Alex21121988 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Είμαι στο part (δεν θα ρίξω spoiler) που είναι ανοιχτός ο χάρτης και είσαι με το άλογο, που αν εκεί είναι ok τα fps και όχι πανωλεθρία στο Μιλάνο, θα σε πάει καλά μέχρι τέλους. Εκεί είδα κάποια μικρά stutters, και κάποια μικρά visual bugs μέσα σε ένα συγκεκριμένο κτίριο αλλά μέχρι εκεί. Είναι χωρίς patch το game, αλλά τρέχει χωρίς προβλήματα σε μένα, με βλέπω να το τερματίζω για άλλη μια φορά xD Αν πρέπει να γίνει τώρα μια σύγκριση στα visuals με την ps5 έκδοση, δεν έχει κάτι το αξιοσημείωτο η PC έκδοση να δώσει πέρα του framerate, ok, είναι λίγο πιο καλό το clarity και shadows αλλά μέχρι εκεί. Υπάρχουν σημεία που θα τα patchάρουν σίγουρα καθώς δείχνουν χειρότερα από την κονσολα. Λείπουν φωτισμοί και το LOD σε κάποιες περιπτώσεις είναι χειρότερο από την κονσόλα. Δείτε και κάποια συγκριτικά που έχουν ανέβει από χθες, αν υπάρχει η υποψία ότι κάπως υπερβάλλω.
just getting started Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 2 hours ago, 7nisiotis said: Παλιά ήταν αλλιώς. Πρόσφατα είδα ξανά την Χαμένη Ατλαντίδα και έμεινα από το πόσο καλά στέκεται. Μοναδικά όμορφα σχεδιασμένο animation. Διδακτικό, αγνό και συγκινητικό μήνυμα. Συνοδευόμενο από μια τρομερή ελληνική μεταγλώττιση. Γενικά μέχρι τα μέσα των 00ς. Έχουμε ακόμα καλούς και ταλαντούχους μεταγλωττιστές. Ίσως δεν γίνεται εκ των έσω των παραγωγών καλά η δουλειά. https://www.greekdubdb.com/title?id=74 (2001) Αυτό το είχα δει σινεμά. 6 χρονών. Προλάβαμε τις καλές εποχές των 'παιδικών' ταινιών. (Η πρώτη μου ταινία ήταν το Αρμαγεδδών με Μπρους Γουίλις. Εσκασα στην αίθουσα 3 χρονών.) Δικός μου είσαι εσύ. Είπα να μην αναφερθώ στην Ατλαντίδα, σαν αγαπημένο μου, γιατί σκέφτηκα κανείς δεν θα το ξέρει. Για λίγο δεν το πρόλαβα σινεμά, ακόμα με πονάει 🤣 Αλλά όντως ακόμα και οι ελληνικοί υπότιτλοι που δοκίμασα λίγο στην αρχή, μου φάνηκε ότι έκαναν λίγο "ελεύθερη" μετάφραση σε σημεία, οπότε και τους γύρισα στα αγγλικά. Αν και αυτό το παρατηρώ γενικά και στις ταινίες να το κάνουν συχνά. 1
bebius Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου To dynamic resolution scaling δουλεύει και αντίστροφα; Δηλαδή αν έχω χαμηλότερο target από τις δυνατότητες του PC θα ανεβάσει το rendering resolution; Το ρωτάω γιατί όταν το ενεργοποιώ με target=60 πέφτουν από 120 στα 80 τα fps (δεν έχω σιγουρευτεί ακομα ότι βελτιώνεται η ποιότητα).
seithan Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 9 hours ago, bebius said: To dynamic resolution scaling δουλεύει και αντίστροφα; Δηλαδή αν έχω χαμηλότερο target από τις δυνατότητες του PC θα ανεβάσει το rendering resolution; Το ρωτάω γιατί όταν το ενεργοποιώ με target=60 πέφτουν από 120 στα 80 τα fps (δεν έχω σιγουρευτεί ακομα ότι βελτιώνεται η ποιότητα). Εννοείται 1
aplos73 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Έλεγα να περιμένω λίγο μπας και μπορέσω να πάρω καλύτερη κάρτα γραφικών αλλά δεν άντεξα και το πήρα. Με Ι5 13400, 32 Gb RAM DDR4 , και την παλιά μου Rtx 20y9 ( 6 GB VRam ) παίζει σε 1080p στο mediun\m και textures high . Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί το Upscaling quality είναι κλειδωμένο στο dynamic και δεν με αφήνει να το αλλάξω. Κατά τα άλλα παίζει μια χαρά και χωρίς κολλήματα. Μου αρέσει πολύ αν και είμαι ακόμα στην αρχή. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να πάρω καμιά καλύτερη κάρτα γραφικών να το παίξω σε high η very high.
seithan Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου 9 minutes ago, aplos73 said: Έλεγα να περιμένω λίγο μπας και μπορέσω να πάρω καλύτερη κάρτα γραφικών αλλά δεν άντεξα και το πήρα. Με Ι5 13400, 32 Gb RAM DDR4 , και την παλιά μου Rtx 20y9 ( 6 GB VRam ) παίζει σε 1080p στο mediun\m και textures high . Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί το Upscaling quality είναι κλειδωμένο στο dynamic και δεν με αφήνει να το αλλάξω. Κατά τα άλλα παίζει μια χαρά και χωρίς κολλήματα. Μου αρέσει πολύ αν και είμαι ακόμα στην αρχή. Ελπίζω κάποια στιγμή να μπορέσω να πάρω καμιά καλύτερη κάρτα γραφικών να το παίξω σε high η very high. Εάν θυμάμαι καλά, εφόσον επιλέξεις DLSS και AUTO στην ποιότητα, σου δίνει την επιλογή DYNAMIC. Εάν όμως επιλέξεις οποιαδήποτε άλλη επιλογή όπως PERFORMANCE - BALANCED - QUALITY , τότε απενεργοποιείται το DYNAMIC. Δυστυχώς δεν είμαι μπροστά στο PC μου.
ultraex2003 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, seithan είπε Εάν θυμάμαι καλά, εφόσον επιλέξεις DLSS και AUTO στην ποιότητα, σου δίνει την επιλογή DYNAMIC. Εάν όμως επιλέξεις οποιαδήποτε άλλη επιλογή όπως PERFORMANCE - BALANCED - QUALITY , τότε απενεργοποιείται το DYNAMIC. Δυστυχώς δεν είμαι μπροστά στο PC μου. και με amd καρτα ομοιως εαν εχεις επιλεξει dynamic scaling resolution to upscaling quality ειναι κλειστο Επεξ/σία 7 Απριλίου από ultraex2003
kritikos28 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου (επεξεργασμένο) Eγώ είμαι γύρω στις 9 ώρες και μέχρι στιγμής είναι παιχνιδάρα.Γραφικά,ήχος,σενάριο,ατμόσφαιρα,gameplay σε πολύ υψηλά επίπεδα. Επεξ/σία 7 Απριλίου από kritikos28 2
spi79 Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Δεν έλεγα να παίξω άλλο παιχνίδι για την ώρα,αλλά παρακολουθώντας το νήμα,με ψήσατε μπαγάσηδες😁
seithan Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 14 hours ago, spi79 said: Δεν έλεγα να παίξω άλλο παιχνίδι για την ώρα,αλλά παρακολουθώντας το νήμα,με ψήσατε μπαγάσηδες😁 Τέτοια κάνουμε! 😁 1
comfuzio Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Πρώτο μικρό patch https://store.steampowered.com/news/app/2531310/view/526465274493273361?l=english Release Notes – Hotfix 1.0.10407.714 Mouse input changes to improve detection of subtle aiming movements. The Upscale Sharpness slider now gives improved control over sharpening. Fixed a crash that could occur when playing at 1440p resolutions with Volumetric Quality set to Medium. Fixed a crash that could occur while erratically moving the mouse in the menu before starting a new game. 1
seithan Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 hour ago, comfuzio said: Πρώτο μικρό patch https://store.steampowered.com/news/app/2531310/view/526465274493273361?l=english Release Notes – Hotfix 1.0.10407.714 Mouse input changes to improve detection of subtle aiming movements. The Upscale Sharpness slider now gives improved control over sharpening. Fixed a crash that could occur when playing at 1440p resolutions with Volumetric Quality set to Medium. Fixed a crash that could occur while erratically moving the mouse in the menu before starting a new game. Αυτό με το mouse ναι. Έκανα streaming και μου λέει κολλητός "γιατί δεν ρίχνεις headίδη;". Τι να του απαντήσεις; Του είπα είμαι κουλομαρία και ξεμπέρδεψα Αλλά σοβαρά έχει θέμα.
icenex Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Ναι εγινε ενα μικρο update σημερα με που το ανοιξα αλλα να ειμαι ειλικρινης μονο μια φορα μου εχει κρασαρει αλλα ημουν ολη την ωρα alt tab ισως επαιξε αυτο το ρολο του στο no return mode. Στην στοχευση παντως δεν παρατηρησα κατι απλα κατεβασα το sensitivity ingame το 50 που εχει default ειναι πολυ για τα γουστα μου.Προσωπικα παιζω κ μου εχουν μεινει οι ρυθμισεις που βαζω στα fps shooters κ ειδικα το rainbow six siege 18-20 ingame sensitivity και το ποντικι με dpi 1200 ή κατεβαζω μεχρι 800 το dpi που το εχω με ενα πατημα σε κουμπι του ποντικου. Περι παιχνιδιου παντως εγω δοκιμασα το no return και αρχισα να ξεκλειδωνω εκει πραγματακια πιο πολυ γιατι δεν το ειχα παιξει αυτο το Mode.Εχει κ αυτο την πλακα του παντως, σημερα επαιξα λιγο παραπανω την ιστορια και ειμαι ακριβως στο σημειο με το μεγαλυτερο χαρτη.Προσωπικα το βρισκω πολυ ωραιο το συγκεκριμενο κομματι γιατι ξεφευγει λιγο απο το Linear κομματι και ψιλοδιαλεγεις εσυ τι θα κανεις πρωτα ή αν θες αποφευγεις καποια πραγματα.
just getting started Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Ευτυχώς με το update μπορείς να βγάλεις/μειώσεις το sharpening πια χωρίς mod. Ήταν πολύ άσχημο πριν, τώρα δείχνει φυσιολογικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα