BritGreek Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, Black Demis είπε δεν αμφιβάλλω αλλά δεν εφυγε κόσμος λογο ποιότητας εδω παλεύαμε με την παλιά ποιότητα που δεν ήταν και οτι καλύτερο , στην αρχή βάραινε το interface Μέτα με το microsoft account έγινε μπουρ....ο ολο το θεμα...... ε κόσμος έφυγε ένας μετά τον άλλον σε 1 χρόνο απο της 90 95 επαφες που ειχα απο της οποίες καθημερινά τουλάχιστον εβλεπα 70 75 onlne άρχισα να βλέπω 4 5 ατομα και αργότερα έμπαινα και ηταν 1 ατομο μεσα...... βγηκα και εγω και τέλος ιδιο πραγμα ακριβος με το windows live messenger dejavu φαση Δεν απαιτεί microsoft account το Skype.
Black Demis Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 8 minutes ago, BritGreek said: Δεν απαιτεί microsoft account το Skype. δεν ειπα απαιτειται .... ειπα μπεικε στο παιχνιδι τοτε και αρκετοι εβαλαν μετα Interface εγινε χαλια και τα υπολοιπα τα ξερεις καλυτερα απο μενα 1
LthIX Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Microsoft δεν κλείνει το Skype και το GroupMe και να εντάξει τους developers και resources στο Teams. Ας βγει καποιος να μας πει γιατι ; χαχα
polaki Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 12 hours ago, Black Demis said: Μέτα με το microsoft account έγινε μπουρ....ο ολο το θεμα...... ε κόσμος έφυγε ένας μετά τον άλλον σε 1 χρόνο απο της 90 95 επαφες που ειχα απο της οποίες καθημερινά τουλάχιστον εβλεπα 70 75 onlne άρχισα να βλέπω 4 5 ατομα και αργότερα έμπαινα και ηταν 1 ατομο μεσα...... βγηκα και εγω και τέλος ιδιο πραγμα ακριβος με το windows live messenger dejavu φαση Όταν έγινε η αλλαγή με το Microsoft account μου έχασαν το λογαριασμό που είχα άπειρα χρόνια συνομιλίες μέσα. Επειδή το χρησιμοποιούσα και για τη δουλειά, κατέληξε να μου δημιουργήσει πρόβλημα γιατί έχασα επαφές με εν δυνάμει πελάτες που κατά καιρούς μου έστελναν να κάνω κάποια tasks, αλλά κυρίως έχασα το ιστορικό επικοινωνίας με τους φίλους μου. Αν και ήμουν ο μόνος που το έπαθα, ποτέ δε βρήκε τρόπος να ανακτηθεί, οπότε είμαι σίγουρος ότι το ίδιο πράγμα θα συνεβει σε πάρα πολύ κόσμο.
LthIX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δεν νομίζω ότι συμβαίνει αυτό. Σε πληροφορικακα συστήματα είναι δύσκολο να χάνεις της συνομιλίες σου μόνο εσύ και να μην επηρεάζονται και άλλα εκατοντάδες άτομα. Μάλλον κάτι δεν έκανες σωστά
Black Demis Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 49 minutes ago, LthIX said: Δεν νομίζω ότι συμβαίνει αυτό. Σε πληροφορικακα συστήματα είναι δύσκολο να χάνεις της συνομιλίες σου μόνο εσύ και να μην επηρεάζονται και άλλα εκατοντάδες άτομα. Μάλλον κάτι δεν έκανες σωστά Όντος συνέβαινε αυτο οταν έκανες migrate τον λογαριασμό σε καποιους τα εχανε ολα, βεβαια το θεμα το διόρθωσε σχετικα αμεσα αλλα οσοι την εφαγαν την εφαγαν
Volga Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, dikasths είπε Υπάρχει κόσμος δηλαδή που χρησιμοποιεί το Skype?? Έστω οτι θες να καλείς σε σταθερό ή κινητό εξωτερικού (γιατί εχεις συγγενείς, γιατί έχεις δουλειές με το εξωτερικό κλπ) Χρέωση Skype Απεριόριστο: Χρέωση πχ Nova για 120 λεπτά... 2 1
dikasths Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 36 minutes ago, Volga said: Έστω οτι θες να καλείς σε σταθερό ή κινητό εξωτερικού (γιατί εχεις συγγενείς, γιατί έχεις δουλειές με το εξωτερικό κλπ) Χρέωση Skype Απεριόριστο: Χρέωση πχ Nova για 120 λεπτά... Έχεις δίκιο αν το βλέπεις έτσι, από την άλλη γιατί να καλεις σε σταθερό και όχι σε whatsup, viber κλπ που είναι free? 1
Volga Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, dikasths είπε Έχεις δίκιο αν το βλέπεις έτσι, από την άλλη γιατί να καλεις σε σταθερό και όχι σε whatsup, viber κλπ που είναι free? Είναι ανάλογα τη περίπτωση. Πχ Viber μόνο εδώ ελλάδα έχουμε , κύπρο και αντε 3-4 χώρες ακομη. Whatsapp Αμερική Αγγλία, και κάποιοι άλλοι καθε εφαρμογή έχει το κοινό της. ...Σταθερό και κινητό έχουν όλοι 😄
LthIX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 51 λεπτά πριν, Volga είπε Είναι ανάλογα τη περίπτωση. Πχ Viber μόνο εδώ ελλάδα έχουμε , κύπρο και αντε 3-4 χώρες ακομη. Whatsapp Αμερική Αγγλία, και κάποιοι άλλοι καθε εφαρμογή έχει το κοινό της. ...Σταθερό και κινητό έχουν όλοι 😄 Όντως το Viber είναι πιο πολύ βαλκάνια. Το WhatsApp είναι παγκόσμιο. Άμα επεκταθεί και το rcs, τότε η εύκολη και δωρεάν επικοινωνία θα είναι ένα βήμα ακόμα πιο κοντά. 1
Volga Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, LthIX είπε Όντως το Viber είναι πιο πολύ βαλκάνια. Το WhatsApp είναι παγκόσμιο. Άμα επεκταθεί και το rcs, τότε η εύκολη και δωρεάν επικοινωνία θα είναι ένα βήμα ακόμα πιο κοντά. Ισχύει αλλα και πάλι για επαγγελματική χρήση.. τι θα πεις του άλλου... βάλε Whatsapp για να μιλήσουμε; Είναι κάπως...
LthIX Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, Volga είπε Ισχύει αλλα και πάλι για επαγγελματική χρήση.. τι θα πεις του άλλου... βάλε Whatsapp για να μιλήσουμε; Είναι κάπως... Γιατί όχι ; Μπορείτε να στέλνετε δωρεάν φωτογραφίες 😘 έχει και κρυπτογράφηση από άκρη σε άκρη (η ελληνική εκδοχή του end to end encryption είναι χαλιαααα), τι άλλο θες. Ξενερωνω που το έχει η meta, και για αυτό είναι ο λόγος που δεν έχω λογαριασμό εκεί. Άσε δεν και έχει tablet versions 2
great Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 15 hours ago, Volga said: Ισχύει αλλα και πάλι για επαγγελματική χρήση.. τι θα πεις του άλλου... βάλε Whatsapp για να μιλήσουμε; Είναι κάπως... καθολου νομιζω , εδω αμερικη εχω κατι φιλους ολοι ειναι με whatsapp, ακομα και ταινιες σειρες που βλεπεις ολοι στελνουν whatsapp ή facetime. 1
Makis38 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Εξωτερικό ακόμη και επαγγελματικά τηλέφωνα, εταιριών κλπ, ο αριθμός τους είναι πάνω και σε whatsapp, το βλέπεις με το χαρακτηριστικό πράσινο logo δίπλα τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα