Προς το περιεχόμενο

The Last of Us™ Part II Remastered [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά, και εγώ με τον manual τρόπο συνήθως τα έβαζα τα latest dlls. To DLSS Swapper το είχα χρησιμοποιήσει στις αρχές του και δεν μου άρεσε ο τρόπος που λειτουργούσε.

Αν θυμάμαι καλά τότε δεν μπορούσες να κάνεις add game.  Ήταν ότι έβρισκε αυτό και that's it. 

Τώρα είναι πολύ ευκολοχρηστο και για αυτό καταλαβαίνω γιατί το προτιμούν οι περισσότεροι, πλέον και εγώ μέσα σε αυτούς.

Ας το φτιάξει ο πετσας να είναι implemented με το app του, τωρα μισομησιγα κάνει σε αρκετά games.

Anw, έχω φτάσει στο σημείο που παίζεις με τον Brock Lesnar..εεεεε την Αbby και δεν έχω συναντήσει κάποιο θέμα μέχρι στιγμής. Εχει κάνει δουλειά I guess η  Nixxes στο porting.

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 hours ago, seithan said:

Hide contents

DLSS - Enable DLL Override -> On - DLSS overridden by latest available

DLSS - Forced Preset Letter -> Always use latest

DLSS-RR - Enable DLL Override -> On - DLSS-RR overridden by latest available

DLSS-RR - Forced Preset Letter -> Always use latest

For RTX 4000/5000 series only :

DLSS-FG - Enable DLL Override -> On - DLSS-FG overridden by latest available

DLSS-FG - Forced Preset Letter -> Always use latest

Το μόνο λάθος φαίνεται να είναι αυτό το  command σύμφωνα με το τελευταίο built του Inspector.

Sorry παίδες για το OT, το σταματάω εδώ.image.png.f7c61222c9cfde6036b8a8a899e09513.png

Επεξ/σία από Alex21121988
Δημοσ.
7 hours ago, icenex said:

Επειδη ομως τα εκανα τωρα με anydesk απο την δουλεια δεν μπορω ακομη να τσεκαρω διαφορες και κατα ποσο καλυτερο ειναι το τελευταιο preset.Θα επανελθω αργοτερα μεσα στην μερα ή νυχτα :P 

To dlss super resolution στο nvidia app τι το βαζουμε?Το αφηνουμε default και απλα βαζουμε οτι ρυθμιση θελουμε μονο απο ingame?

Το αφήνεις default αν θες να παίζεις με τα presets in-game. 

Αν σου φαίνεται όμως ότι το dlaa είναι πολύ βαρύ, ενώ ταυτόχρονα το dlss quality πολύ θολό, τότε μπορείς να δοκιμάσεις πχ ένα ποσοστό μεταξύ 67-100% για μια μέση λύση.

Όπως πχ 75% για 1080p internal res σε 1440p monitor. 

Αλλά κυρίως η ύπαρξη του έχει πιο πολύ νόημα για να κάνεις force dlaa σε τίτλους που υποστηρίζουν μόνο τα presets.

Βέβαια έτσι χάνεις τα presets, αλλά αν έχεις βρει τι σου ταιριάζει, τότε δεν είναι θέμα.

(Έκλαψα με το anydesk 🤣)

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, just getting started είπε

Το αφήνεις default αν θες να παίζεις με τα presets in-game. 

Αν σου φαίνεται όμως ότι το dlaa είναι πολύ βαρύ, ενώ ταυτόχρονα το dlss quality πολύ θολό, τότε μπορείς να δοκιμάσεις πχ ένα ποσοστό μεταξύ 67-100% για μια μέση λύση.

Όπως πχ 75% για 1080p internal res σε 1440p monitor. 

Αλλά κυρίως η ύπαρξη του έχει πιο πολύ νόημα για να κάνεις force dlaa σε τίτλους που υποστηρίζουν μόνο τα presets.

Βέβαια έτσι χάνεις τα presets, αλλά αν έχεις βρει τι σου ταιριάζει, τότε δεν είναι θέμα.

(Έκλαψα με το anydesk 🤣)

Ναι ψαχτηκα περισσοτερο οταν βρηκα χρονο οσο ημουν στην δουλεια κ το συμπερανα αυτο που μου γραφεις.

Μετα απο δοκιμες με το latest dlss το παιχνιδι φαινεται πιο ωραιο, δεν με χαλαει το sharpness ακομη και στο 0 ειναι οντως αρκετο.

Προς τι το γελιο με το anydesk?Ξερεις τι ειναι να εισαι παντρεμενος με παιδι?Κοιτας να κερδισεις χρονο οπου μπορεις γιατι αν ειναι να περιμενω να γυρισω σπιτι να βγαλω ακρη τι πρεπει να κανω θα ειχα χασει ενα μισαωρο μεχρι να τα φτιαξω συν τις οποιες δοκιμες.Μιση ωρα ειναι μια αιωνιοτητα πλεον :P 

• Haha 2
Δημοσ.

Θα είμαι δίκαιος: αν κ ξεκίνησε κάπως ασθενικά, εχει ανεβάσει πολλές στροφές κ δεν λέει να κόψει. Πολύ δεμένη η ιστορία κ δεν σε αφήνει να σταματήσεις. Όπως κ το πρώτο, αλλά ίσως κ καλύτερο (;) !

Παιχνιδαρα!

• Like 2
Δημοσ.

Το παιχνίδι έχει κάποια ψιλό θέματα τεχνικά ( νομίζω θα στρώσει σχετικά γρήγορα)  αλλά τα γραφικά του είναι τρομερά .καθομαι πραγματικά και το χαζεύω …που φτάσαμε ρε παιδια στον τεχνικό τομέα πραγματικά απίστευτο….σαν gameplay ξεκινάει λίγο αργά αλλά μετά  γινεται χαμός σκέτη απόλαυση…

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εριξα και εγω ενα καλο 3ωρο-4ωρο βεβαια καθομαι και χαζευομαι cutscenes κ γενικοτερα τα γραφικα.Το αρχισα κλασσικα στο grounded δεν μασαω εδω το εκανα πλατινα στο ps4 με controler, τωρα μου φαινεται σαν να κλεβω εκκλησια με mouse keyboard.

Περα απο αυτο το παιζω stealth μεχρι στιγμης εκτος απο σημεια που ειναι scripted να πας guns blazing.

Εγω στις ωρες που επαιζα δεν συναντησα τιποτα ουτε bug ουτε crash το μονο μεχρι στιγμης ειναι το ghosting ειδικα στα μαλλια αλλα περισσοτερο φαινεται στα cutscenes, κατα την διαρκεια του παιχνιδιου δεν το παρατηρω ευκολα.

Εσεις πως το παιζετε το παιχνιδι yolo ή stealth?

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.

Stealth πιο πολύ και ψάχνω κάθε χιλιοστό του χάρτη. Σε μερικά σημεία μου έρχονται αναμνήσεις από όταν το έπαιξα στο ps4 και ψιλοθυμάμαι τι πρέπει να κάνω.

8 hours ago, seithan said:

Θα είμαι δίκαιος: αν κ ξεκίνησε κάπως ασθενικά, εχει ανεβάσει πολλές στροφές κ δεν λέει να κόψει. Πολύ δεμένη η ιστορία κ δεν σε αφήνει να σταματήσεις. Όπως κ το πρώτο, αλλά ίσως κ καλύτερο (;) !

Παιχνιδαρα!

Ούτε καν. Καλό είναι οκ αλλά δεν παίζει σύγκριση με το πρώτο σαν ιστορία αλλά ούτε καν σαν χαρακτήρες.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αθάνατη GTX 1070, δεν ξανακάνει η nvidia τα ίδια "λάθη"😄

Επεξ/σία από Anuminas
  • Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, icenex είπε

Εριξα και εγω ενα καλο 3ωρο-4ωρο βεβαια καθομαι και χαζευομαι cutscenes κ γενικοτερα τα γραφικα.Το αρχισα κλασσικα στο grounded δεν μασαω εδω το εκανα πλατινα στο ps4 με controler, τωρα μου φαινεται σαν να κλεβω εκκλησια με mouse keyboard.

Περα απο αυτο το παιζω stealth μεχρι στιγμης εκτος απο σημεια που ειναι scripted να κανεις πας guns blazing.

Εγω στις ωρες που επαιζα δεν συναντησα τιποτα ουτε bug ουτε crash το μονο μεχρι ειναι το ghosting ειδικα στα μαλλια αλλα περισσοτερο φαινεται στα cutscenes κατα την διαρκεια του παιχνιδιου δεν το παρατηρω ευκολα.

Εσεις πως το παιζετε το παιχνιδι yolo ή stealth?

Stealth παντα εγω το TLOU εκτος και αν εχω ορεξη σε μερικα σημεια να παω guns blazing γιατι ειναι ωραιο το σκηνικο 😜

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...