kundi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 πάω να ανεβάσω φωτό στο Facebook , και στον φάκελο είναι μικρές πως θα κάνω να μεγαλώσουν ευχαριστώ , Sequoia έχω ,
tsoukalasKaminia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Εννοείς να τις κάνεις να φαίνονται σαν εικονίδια;
kundi Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, tsoukalasKaminia είπε Εννοείς να τις κάνεις να φαίνονται σαν εικονίδια; να μεγαλώσουν η φωτό , Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από kundi
tsoukalasKaminia Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, kundi είπε να μεγαλώσουν η φωτό , cmd και συν. Κατω δεξια σου βγαζει και σχετικο ρολακι Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από tsoukalasKaminia
kundi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 τίποτα δεν μου βγάζει έχω logitech mouse, Mac mini
CheOnWeb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, kundi said: τίποτα δεν μου βγάζει έχω logitech mouse, Mac mini Δεν νομίζω ότι μπορείς να τα μεγαλώσεις στο "open/save dialogue box". Άνοιξε ένα κανονικό παράθυρο Finder (εκεί έχει slider για να τα μεγαλώσεις όσο θέλεις) και κάνε upload από 'κει (ελπίζω ότι υποστηρίζει το Facebook drag and drop για upload). 2 hours ago, kundi said: τίποτα δεν μου βγάζει έχω logitech mouse, Mac mini Δες εδώ, στο τελευταίο post που λέει να αλλάξεις την τιμή στο "icon size", στο αρχείο "com.apple.finder.plist" που βρίσκεται στο user/Library/Preferences/com.apple.finder.plist https://superuser.com/questions/669735/how-can-i-increase-the-size-of-thumbnails-when-opening-files Το πρόγραμμα που λέει να χρησιμοποιήσεις για να κάνεις edit το "com.apple.finder.plist" δεν το ξέρω αλλά εγώ έκανα δοκιμή με το BBEdit και δούλεψε. Βρήκα το string στη σειρά 110, άλλαξα το 64 σε 128 και τα thumbnail μεγάλωσαν. Δεν χρειάστηκε restart.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα