Προς το περιεχόμενο

The Last of Us™ Part II Remastered [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 163
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι και για Win 10 το νέο DX12 Framework η μόνο για 11 ?

Επίσης το dlss 4 μάλλον έχει διαφορά αν κάνεις upscaling (εστω και στο quality), Στο DLAA δεν βλέπω καμία αισθητή διαφορά ώστε να χρειάζεται ρε σεις, @1440p. Θα το παρατηρήσω πιο πολύ όσο αφορά το ghosting αλλά πραγματικά έστω και με το ingame sharpening στο 0 είναι ΟΚ.

Βέβαια σε dlls quality με το 3.7 που έρχεται το παιχνίδι είδα άσχημο shimmering, ειδικά στο foliage το οποίο εξαφανίζεται εντελώς με DLAA.

Υπόψην, είμαι με τους 566.14 Nvidia drivers και ενώ κατά το ξεκίνημα βγάζει συμβουλή για να βάλω τους 572 το παιχνίδι τρέχω νεράκι χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επεξ/σία από spanian
  • Like 1
Δημοσ.
34 minutes ago, liakinen said:

Οι Ελληνικοί υπότιτλοι σε αυτά τα δύο παιχνίδια είναι της προκοπής;

Οι υπότιτλοι μάλλον ναι, το voice acting όταν το είχα παίξει στο ps4(δεν έκανα το ίδιο λάθος στο pc) ήταν πολύ ασύνδετο και κακές ερμηνείες. Σε αρκετά σημεία άκουγα τον διάλογο και κοίταζα την οθόνη και ήταν κυριολεκτικά "τι κάνεις Γιάννη; κουκιά σπέρνω"

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, liakinen said:

Οι Ελληνικοί υπότιτλοι σε αυτά τα δύο παιχνίδια είναι της προκοπής;

Έχω βάλει ελληνική φωνή γιατί.. έτσι και είναι πολύ καλή η ερμηνεία τους!

1 hour ago, comfuzio said:

Οι υπότιτλοι μάλλον ναι, το voice acting όταν το είχα παίξει στο ps4(δεν έκανα το ίδιο λάθος στο pc) ήταν πολύ ασύνδετο και κακές ερμηνείες. Σε αρκετά σημεία άκουγα τον διάλογο και κοίταζα την οθόνη και ήταν κυριολεκτικά "τι κάνεις Γιάννη; κουκιά σπέρνω"

Δημοσ.

Σε μένα, ύστερα από ένα μισάωρο περίπου session, το παιχνίδι άρχιζε να freezάρει άσχημα για μερικά δευτερόλεπτα και να επανέρχεται, σε σημείο που για να συνέλθει το σύστημα, ακόμα και μετά από exit to desktop, ήθελε restart. Διάβασα κάπου ότι το Malwarebytes δημιουργεί πρόβλημα (το χρησιμοποιώ) και όταν το απενεργοποίησα, δεν είχα ξανά τέτοιο freeze - για όσο τουλάχιστον το δοκίμασα. Ωστόσο, είχα ένα crash to desktop. 

Φαντάζομαι, χρειάζεται μερικά patches ακόμα για να στρώσει. Από εκεί και πέρα, το παιχνίδι τρέχει πολύ ικανοποιητικά σε 3060Ti, i7 11700k, 16GB, 1080p ανάλυση.

Δημοσ.

Στο sensitivity για το controller, ότι νούμερο και να βάλω (ακόμα και 1 από 50 που είναι το default) δεν αλλάζει τίποτα, παραμένει πολύ γρήγορη η κάμερα. unplayable με controller! Το steam input δεν δουλεύει καν, μόνο με τα ingame settings παιζει.

Δημοσ.

Ελληνική φωνή παιδιά συγγνώμη αλλά εγώ δεν βάζω. Δεν έχω επίσης δει ποτέ μου ταινία κινουμένων σχεδίων μεταγλωττισμένη.

• Like 2
Δημοσ.

Ότι μεταγλωττισμένο υπάρχει = 🤮
Σπάει τέρμα το immersion.

Εκτός από τους πιγκουίνους της Μαδαγασκάρης!

• Like 4
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Όχι εντάξει, τα παλιά της Disney εμένα μου άρεσαν. Πχ Ηρακλής/Βασιλιάς των λιονταριών/Παναγία των Παρισίων κλπ.

Αλλά όντως έβαλα δοκιμαστικά το tlou1 στα ελληνικά και μου ήρθε να ξεράσω. Για το δεύτερο δεν τολμώ να τα ανοίξω.

• Like 2
Δημοσ.
9 hours ago, Tablet said:

Απο bug πως παμε; Αξιζει να το παρουμε η να περιμενουμε;

14ωρες κ δεν έχω βρει κανένα πλήν του FG. Αρχισε να χάνει frames λαι η λύση ήταν απλή: το απανεργοποιείς κ κατά την επικύρωση αρνείσαι της αλλαγής κ επανέρχεται.

Μου το παρουσίασε δύο φορές στις 14 ώρες, μάλλον επειδή γύριζα πολύ συχνά tasks και έχασε (μάλλον) τον συγχρονισμό. Νο μπιγκι. Μου έχει ξανασυμβεί σε άλλα παιχνίδια στο παρελθόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 05/04/2025 at 15:44, comfuzio said:

Βγάζει μάτι το ότι δεν πρέπει να είχαν μπροστά τους εικόνα, βίντεο ή κάτι χειροπιαστό για να αποτυπώσουν σωστά την μεταγλώττιση. Και καλά για να μην "διαρρεύσουν" plot leaks λέει. Είναι εντελώς OFF σχεδόν παντού η απόδοση και ο χρωματισμός της χροιάς της φωνής. Σαν να διαβάζουν κάτι και να προσπαθούν να μαντέψουν - στο περίπου ?- πώς εξελίσσεται και τι μπροστά τους. Ούτε συναίσθημα, ούτε χρώμα, ούτε βάθος στην φωνή. Τα ίδια είχα παρατηρήσει και στο 1ο TLOU. Το γύρισα φυσικά Αγγλικά με Ελληνικούς subs. Ακόμα κι εκεί είχε τρανταχτά λαθακια, όμως. Το παρατήρησα ακόμη και γω που είναι σε μέτριο επίπεδο τα δικά μου φαντάσου! 

Φθηνές δουλειές από τη Sony.

Όπως τα έλεγε o Μάκης. Περίπου προς την μέση μιλάει για την μεταγλώττιση σε ξένες παραγωγές 

17 hours ago, just getting started said:

Όχι εντάξει, τα παλιά της Disney εμένα μου άρεσαν. Πχ Ηρακλής/Βασιλιάς των λιονταριών/Παναγία των Παρισίων κλπ.

Αλλά όντως έβαλα δοκιμαστικά το tlou1 στα ελληνικά και μου ήρθε να ξεράσω. Για το δεύτερο δεν τολμώ να τα ανοίξω.

Παλιά ήταν αλλιώς. Πρόσφατα είδα ξανά την Χαμένη Ατλαντίδα και έμεινα από το πόσο καλά στέκεται. Μοναδικά όμορφα σχεδιασμένο animation. Διδακτικό, αγνό και συγκινητικό μήνυμα. Συνοδευόμενο από μια τρομερή ελληνική μεταγλώττιση. 

Γενικά μέχρι τα μέσα των 00ς. Έχουμε ακόμα καλούς και ταλαντούχους μεταγλωττιστές. Ίσως δεν γίνεται εκ των έσω των παραγωγών καλά η δουλειά. 

https://www.greekdubdb.com/title?id=74

(2001)

image.jpg

Αυτό το είχα δει σινεμά. 6 χρονών.

Προλάβαμε τις καλές εποχές των 'παιδικών' ταινιών. 

(Η πρώτη μου ταινία ήταν το Αρμαγεδδών με Μπρους Γουίλις. Εσκασα στην αίθουσα 3 χρονών.)

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...