thelos257 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπερα σας σημερα προσεξα πως ενας εξωτερικος δισκος που τον αγορασα τον Σεμπτεμβριο 2024 παρακαλω ειναι ετσι οι επιδοσεις του ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ hard disk sentinel τι μπορω να κανω ; Πως γινεται η υγεια του να πηγε στα 9% ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Mr_Terror Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Επικοινωνείς με το κατάστημα που τον αγόρασες για αντικατάσταση.O δίσκος είναι για πέταμα.Το πως έγινε αυτό πολλά μπορεί να είναι.Να σου έπεσε ο δίσκος, να είναι αστοχία υλικού.Συμβαινουν αυτά με τους μηχανικούς δίσκους.Και αν έχεις αρχεία στον δίσκο που τα χρειάζεσαι, άμεσα backup 6
thelos257 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Επικοινωνείς με το κατάστημα που τον αγόρασες για αντικατάσταση.O δίσκος είναι για πέταμα.Το πως έγινε αυτό πολλά μπορεί να είναι.Να σου έπεσε ο δίσκος, να είναι αστοχία υλικού.Συμβαινουν αυτά με τους μηχανικούς δίσκους.Και αν έχεις αρχεία στον δίσκο που τα χρειάζεσαι, άμεσα backup Που να τα παρω backup ; να μου επεσε δεν μου επεσε. Πρεπει να αγορασω αλλον σκληρο δισκο για να μπορεσω να τα παρω backup. τον αποσυνδεσα απο τον υπολογιστη.
Mr_Terror Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δεν λέω ότι σου έπεσε.Αναφερω μερικούς λόγους πως μπορεί να γίνει ένας δίσκος σε αυτή την κατάσταση.Μολις καταφέρεις να πάρεις backup, τον γυρνάς στο καταστημα για αντικατάσταση. 1
STORM1978 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, thelos257 είπε Που να τα παρω backup ; να μου επεσε δεν μου επεσε. Πρεπει να αγορασω αλλον σκληρο δισκο για να μπορεσω να τα παρω backup. τον αποσυνδεσα απο τον υπολογιστη. Σε κάποιον άλλο δίσκο, usb στικάκι εάν δεν είναι πολλά. Πέρνει τηλέφωνο το κατάστημα που τον αγόρασε και του το λές εκτυπώνεις την εικόνα που έβαλες εδώ ή την στέλνεις σε αυτούς για να την δούν και πάς για αλλαγή δίσκου μέσω εγγύησης.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, thelos257 είπε Που να τα παρω backup ; να μου επεσε δεν μου επεσε. Πρεπει να αγορασω αλλον σκληρο δισκο για να μπορεσω να τα παρω backup. τον αποσυνδεσα απο τον υπολογιστη. Τόσους δίσκους έχεις στην φωτό. 3
atheatos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Ο δίσκος είναι καινούργιος ή refurbished?
Aris_ Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 εκτός αν ήταν έτσι από την αρχή και δεν το είχες πάρει χαμπάρι η δεν τον τεσταρες όταν τον πήρες έχει φάει στραπάτσο χοντρό εν ώρα λειτουργίας αυτό θα φανεί σε έλεγχο
thelos257 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 44 λεπτά πριν, atheatos είπε Ο δίσκος είναι καινούργιος ή refurbished? Καινουργιος 1 ώρα πριν, STORM1978 είπε Σε κάποιον άλλο δίσκο, usb στικάκι εάν δεν είναι πολλά. Πέρνει τηλέφωνο το κατάστημα που τον αγόρασε και του το λές εκτυπώνεις την εικόνα που έβαλες εδώ ή την στέλνεις σε αυτούς για να την δούν και πάς για αλλαγή δίσκου μέσω εγγύησης. δεν εχω αλλα 2ΤΒ ελευθερα σε αλλο δισκο αλλα εχω ενα σκληρο δισκο 4ΤΒ οποτε θα τα αποθηκευω εκει προσωρινα.
STORM1978 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, thelos257 είπε Καινουργιος δεν εχω αλλα 2ΤΒ ελευθερα σε αλλο δισκο αλλα εχω ενα σκληρο δισκο 4ΤΒ οποτε θα τα αποθηκευω εκει προσωρινα. Και επικοινώνησε άμεσα με το κατάστημα που τον πήρες να γίνει αλλαγή με την εγγύηση. 1
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 On 13/12/2024 at 15:16, thelos257 said: Καλησπερα σας σημερα προσεξα πως ενας εξωτερικος δισκος που τον αγορασα τον Σεμπτεμβριο 2024 παρακαλω ειναι ετσι οι επιδοσεις του ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ hard disk sentinel τι μπορω να κανω ; Πως γινεται η υγεια του να πηγε στα 9% ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; rma. τοσο απλα. 2
thelos257 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, poulinos είπε rma. τοσο απλα. Καλημερα και καλα χριστουγεννα χρονια πολλα τι παει να πει αυτο ; 1
ougxar Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Οι δισκοι συνηθως χαλανε η στην αρχη η στο τελος της ζωης τους,τον επιστρεφεις για αλλαγη λογω αστοχιας υλικου Δεδομενα που δεν τα εχεις αποθηκευμενα τουλαχιστον σε 2 διαφορετικα αποθηκευτικα μεσα ειναι σαν να μην τα εχεις καθως αν χαλασει ο δισκος τα χανεις ολα Γι αυτο παντα backup τουλαχιστον τα πολυ σημαντικα για εσενα αρχεια 3
poulinos Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, thelos257 said: Καλημερα και καλα χριστουγεννα χρονια πολλα τι παει να πει αυτο ; καλα χριστουγεννα.πακετακι και πισω.θα μπορουσες να τρεξεις και τα diagnostics tools της εταιρειας και να κανεις ενα print screen τα αποτελεσματα για να τα δωσεις μαζι με τον δισκο A return merchandise authorization (RMA), return authorization (RA) or return goods authorization (RGA) is a part of the process of returning a product to receive a refund, replacement, or repair to which buyer and seller agree during the product's warranty period.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα