωμα δεν εχω δει ποτε νερο. υποθετω καλο ειναι αυτο. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, alefther είπε

Λες να έχει θέμα η αντίσταση μου τελικά , να μην λιώνει τον πάγο ώστε να φύγει απο την αποχέτευση; Και το βουλώνει με πάγο την τρύπα της αποχέτευσης; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλα με τη Samsung, διαφορα ψυγεια Samsung εχουν τετοιο θεμα, εχει βγαλει η Samsung kits που διορθωνουν αυτο το προβλημα π.χ. 

https://samsungparts.com/products/da82-01415a

Στο σωληνακι συνηθως ειναι το προβλημα εχει σχαριτσα μεσα σαν φιλτρο βρυσης που βουλωνει ευκολα, κολλανε τα τοιχωματα με τον καιρο,δεν εχει πολλες τρυπες κατω και αλλα τετοια ωραια...

Για καθάρισμα μόνο με ατμοκαθαριστη θα κάνεις κάτι...

Επεξ/σία από gpapadakis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...