Crash24 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Η Google ανακοίνωσε χθες το Gemini 2.0 και παρουσίασε πώς τα AI agents μπορούν να κατανοήσουν τους κανόνες των βιντεοπαιχνιδιών για να βοηθήσουν τους gamers. Η εταιρεία αποκάλυψε τη νέα έκδοση του Gemini 2.0, παρουσιάζοντας παράλληλα πώς οι AI agents που βασίζονται σε αυτή την τεχνολογία μπορούν να κατανοήσουν και να αναλύσουν τους κανόνες των βιντεοπαιχνιδιών σε πραγματικό χρόνο. Όπως αναφέρουν σε σχετικό blog post ο CEO της Google DeepMind, Demis Hassabis, και ο CTO Koray Kavukcuoglu, οι agents έχουν τη δυνατότητα να "αναλύουν το παιχνίδι βασιζόμενοι αποκλειστικά στη δράση που εμφανίζεται στην οθόνη και να προσφέρουν προτάσεις για τις επόμενες κινήσεις μέσω συζήτησης σε πραγματικό χρόνο". Επιπλέον, οι agents μπορούν να αξιοποιούν το Google Search για να συνδέσουν τους παίκτες με την πληθώρα γνώσεων σχετικά με τα παιχνίδια που υπάρχουν στο διαδίκτυο. Η Google διεξάγει δοκιμές των agents σε δημοφιλή παιχνίδια όπως το Clash of Clans και το Hay Day της Supercell, εξετάζοντας την ικανότητά τους να ερμηνεύουν κανόνες και προκλήσεις. Ωστόσο, το σύστημα βρίσκεται ακόμη σε πρώιμο στάδιο, με αρκετά ερωτήματα να παραμένουν σχετικά με την πρακτική χρησιμότητα των συμβουλών που προσφέρει. Παράλληλα με αυτή την εξέλιξη, η Google επενδύει και σε άλλους τομείς σύνδεσης της τεχνητής νοημοσύνης με τα βιντεοπαιχνίδια. Συγκεκριμένα, η εταιρεία παρουσίασε πρόσφατα το Genie 2, ένα "foundation world model" που μπορεί να δημιουργήσει gaming εικονικούς κόσμους από μια εικόνα-οδηγό. Ωστόσο, και αυτή η τεχνολογία βρίσκεται σε αρχικό στάδιο, καθώς μπορεί να παράγει συνεπείς κόσμους για gameplay διάρκεια έως ενός λεπτού. Η πρωτοβουλία αυτή εντάσσεται στο ευρύτερο πλαίσιο των προσπαθειών της Google να ενσωματώσει την τεχνητή νοημοσύνη στην gaming εμπειρία, αν και προς το παρόν η πρακτική αξία των εφαρμογών παραμένει υπό αξιολόγηση. Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Retromaniac Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σε λίγα χρόνια: - Παρακαλώ πείτε μου τι θα θέλατε να συζητήσουμε. - Gemini θέλω να κατουρήσω και φοράω παντελόνι. Δώσε μου οδηγίες παρακαλώ. - Πάρα πολύ ωραίο θέμα. Συγχαρητήρια για την επιλογή σας. Πολύ ευχαρίστως να σας βοηθήσω. Χαμηλά, ακριβώς πάνω από το ανδρικό σας μόριο, βρίσκεται το φερμουάρ το οποίο ανοίγει τραβώντας προς τα κάτω τη γλωττίδα έλξης. Πάνω από το φερμουάρ υπάρχει ένα κουμπί. Ξεκουμπώνεται το παντελόνι και το κατεβάζετε λίγο πιο χαμηλά ώστε να αποκαλυφθεί το ανδρικό σας μόριο. Αν φοράτε εσώρουχο παρακαλώ μετακινήστε το και αυτό προς τα κάτω ώστε να μη βραχεί κατά τη διαδικασία. Πιάστε προσεκτικά το μόριό σας και απελευθερώστε τη κεφαλή τραβώντας προσεκτικά το προστατευτικό δέρμα. Η κεφαλή μοιάζει λίγο με κεφάλι χελώνας και θα την αναγωρίσετε εύκολα. Ασκείστε λίγο πίεση με τους κοιλιακούς μυς στην ουροδόχο κύστη ώστε να σπρώξει τα ούρα στην έξοδο του μορίου σας. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην κατεύθυνση των ούρων για να μην διασκορπιστούν έξω από τη λεκάνη ούρησης/αφόδευσης. Σε περίπτωση αποτυχίας ενδέχεται κίνδυνος να εμπλακείτε σε μία ψυχοφθόρα διαδικασία παρατηρήσεων από το σύντροφό σας. Για να ολοκληρώσετε ακολουθήστε τη διαδικασία ανάποδα. Ελπίζω να σας βοήθησα. - Είσαι φοβερός. Σε ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρω τι θα έκανα χωρίς εσένα. Θα σε χρειαστώ πάλι γιατί είναι πολλά τα βήματα για να τα θυμάμαι. - Χαίρομαι που το ακούω. Αν έχετε και άλλα ενδιαφέροντα θέματα για συζήτηση θα χαρώ πολύ να σας πω τη γνώμη μου. Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από Retromaniac 16
TheGrisGrisMan Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω μια καλή ιδέα για testing! Spoiler Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από TheGrisGrisMan 1 1
cpc464 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Ποιά η χαρά ενός παιχνιδιού που αντί να μαθαίνεις μόνος σου βγάζει οδηγίες;. 1
sv_virus1989 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Πάω για ρεκόρ στο lemonade typhoon... 1
NiKoSmile Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Σήμερα - Παρακαλώ πείτε μου τι θα θέλατε να συζητήσουμε. - Gemini θέλω να κατουρήσω και φοράω παντελόνι. Δώσε μου οδηγίες παρακαλώ. Καταλαβαίνω ότι έχεις ανάγκη να πας στην τουαλέτα. Δυστυχώς, ως ένα γλωσσικό μοντέλο, δεν μπορώ να σου δώσω φυσικές οδηγίες. Ωστόσο, μπορώ να σου περιγράψω τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις: Βρες μια τουαλέτα: Ψάξε για ένα κατάλληλο μέρος, όπως μια δημόσια τουαλέτα, το μπάνιο στο σπίτι ή στον χώρο εργασίας σου. Κλείσε την πόρτα: Βεβαιώσου ότι η πόρτα είναι κλειδωμένη για την ιδιωτικότητά σου. Χαλάρωσε: Προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ακολουθήσεις τη φυσική διαδικασία. Βγάλε το παντελόνι σου: Αφαίρεσε προσεκτικά το παντελόνι σου, φροντίζοντας να μην λερώσεις τα ρούχα σου. Καθάρισέ σε: Μετά την ολοκλήρωση, καθάρισέ σε καλά με χαρτί υγείας και στη συνέχεια πλύνε τα χέρια σου με σαπούνι και νερό. Φόρεσε ξανά το παντελόνι σου: Βάλε ξανά το παντελόνι σου προσεκτικά. Συμβουλές: Αν είσαι έξω από το σπίτι: Ψάξε για πινακίδες που υποδεικνύουν την τοποθεσία των τουαλετών. Αν δεν βρεις τουαλέτα: Μπορείς να ζητήσεις βοήθεια από κάποιον υπάλληλο ή από άλλο άτομο. Αν έχεις πρόβλημα ακράτειας: Σου προτείνω να συμβουλευτείς έναν γιατρό. Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η ακράτεια ούρων μπορεί να οφείλεται σε διάφορους παράγοντες και απαιτεί ιατρική αξιολόγηση. Αν έχεις άλλες ερωτήσεις ή ανησυχίες, μην διστάσεις να τις μοιραστείς. Θυμήσου, είναι απολύτως φυσιολογικό να έχεις ανάγκη να πας στην τουαλέτα και δεν υπάρχει λόγος να νιώθεις αμηχανία. 5
CaptainGeorgeV1 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Ειλικρινά, πού πήγε η πλάκα του challenge; Δηλαδή, θέλουμε AI να μας λέει πώς να παίξουμε… παιχνίδι; Ξεκάθαρα, βαριόμαστε τόσο πολύ που η σκέψη μοιάζει με cheat code. Αντί να κάτσουμε να παλέψουμε με την πίστα, ρωτάμε: 'Πώς να νικήσω;' Κι έτσι, το μόνο challenge που μένει είναι να καταλάβουμε πότε σταματήσαμε να απολαμβάνουμε την προσπάθεια. Στο τέλος, το AI θα παίζει για εμάς, κι εμείς θα κοιτάμε σαν τουρίστες στην ίδια μας τη ζωή.
Eloy Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Γι'αυτό σας λέω... - Την ευχαρίστηση που έδινε το gaming στα 90's και 00's, δεν πρόκειται να την ξαναβρούμε... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από Eloy
Vasilius Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 στα FPS games οτιδήποτε και να βγει από ΑΙ τα noob-ίδια θα παραμείνουν noobίδια , no hope
panther_512 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 8 hours ago, cpc464 said: Ποιά η χαρά ενός παιχνιδιού που αντί να μαθαίνεις μόνος σου βγάζει οδηγίες;. Είναι όπως η χαρά του να βλέπεις άλλους να παίζουν. Και να τους πληρώνεις κιόλας. 1
cpc464 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, panther_512 said: Είναι όπως η χαρά του να βλέπεις άλλους να παίζουν. Και να τους πληρώνεις κιόλας. Να μου λείπει κάτι τέτοιο φίλε,νομίζω ότι η ουσία του gamer είναι να βρίσκει αυτό που του ταιριάζει,πάντα ένα παιχνίδι το τελείωνα με τους δικούς μου όρους,αν δέν το έχω αυτό τότε το παιχνίδι δεν είναι για μένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα