ares225 Δημοσ. Σάββατο στις 06:59 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 06:59 πμ (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, pcos είπε δεν εχουν νοημα ολα αυτα τα αποθηκευτικα εδω και χρονια! μια πολυ γρηγορη και αδιαληπτη συνδεση ιντερνετ χρειαζεται πλεον. Έχω 500αρα και; Όσο γρήγορη σύνδεση κανένα στρεμινγκ δεν μπορεί να μου δώσει την απόλαυση που ενοιωσα όταν έβαλα άρχοντα των δαχτυλιδιών 4κ bluray. Ήταν η μέρα με την νύχτα πιο δυνατή εικόνα με τέτοιο ήχο δεν έχω ξαναδεί πουθενά σε στριμινγκ. Γενικά αν κάποιος του αρέσουν οι ταινίες και έχει 65αρα Ολεντ και πάνω και μια καλή ήχο παρά για να τις αξιοποιήσει θέλει Blu ray Επεξ/σία Σάββατο στις 06:59 πμ από ares225 3 2
coffeex Δημοσ. Σάββατο στις 08:55 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:55 πμ 11 hours ago, pcos said: δεν εχουν νοημα ολα αυτα τα αποθηκευτικα εδω και χρονια! μια πολυ γρηγορη και αδιαληπτη συνδεση ιντερνετ χρειαζεται πλεον. + seeders και αρκετά TB 🤘 1
tzavardin Δημοσ. Σάββατο στις 08:58 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:58 πμ 12 ώρες πριν, Mythoplasths είπε Εγώ γιατί τρομάζω τώρα ..στην ιδέα όλα.. ψηφιακά=άυλα..δεν ξέρω...παντός τρομάζω.. Μα και στο bluray ψηφιακά είναι. Και τα cd. Το πρόβλημα όπως είπε κάποιος παραπάνω είναι το drm, και ότι πρέπει να έχεις ανοιχτό το steam ας πούμε, ή οποια πλατφόρμα για να παίξεις αυτό που έχεις κατεβάσει στο pc σου, ή τη μουσική σου κλπ. Αυτό καίει. Ελπιζω σε κάποια χρόνια να καταφέρουμε ως καταναλωτές να το βγάλουμε παράνομο ή εκτός αγοράς αυτό το πράγμα.
evark Δημοσ. Σάββατο στις 10:42 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:42 πμ Σαν αποθηκευτικό μέσο για υπολογιστές, μάλλον απέτυχε, ποτέ δεν κατάφερε να προσεγγίσει την δημοφιλία του dvd, και ο βασικότερος λόγος ήταν η αξιοπιστία. Οι εγγραφές ήταν ευαίσθητες, το έγραφες και δεν ήξερες αν μετά από 1 ή 2 χρόνια θα μπορούσε να διαβαστεί. Δεν ξέρω αν έφταιγαν τα drives ή τα δισκάκια, μπορεί και τα δύο. Από την άλλη οι συσκευές κράτησαν τιμή σε σχέση με τα dvd και η χωρητικότητα ξεπεράστηκε από τα usb flash. 2
teodoreh Δημοσ. Σάββατο στις 11:45 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:45 πμ Η πραγματική δικτατορία θα ξεκινήσει όταν σταματήσουν να πουλάνε σκληρούς δίσκους. Hoarders όλου του κόσμου, ενωθείτε και κρατήστε την ανάμνηση αυτού του κόσμου σε RAID arrays!
