Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φόρουμ, μία ερώτηση παρακαλώ.

Έχω αγορασμένο χώρο στο iCloud 50gb . Προσπαθώντας να δω τις φωτογραφίες μου στον υπολογιστή μέσω του iCloud διαπιστώνω πως το cloud έχει συγχρονίσει μόνο 50 φωτογραφίες από την συλλογή μου. Μετά από έλεγχο κατάλαβα ότι έχουν δεσμευτεί τα περισσότερα GB(49gb) του cloud γι' αυτό συνέβη αυτό από το εφεδρικό αντίγραφο και οι φωτογραφίες έχουν δεσμεύσει μόνο 55mb με αποτέλεσμα να μην μένει χώρος για συγχρονισμό περισσότερων φωτογραφιών. Ήθελα λοιπόν να ρωτήσω πόσο χρήσιμο είναι το εφεδρικό αντίγραφο των 49gb και εάν πατήσω Απενεργοποίηση και διαγραφή από iCloud θα έχει κάποια επίπτωση? (σβήσιμο αρχείων κτλπ) η όχι?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων .

Επεξ/σία από nek3
  • Like 1
Δημοσ.

Το έκανα και βλέπω ότι 49,9gb τρώει η ενότητα Εφεδρικά Αντίγραφα και στην συνέχεια από κάτω βγάζει φωτό icloud iCloud Drive μηνύματα κτλπ με πολύ λίγα mb το καθένα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπες στο εφεδρικό αντίγραφο να δεις ποια εφαρμογή τρώει τόσο πολύ χώρο. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

Το προσπάθησα αλλά δεν κάνει κάτι πατώντας επάνω του μου δείχνει απλά 

Εφεδρικα αντίγραφα.    49,9GB

πατώντας επάνω δεν κάνει κάτι όμως 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 minutes ago, nek3 said:

Το προσπάθησα αλλά δεν κάνει κάτι πατώντας επάνω του μου δείχνει απλά 

Εφεδρικα αντίγραφα.    49,9GB

πατώντας επάνω δεν κάνει κάτι όμως 

Τι συσκευές Apple έχεις; Εκεί μπορείς να δεις τι περιέχει το αντίγραφο. 

Επεξ/σία από CheOnWeb
Δημοσ.

Εφεδρικό αντίγραφο μου λέει και πόσο χώρο καταναλώνει τίποτε άλλο , ούτε μπορώ να πατήσω επάνω του να με πάει κάπου πιο μέσα να δω πιο αναλυτικά 

Δημοσ.
1 hour ago, nek3 said:

Εφεδρικό αντίγραφο μου λέει και πόσο χώρο καταναλώνει τίποτε άλλο , ούτε μπορώ να πατήσω επάνω του να με πάει κάπου πιο μέσα να δω πιο αναλυτικά 

Τι iOS έχεις; Όταν πας στις ρυθμίσεις του iCloud Backup δεν βλέπεις αυτή την εικόνα;

IMG_4422.jpeg.b3942e38e746e4a5d9a7e38797bf594e.jpeg

Δημοσ.

Εχω 2 iphone ένα 13 και ένα 15 . 
στο 13 έχω το πρόβλημα μπαίνοντας εκεί που μου επισυνάψατε με πάει στην επόμενη εικόνα που λέει

Στο 13 pro max  👇🏼

Αυτό το iPhone               49,9 GB >

Πιο πρόσφατο αντίγραφο     Ποτέ

Μέγεθος αντιγράφου    49,92 GB

Μέγεθος επόμενου        +129,2 MB

Στην συνέχεια από κάτω ακολουθούν οι εφαρμογές μου η οποίες είναι ενεργές όλες με πράσινη ένδειξη στα δεξιά  .(και να τις απεργοποιήσω δεν αλλάζει κάτι )

και τέλος τέρμα κάτω έχει την επιλογή Απενεργοποίηση και διαγραφή από iCloud.

*Στο 15 pro max 👇🏼

Αυτό το iPhone               0 KB >

Πιο πρόσφατο αντίγραφο     Ποτέ 

Μέγεθος αντιγράφου             Μηδέν ΚΒ

Μέγεθος επόμενου                  +10,81 GB

Στην συνέχεια από κάτω ακολουθούν οι εφαρμογές μου η οποίες είναι ενεργές όλες με πράσινη ένδειξη στα δεξιά  .

και τέλος τέρμα κάτω έχει την επιλογή Απενεργοποίηση και διαγραφή από iCloud.

Δημοσ.

Γράφει ναι αλλά δεν συμπίπτει με τα 49,9 τα δεσμευμένα επίσης και να τα κλείσω όλα ο χώρος παραμένει δεσμευμένος ο,τι ρυθμίσεις εχω στο 15 έχω και στο 13 .

Το ερώτημα μου πλέον είναι εάν πατήσω αυτό που αναγράφει τέρμα κάτω απενεργοποίηση και διαγραφή τι θα συμβεί άραγε 

Δημοσ.
13 minutes ago, nek3 said:

Το ερώτημα μου πλέον είναι εάν πατήσω αυτό που αναγράφει τέρμα κάτω απενεργοποίηση και διαγραφή τι θα συμβεί άραγε 

Δεν θα έχεις backup. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί δεν σβήνεις τα εφεδρικά και να κάνεις επί τόπου ένα νέο να δεις μήπως έχει φάει κάποιο σκάλωμα; 

Επεξ/σία από Sherlock_7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...