Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 minutes ago, Nakis93 said:

Το ποιό?!

Ακριβώς. Το χείριστο viber που εξωτερικό δεν δουλεύει ποτέ και ακούγεται η φωνή του άλλου μόνιμα παραμορφωμένη. Whatsapp για τηλεφωνική κλήση στο εξωτερικό. Το πολύ καλό που έχει το viber είναι το viber out. Με έχει σώσει εκατοντάδες φορές μιλώντας από εξωτερικό σε Ελλάδα σταθερά πρωτίστως, τζάμπα, και με χαμηλή χρέωση σε κινητά. 

• Like 1
Δημοσ.
25 minutes ago, gorge18 said:

και ηρθε το viber κλπ και τα εκλεισε ολα

to viber ειναι παντελώς αγνωστο σε αλλες χωρες περα απο βουλγαρια ουκρανια και τετοια.

• Like 10
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πέσαμε σε μαύρη τρύπα  του χρόνου , το στοιχειωμένο post είναι απο το insomnia του 2005 , η Microsoft μόλις ανακοίνωσε τα Windows Xp  , το E-Bay αποκτά το Skype για 2.6 billion

Digital Art Fashion GIF by YEECHI

Επεξ/σία από ethereum
  • Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dikasths είπε

Υπάρχει κόσμος δηλαδή που χρησιμοποιεί το Skype??

Φροντιστήρια, online εκπαίδευση, κανάλια για ζωντανές συνδέσεις, πανεπιστήμια, εταιρείες (π.χ. ναυτιλιακές), λόγω της ποιότητας ήχου και εικόνας και επειδή δεν έχει χρονικό περιορισμό. Απαραίτητο εργαλείο και δωρεάν. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα για δωρεάν τηλεδιασκέψεις χωρίς όριο, εκτός από τις πλατφόρμες webrtc (jitsi, κλπ), οι οποίες υστερούν ξεκάθαρα σε ποιότητα και features.

21 λεπτά πριν, great είπε

to viber ειναι παντελώς αγνωστο σε αλλες χωρες περα απο βουλγαρια ουκρανια και τετοια.

Ισχύει. ΄Οχι παντελώς άγνωστο, αλλά το WhatsApp κυριαρχεί με μεγάλη διαφορά. Κάνω όλες τις κλήσεις μου προς εξωτερικό αποκλειστικά με WhatsApp γιατι λειτουργεί άψογα και το έχουν όλοι όσοι γνωρίζω.

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ εδώ και 3 μήνες χρησιμοποιώ viber out 5.99το μήνα και είμαι οκ. Τη cosmote δεν τη χρησιμοποιώ γιατί θεωρώ με τα πακέτα τους μας κοροϊδεύουν. Έχω μόνο μια sim για ίντερνετ. Πάντως από ότι είδα τα πακέτα Skype είναι 10 ευρώ το μήνα για σταθερά κινητά είναι λίγο ακριβά σε σχέση με ανταγωνισμό. 

Εγώ χρησιμοποιώ ποιο πολύ ίντερνετ sosial ειδήσεις. Τηλέφωνα δεν παίρνω πολλά μόνο συναδέλφους αντε και κάνα φίλο. Οπότε το viber out με βολεύει. Η cosmote σου δίνει τρέλα πακέτα κ χαζά 1000 λεπτά προς όλους πχ με 13 ευρώ ποιος είμαι να μιλάω 1000 λεπτά το μήνα ή σου δίνει 100 sms τι να τα κάνω;; η σου δίνει 2 γιγα ίντερνετ που δεν με φτάνει καν 

Επεξ/σία από Kostassam4
  • Like 1
Δημοσ.

Το Skype από το 2011 ανήκει στη Μικρομαλακή έναντι 8.6 μυρίων δολαρίων. Γνωστό το σενάριο: Αν κάτι είναι νέο, επιτυχημένο με προοπτικές και ενώ έχεις πολύ χρήμα, δε μπορείς να το ανταγωνιστείς, απλά... το αγοράζεις. Το νέο και δυναμικό είναι ευέλικτο, ενώ ο οικονομικός κολοσσός δυσκίνητος και γεμάτος τμήματα και στελέχη. Οπότε το πως θα πάει μετά την αγορά, είναι μια άλλη ιστορία. Όσον αφορά ποιος χρησιμοποιεί Skype σήμερα, αν δεν το χρησιμοποιείς εσύ και οι γνωστοί σου δε σημαίνει πως έχει πεθάνει. Για παράδειγμα, το (δημοφιλές σε μας) Viber δεν το ξέρει άνθρωπος στην βόρεια Ευρώπη και Αμερική. Όλοι χρησιμοποιούν WhatsApp. Αν το Skype άλλαξε μοντέλο χρέωσης, θέμα δικό τους. Το να πληρώνεις με λογικό κόστος ένα προϊόν με την οποίο κάνεις καλά τη δουλειά σου, είναι θεμιτό. Αν το προϊόν σου το προσφέρουν δωρεάν, το προϊόν είσαι... εσύ 😄

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, Black Demis είπε

μεχρι 2012 το είχα και έκανα χρήση κάθε μερα μετα αρχισε να χαλαει και σιγα σιγα ολοι οσους ξερω το εγκατελυψαν

Έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εξαιρετική ποιότητα βιντεοκλήσης, όπως και το Zoom.  