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. Σάββατο στις 12:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:02 μμ Παιδιά όπως ένα CD ή LP έχει ανώτερο ήχο από ένα κατέβασμα τραγουδιού από Youtube, έτσι και τα bluray's είναι ανώτερα σε εικόνα και ήχο σε σχέση με Netflix και Disney+... 2
toyo73 Δημοσ. Σάββατο στις 12:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:31 μμ (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, ares225 είπε Έχω 500αρα και; Όσο γρήγορη σύνδεση κανένα στρεμινγκ δεν μπορεί να μου δώσει την απόλαυση που ενοιωσα όταν έβαλα άρχοντα των δαχτυλιδιών 4κ bluray. Ήταν η μέρα με την νύχτα πιο δυνατή εικόνα με τέτοιο ήχο δεν έχω ξαναδεί πουθενά σε στριμινγκ. Γενικά αν κάποιος του αρέσουν οι ταινίες και έχει 65αρα Ολεντ και πάνω και μια καλή ήχο παρά για να τις αξιοποιήσει θέλει Blu ray Το 95% των τορρεντ και κατι νετφλιχ ειναι απλα σκουπιδια.Ακομη και σε απλη 1080p 40" sony του 2007, ετσι και βαλω δισκακι BD ασυμπιεστο 50αρι για μια ταινια, μενεις μ@λ@κας με την καθαροτητα και τα χρωματα.Οι περισσοτεροι βλεπουν σκουπιδια σε 4Κ της ταξης των 5-7gb.Σαν να εχεις Ferrari με ζαντολαστιχα απο suzuki maruti. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:31 μμ από toyo73 1 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. Σάββατο στις 12:32 μμ Super Moderators Δημοσ. Σάββατο στις 12:32 μμ 46 minutes ago, teodoreh said: Η πραγματική δικτατορία θα ξεκινήσει όταν σταματήσουν να πουλάνε σκληρούς δίσκους. Hoarders όλου του κόσμου, ενωθείτε και κρατήστε την ανάμνηση αυτού του κόσμου σε RAID arrays! Και τα data centers, file servers κτλπ τι θα κάνουν? Θα πουλάνε μόνο σε "εταιρικά αφμ" ? Αυτό που δυστυχώς γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια είναι μια τραγική στασιμότητα στις τιμές. Παλιότερα όταν έβγαιναν μεγαλύτεροι HDDs έσπρωχναν τις τιμές των μικρότερων προς τα κάτω. Το 2024 έχουμε πάνω κάτω τις ίδιες τιμές με το 2019 αν όχι λίγο χειρότερες κι οι τιμές των νέων μεγαλύτερων απλά αρχίζουν από πιο πάνω. 3
Pokemon640 Δημοσ. Σάββατο στις 01:04 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 01:04 μμ 31 minutes ago, Thresh said: Και τα data centers, file servers κτλπ τι θα κάνουν? Θα πουλάνε μόνο σε "εταιρικά αφμ" ? Αυτό που δυστυχώς γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια είναι μια τραγική στασιμότητα στις τιμές. Παλιότερα όταν έβγαιναν μεγαλύτεροι HDDs έσπρωχναν τις τιμές των μικρότερων προς τα κάτω. Το 2024 έχουμε πάνω κάτω τις ίδιες τιμές με το 2019 αν όχι λίγο χειρότερες κι οι τιμές των νέων μεγαλύτερων απλά αρχίζουν από πιο πάνω. Σε αυτό συμφωνώ, και στα bluray τα writer ίδιες τιμές, δεν έπεσαν καθόλου, γιαυτό και δεν πέρασαν τόσο εύκολα στην αγορά, ακόμη και για archiving ποιο πολύ με συμφέρει ένα docking station και ένα συρτάρι με σκληρούς δίσκους μερικών TB με ημερομηνίες/label πάνω τους. 2
Diavolos666 Δημοσ. Σάββατο στις 02:08 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:08 μμ (επεξεργασμένο) 7 hours ago, ares225 said: Έχω 500αρα και; Όσο γρήγορη σύνδεση κανένα στρεμινγκ δεν μπορεί να μου δώσει την απόλαυση που ενοιωσα όταν έβαλα άρχοντα των δαχτυλιδιών 4κ bluray. Ήταν η μέρα με την νύχτα πιο δυνατή εικόνα με τέτοιο ήχο δεν έχω ξαναδεί πουθενά σε στριμινγκ. Γενικά αν κάποιος του αρέσουν οι ταινίες και έχει 65αρα Ολεντ και πάνω και μια καλή ήχο παρά για να τις αξιοποιήσει θέλει Blu ray Συμφωνώ αλλά ο κόσμος δεν έχει 65άρες OLED με dolby surround ηχεία. Γι' αυτό δεν ενδιαφέρει τον κόσμο τόσο η λεπτομέρεια που λες οπότε δεν υπάρχει και κοινό να πληρώνει για blu ray ταινίες. Επεξ/σία Σάββατο στις 02:08 μμ από Diavolos666
Atropos28 Δημοσ. Σάββατο στις 02:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 02:14 μμ 19 ώρες πριν, Innersense είπε Θυμηθείτε: σφίγγει ο κλοιός του τίποτα να μη μας ανήκει... Δε χρειάζεται να μας ανήκουν όλα. Και στο θέατρο πάμε και δε φεύγουμε με το έργο σε μία σακούλα και στο γήπεδο και με το αεροπλάνο ταξιδεύουμε και στον κουρέα πάμε κ.ο.κ. Το θέμα είναι οι υπηρεσίες να είναι ανάλογες της τιμής που πρέπει να πληρώσουμε.
parlapipas25 Δημοσ. Σάββατο στις 03:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:02 μμ Ξέρεις κάνεις που μπορώ να αγοράσω blue ray ταινίες με ελληνικούς υπότιτλους;
Ntinaras Δημοσ. Σάββατο στις 03:09 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:09 μμ 18 ώρες πριν, Mythoplasths είπε Από φλοπι 3.5 μέγα σε cd 700 μέγα..από τα 700 στα 4.2 γιγα και 9 ..εεεεε ήταν άλμα ..συν ότι τα φλοπια ήταν απελπιστικά ευαίσθητα. Δεν ήταν μόνο ευκολία . Ήταν άλμα .παντός ότι ο υπολογιστής έκανε το cd κομμάτι του σε χρόνο dt βοήθησε 1.39MB για την ακριβεια. 1
Tambas91 Δημοσ. Σάββατο στις 03:31 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:31 μμ 18 ώρες πριν, BlurayMoviesGreece είπε Δυστυχως ολα τα LG Bluray αποδειχτηκαν ριμαδια. Εχω 4 χαλασμενα για pc και 1 "φετα". Το καθε ενα ζητημα να επαιξε 15 ταινιες. Τα δισκακια απο την αλλη ειναι σκυλια, ακομα και μετα απο 200 χερια μενουν αγρατζουνιστα και παιζουν μια χαρα. Μονο Lg oled c4, intel και NVIDIA αδερφέ μου blu !! 1
oldnew Δημοσ. Σάββατο στις 03:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 03:37 μμ -Το cd οταν βγηκε ηταν επανάσταση γιατι, για ηχο ηταν μικρό και ειχε άριστη ποιότητα, ενώ για data σε pc, εκει και αν ήταν επανάσταση αφου η χωρητικότητα σε σχεση με δισκέτα ήταν πολλαπλάσια με οτι αυτό συνεπάγονταν. Επίσης δεν υπήρχε γρήγορο ίντερνετ οπότε ως μέσο μεταφοράς τεράστιων αρχείων ηταν επανάσταση εξου και περιοδικά, γέμισαν cd. -Το dvd ηταν απλα, σημαντική βελτίωση, καθώς απλα έδινε ποιο πολλα data, είχε επιτυχία όμως γιατι για 1η φορα είχες βίντεο σε εξαιρετική ποιότητα (και δεν υπήρχε γρήγορο ίντερνετ. Το blue ray ηρθε σε μια εποχή που πλεον είχε πεσει η τιμή των σκληρών δίσκων οπότε όλοι αποθήκευαν εκει. Για μεταφορά data εφτανε και περίσσευε ηδη το dvd (περιοδικά κλπ), το ίντερνετ άρχισε να γίνεται γρήγορο. Βαλε και το streaming που ακολούθησε και έδωσε την ταφόπλακα.. Όποτε ποιους αφορούσε? Όποιον ηθελε εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Είναι πολυ λιγοι για να στηριχθεί πανω σε αυτούς εμπορικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα