JPG Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 Iparxei tropos na kseklidoso ena Alcatel OneTouche 302?<BR>Einai kleidomeno me karta tis D1.
ODT Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 me ena taliro ola ginontai.se parapempw ston germano ths perioxhs sou
JPG Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2001 To kinito einai kleidomeno me karta tis germanikis D1. Den dexete diladi alli karta.<P>Den nomizo na mou to kseklidosei edo o germanos. Den exei kleidosei logo lathos kodikou pin as poume.<P>Malon den eixa ginei safis stin erotisi mou. Loipon iparxei tropos na ginei afto? Thelo diladi na tou balo mia karta ellinikis eterias.
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2001 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2001 An kai den exw idea ti einai to d1 pou les<BR>psaxnontas sto <A HREF="http://google.yahoo.com/bin/query?p=D1+mobil&hc=0&hs=1" TARGET=_blank>Yahoo</A> eida oti se ka8e anafora D1 yphrxe stadar kai h vodafone.<BR>ara isws na mporeis na apefthyntheis ekei.<p>[ 01-08-2001: Message edited by: Stam ]
JPG Δημοσ. 2 Αυγούστου 2001 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2001 H D1 einai germaniki eteria kinitis tilefonias.<BR>Ektos aftou to kinito einai sim locked den exei kleidosei logo isagogis lathos pin, to exei kleidomeno i D1 gia na min mporei o xristis na balei alli sim. Proti fora to akoute afto?<BR>Psaxno ena kodiko, ena crack i otidipote gia na mporeso na balo alli sim apo elliniki eteria.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.