Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους.

Το πς της υπογραφής παρέδωσε πνεύμα(η κάρτα γραφικών), σκεφτόμουν έτσι κ αλλιώς για αναβάθμιση, είχα πει να περιμένω να πέσουν λίγο οι τιμές αλλά με πρόλαβαν τα γεγονότα.(δεν με ενδιαφέρει κάποια προσωρινή λύση)

Αύριο το πρωί θα πάω στο παρακάτω μαγαζί να στήσω ένα καινούργιο. https://obiwan.lu/

Έχετε να προτείνεται κάποιο build με τα αμεσα διαθεσιμα προιοντα απο το παραπανω μαγαζι;

Χρήση καθαρά γκειμινγκ, υπάρχουν 2 σσδ δίσκοι, θα ήθελα να αγοραστεί και ένας μ2.

Υπάρχει το τροφοδοτικό της υπογραφής αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να υποστηρίξει το νέο σύστημα.

Οθόνη για την ώρα θα μείνω με αυτή που έχω, θα αλλαχτεί μετά τις γιορτές.

Λειτουργικό θα περάσω εγώ, και το στήσιμο από μένα. 

Αν κάποιος μπορεί να ρίξει μια μάτια θα ήμουν υπόχρεος.

Ευχαριστώ προκαταβολικά και καλές γιορτές.

Υ.Γ. Αν υπάρχει δυνατότητα/επιλογη το τζαμί του κουτιού να είναι αριστερά και όχι δεξιά θα ήταν καλοδεχούμενο. Επίσης μπορώ να ανέβω 200-300€ αν υπάρχει σημαντική διαφορά .

Επεξ/σία από LabrakisG1992
Δημοσ.

Συγγνώμη, επιτρέπεται να ρωτήσω, μόνο από αυτό το πολύ ακριβό μαγαζί μπορείς να αγοράσεις? Δεν μπορείς ας πούμε να αγοράσεις από amazon .de ή .fr ή .com.be ?

Είναι ίσως ότι σε εκείνο το μαγαζί θα το πάρεις επιτόπου? Δεν θα πρέπει κι αυτοί να παραγγείλουν τα κομμάτια? 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sattack είπε

Συγγνώμη, επιτρέπεται να ρωτήσω, μόνο από αυτό το πολύ ακριβό μαγαζί μπορείς να αγοράσεις? Δεν μπορείς ας πούμε να αγοράσεις από amazon .de ή .fr ή .com.be ?

Είναι ίσως ότι σε εκείνο το μαγαζί θα το πάρεις επιτόπου? Δεν θα πρέπει κι αυτοί να παραγγείλουν τα κομμάτια? 

Είναι το θέμα της διαθεσιμότητας όντως . Θεωρώ ότι αφού λέει άμεσα διαθέσιμο στο σάιτ θα έχουν τα κομμάτια .

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οκ! Επίσης για να βοηθήσεις όποιον θέλει να προτείνει κάτι, θέλεις και κουτί ή θα κρατήσεις το παλιό σου? 

Και από ψύξη, έχεις κάποια να κρατησεις? Θέλεις νέα? Αερόψυκτρα ή υδρόψυξη?

ΥΓ, α τώρα είδα ότι είπες ότι θες και κουτί. 

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω Γαλλικα,αλλα βλεπω την δυνατοτητα που σου δινουν να προκαθορισεις εσυ τα παντα,οποτε δεν χρειαζεται ετοιμο υποχρεωτικα?

Επεξ/σία από benign
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, benign είπε

Δεν ξερω Γαλλικα,αλλα βλεπω την δυνατοτητα που σου δινουν να προκαθορισεις εσυ τα παντα,οποτε δεν χρειαζεται ετοιμο υποχρεωτικα?

Όχι, εχει και επιλογή για να διαλέξεις και κομμάτια μόνος σου (και λένε ότι αν θέλεις τα στήνουν αυτοί, αλλα βέβαια ο φίλος δεν το έχει ανάγκη αυτό).

Το θέμα είναι ότι οι τιμές τους είναι τόσο πολυ ακριβότερες από ότι έχουμε συνηθίσει, που τα 2000 αντιστοιχούν σε κάτι σαν 1200-1400 σε τιμές που έχουμε συνηθίσει !

Επεξ/σία από sattack
Δημοσ.

Για να ξεκινησουμε λιγο τη συζητηση, βλεπω για καρτες γραφικων τους εξης συσχετισμους τιμών:

7800ΧΤ από 690Ε, οι 4070 πιο ακριβές, 7900GRE από 727Ε, οι 4070super πιο ακριβές, οι 7900ΧΤ από 913Ε, οι 4070TI πιο ακριβες, οι 4070ΤΙ Super από 1010Ε, οι 7900ΧΤΧ από 1100Ε. οι 4080Super πιο ακριβές, από 1256Ε. 

Σίγουρα πρέπει να δούμε και όλα τα υπόλοιπα κομμάτια, αλλά σαν ποσοστό ενός budget 2000-2300που είπε ο φίλος, περιπου πόσο ποσοστό νομίζετε ότι πρέπει να πάει στην κάρτα? 

Μητρική νομίζω έχει B650 στα 250Ε και Χ670 στα 300Ε

2 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε

Δεν ξέρω άλλο μαγαζί στο Λουξεμβούργο να πουλάει κομμάτια αυτό είναι το πρόβλημα .

Υπάρχει ένα κοντα μου στην Γαλλία αν αυτό βοηθάει https://www.ldlc.com/recherche/Ryzen/

Mε μια πρώτη ματιά σε αυτό το Γαλλικο βρίσκω 7900ΧΤΧ από 900Ε οπότε μάλλον αυτό είναι πολύ φτηνότερο!

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, sattack said:

Για να ξεκινησουμε λιγο τη συζητηση, βλεπω για καρτες γραφικων τους εξης συσχετισμους τιμών:

7800ΧΤ από 690Ε, οι 4070 πιο ακριβές, 7900GRE από 727Ε, οι 4070super πιο ακριβές, οι 7900ΧΤ από 913Ε, οι 4070TI πιο ακριβες, οι 4070ΤΙ Super από 1010Ε, οι 7900ΧΤΧ από 1100Ε. οι 4080Super πιο ακριβές, από 1256Ε. 

Σίγουρα πρέπει να δούμε και όλα τα υπόλοιπα κομμάτια, αλλά σαν ποσοστό ενός budget 2000-2300που είπε ο φίλος, περιπου πόσο ποσοστό νομίζετε ότι πρέπει να πάει στην κάρτα? 

Μητρική νομίζω έχει B650 στα 250Ε και Χ670 στα 300Ε

Συγνωμη εγω δεν εχω χρονο αυτη την στιγμη,αλλα για αυτο που ρωτησες το ποσο της καρτας θα εξαρτηθει απο το τι οθονη θα αγορασει ο φιλος και με τι αναλυση. Θα ειναι 2Κ? Μηπως 4Κ? Απο εκει θα εξαρτηθει και απο τι παιχνιδια θα παιζει εφοσον αναφερει gaming. (Παντως οτι και να πει προσωπικα θεωρω σωστο μεχρι 7900GRE η σκετη,οχι πιο ακριβη καρτα.Και σιγουρα οχι Ngreedia.) 

https://www.tomshardware.com/reviews/gpu-hierarchy,4388.html

• Like 1
Δημοσ.

Ο 7800Χ3D εχει 718Ε στο .lu και 569Ε στο γαλλικό, αλλά εκεί λέει διαθέσιμο σε 21 καταστήματα οπότε πρέπει να ψάξεις αν έχει σε αυτό που είναι κοντά σε σένα. 

Ο 9800X3D έχει καλή τιμή στο γαλλικό(619Ε) αλλά όμως λέει διαθέσιμος σε 15μερες...

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, sattack είπε

Ο 7800Χ3D εχει 718Ε στο .lu και 569Ε στο γαλλικό, αλλά εκεί λέει διαθέσιμο σε 21 καταστήματα οπότε πρέπει να ψάξεις αν έχει σε αυτό που είναι κοντά σε σένα. 

Ο 9800X3D έχει καλή τιμή στο γαλλικό(619Ε) αλλά όμως λέει διαθέσιμος σε 15μερες...

Υπάρχει ο 7800 στο κατάστημα που με βολεύει !

(Thionville)

• Like 1
Δημοσ.

DDR5 32GB (2x16) 6000 CL30 , από 148E στο .lu, 118E στο γαλλικό. (Και στα δυο είναι οι GSkill Flare X5)

1 λεπτό πριν, LabrakisG1992 είπε

Υπάρχει ο 7800 στο κατάστημα που με βολεύει !

(Thionville)

Όπως τα βλέπω μάλλον σε συμφέρει τότε το γαλλικό

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sattack είπε

DDR5 32GB (2x16) 6000 CL30 , από 148E στο .lu, 118E στο γαλλικό. (Και στα δυο είναι οι GSkill Flare X5)

Όπως τα βλέπω μάλλον σε συμφέρει τότε το γαλλικό

Ευχαριστώ πολύ. Έχεις να προτείνεις και υπόλοιπα παρτς;

• Like 1
Δημοσ.

Στο γαλλικό βλέπω και μια Asus TUF Gaming B650-plus wifi στα 205Ε. Δεν ξερω αν αξιζει να δώσεις παραπάνω μονο για gaming. 

Από ότι βλέπω το γαλλικό εχει τιμές πιο κοντά σε αυτές που έχουμε συνηθίσει να συζητάμε εδώ. Οπότε και από μνημης και συνήθειας ίσως κάποιοι φίλοι μπορούν να δώσουν προτάσεις για τροφοδοτικο, και NVMe. 

Για κουτί επειδή είναι και θέμα γούστου, δεν θελεις να το κοιτάξεις εσύ? Άλλωστε δεν έχεις καποια πολύ συγκεκριμένη απαίτηση η περιορισμό στο θέμα του κουτιού. 

• Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sattack είπε

Στο γαλλικό βλέπω και μια Asus TUF Gaming B650-plus wifi στα 205Ε. Δεν ξερω αν αξιζει να δώσεις παραπάνω μονο για gaming. 

Από ότι βλέπω το γαλλικό εχει τιμές πιο κοντά σε αυτές που έχουμε συνηθίσει να συζητάμε εδώ. Οπότε και από μνημης και συνήθειας ίσως κάποιοι φίλοι μπορούν να δώσουν προτάσεις για τροφοδοτικο, και NVMe. 

Για κουτί επειδή είναι και θέμα γούστου, δεν θελεις να το κοιτάξεις εσύ? Άλλωστε δεν έχεις καποια πολύ συγκεκριμένη απαίτηση η περιορισμό στο θέμα του κουτιού. 

Ναι θα κοιτάξω ευχαριστώ ! 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...