Δημοσ.
3 hours ago, for4 said:

πως κατάφεραν μια εφαρμογή που το 2010 ήταν συνώνυμο του internet call να μην την ξέρει κανένας κάτω των 30 ετών; ούτε επίτηδες δεν γίνονται αυτά. Στην αρχή η εφαρμογή για κινητά ήταν πιο βαριά και από τούβλο, μετά έγινε ελαφριά αλλά ήθελε εγγραφή κλπ. είσοδο με όνομα χρήση και κωδικό και όταν τελικά κατάφεραν να την κάνουν σύγχρονη όπως ήταν οι άλλες im apps, είχαν μείνει χωρίς χρήστες. Αλλά να αναγνωρίσουμε ότι έχει ίσως τον καλύτερο αλγόριθμο για ομιλία, την πλησιάζει μόνο το whatsapp. Οι υπόλοιπες θέλουν τέλειο σήμα και πάλι υστερούν.

ο,τι πιασει η microsoft στα χερια της, σταχτη γινεται.

• Like 3
Δημοσ.
2 hours ago, BritGreek said:

Φροντιστήρια, online εκπαίδευση, κανάλια για ζωντανές συνδέσεις, πανεπιστήμια, εταιρείες (π.χ. ναυτιλιακές), λόγω της ποιότητας ήχου και εικόνας και επειδή δεν έχει χρονικό περιορισμό. Απαραίτητο εργαλείο και δωρεάν. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένα άλλο πρόγραμμα για δωρεάν τηλεδιασκέψεις χωρίς όριο, εκτός από τις πλατφόρμες webrtc (jitsi, κλπ), οι οποίες υστερούν ξεκάθαρα σε ποιότητα και features.

Ετσι ακριβως.

Βλεπω βιντεοκλησεις με viber και παιζεται τι ποιοτητα θα εχουν. Στο skype ειναι ανωτερης ποιοτητας.

Επισης ενα καλο που δεν ειδα να αναφερει κανεις, αν και ειναι απο τα 'πλεονεκτηματα' που δεν εκτιμαται σε ενα κοσμο που δινει τα παντα ολα στο πιατο απο προσωπικα δεδομενα, ειναι οτι μπορεις να εχεις ανταλλαγη μηνυματων αλλα και φυσικα βιντεοκλησεις, ΧΩΡΙΣ να πρεπει να μοιρασεις παντου το κινητο σου τηλεφωνο.

Πχ χρησιμοποιηθηκε αρκετα και επι κορονοιου, απο μαθητες, φοιτητες, φροντιστηρια κλπ. Απλα και γρηγορα, γιατι δεν υποτιθεται οτι ολοι, απαντες, εχουν ενα κινητο στην τελικη.

Γι'αυτο, και απο επαγγελματιες του χωρου, χρησιμοποιειται. Πχ ξερω πολλους life coachers, που κανουν sessions μεσω skype. Δεν γουσταρει ο αλλος να μοιραζει το τηλεφωνο του! Αυτο ειναι ενα απο τα καλα του skype. Πες οτι θελω να μιλησω με καποιον, ακομη και αγνωστο, αλλα θελω να το ρισκαρω. Γιατι να πρεπει να δωσω ντε και καλα το κινητο μου; Γιατι αν πας σε viber ή whatsup δινεις αριθμο κινητου. Μετα, και χωρις τις εφαρμογες, μπορει να σε ζαλισει ο καθενας.

Η ολη ιστορια με το skype, ειναι αυτη που ειπατε. Δεν ειναι οτι δεν ειναι καλο, δεν ειναι οτι δεν εχει αξια. Ειναι για μια ακομη φορα, η άχρηστη Microsoft, που ειχε μεινει στην εποχη του....netmeeting (αψογο για την εποχη του 2000), και πηγε και το αγορασε, και του αλλαξε τα 'φαναρια' για να  μιλησω κομψα....οι τυποι κατι πρεπει να παιρνουν εκει μεσα....δεν εξηγειται....

Το skype παντως, ειναι εδω, θα ειναι εδω.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

εγώ δεν έχω βρει φτηνότερο - ποιοτικότερο τροπο για να μιλώ με σταθερά  τηλέφωνα Αυστραλια

δεν έχει όλος ο κόσμος smartphones

αν κάποιος έχει καλύτερη-φτηνοτερη πρόταση να μου πει

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, BritGreek said:

Έχει βελτιωθεί τον τελευταίο καιρό σε πολύ μεγάλο βαθμό. Εξαιρετική ποιότητα βιντεοκλήσης, όπως και το Zoom.  

δεν αμφιβάλλω αλλά δεν εφυγε κόσμος λογο ποιότητας εδω παλεύαμε με την παλιά ποιότητα που δεν ήταν και οτι καλύτερο , στην αρχή βάραινε το  interface Μέτα με το microsoft account έγινε μπουρ....ο ολο το θεμα...... ε κόσμος έφυγε ένας μετά τον άλλον σε 1 χρόνο απο της 90 95 επαφες που ειχα απο της οποίες καθημερινά τουλάχιστον εβλεπα 70 75 onlne άρχισα να βλέπω 4 5 ατομα και αργότερα έμπαινα και ηταν 1 ατομο μεσα...... βγηκα και εγω και τέλος
ιδιο πραγμα ακριβος με το windows live messenger dejavu φαση

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...