icenex Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Τι καινουργια κολπα ειναι αυτο με το Psn account?Απο ποτε ξεκινησε αυτο γιατι το πρωτο δεν ηθελε.Τι φαση γινεται link ο λογαριασμος steam με psn? Καλα προσωπικα δεν ειναι προβλημα για μενα αφου εχω ηδη account, αλλα και να μην ειχα εδω ολοκληρο ps4 pro πηρα για να παιξω το last of us και σε δευτερη μοιρα τα υπολοιπα exclusive. Ευτυχως βλεπω το port το ανελαβε και η nixxes που εχει καλη προιστορια γιατι η iron galaxy τα εκανε σαλατα στο 1 για να μην χρησιμοποιησω αλλη εκφραση. Εγω παντως θα περιμενω να βγει πρωτα το παιχνιδι πριν το παρω, εκτος αν λυγισω που μαλλον αυτο βλεπω να γινεται
naruto14 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 27 λεπτά πριν, icenex είπε Τι καινουργια κολπα ειναι αυτο με το Psn account?Απο ποτε ξεκινησε αυτο γιατι το πρωτο δεν ηθελε.Τι φαση γινεται link ο λογαριασμος steam με psn? Καλα προσωπικα δεν ειναι προβλημα για μενα αφου εχω ηδη account, αλλα και να μην ειχα εδω ολοκληρο ps4 pro πηρα για να παιξω το last of us και σε δευτερη μοιρα τα υπολοιπα exclusive. Ευτυχως βλεπω το port το ανελαβε και η nixxes που εχει καλη προιστορια γιατι η iron galaxy τα εκανε σαλατα στο 1 για να μην χρησιμοποιησω αλλη εκφραση. Εγω παντως θα περιμενω να βγει πρωτα το παιχνιδι πριν το παρω, εκτος αν λυγισω που μαλλον αυτο βλεπω να γινεται Μετά το χαλί του spiderman 2 στο launch, έχω σταματήσει να έχω τυφλή εμπιστοσύνη στην nixxes. Εδώ το Πορτ φαίνεται να είναι πιο απλό οπότε θα δείξει. Τα system requirements είναι υψηλά πάντως, δεδομένου το hardware του PS4 και του PS5 και το πώς τρέχει εκεί. Ουσιαστικά ζητάει 3070 για να το τρέξει όπως το PS5, το οποίο έχει δύναμη αντίστοιχη της 3060. Η σύνδεση με psn είναι πλέον προαιρετική. 1
icenex Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 56 λεπτά πριν, naruto14 είπε Μετά το χαλί του spiderman 2 στο launch, έχω σταματήσει να έχω τυφλή εμπιστοσύνη στην nixxes. Εδώ το Πορτ φαίνεται να είναι πιο απλό οπότε θα δείξει. Τα system requirements είναι υψηλά πάντως, δεδομένου το hardware του PS4 και του PS5 και το πώς τρέχει εκεί. Ουσιαστικά ζητάει 3070 για να το τρέξει όπως το PS5, το οποίο έχει δύναμη αντίστοιχη της 3060. Η σύνδεση με psn είναι πλέον προαιρετική. Εγω γενικοτερα το εχω σταματησει ακομη και σε αγαπαπημενα παιχνιδια, ο μονος λογος που δεν κανω preorder ειναι ακριβως αυτο που λες.Οχι μονο για την Nixxes αλλα γενικοτερα για ολα τα studio που ειχαν δειξει καλο προσωπο αλλα καταφεραν να το λουσουν αγρια σε επομενα προτζεκτ.Οποτε πλεον περιμενω να βγουν reviews ασε που λογω περιορισμενου χρονου-υποχρεωσεων παιζει να μην καταφερω να το παιξω την ημερα κυκλοφοριας οποτε γιατι να προπληρωνω για κατι που παιζει να το παιξω μια βδομαδα μετα ή και περισσοτερο.Ασε που ποτε δεν καταλαβα την εννοια του preorder οταν μιλαμε για ψηφιακη αδεια ενος παιχνιδιου που στην τελικη υπαρχει αφθονο στοκ, δεν ειναι να πεις οπως παλια που μπορει να μην το εβρισκες το παιχνιδι στο ραφι. Τελος οντως και εμενα μου κανει τρομερη εντυπωση το ποσο δυνατο συστημα θελει, θα φανει αν χρειαζεται τοσο δυνατο συστημα ή φταιει το κακο Optimization.Την συνδεση με psn account το ειχε και στο πρωτο?Τι φαση ομως με την τιμη? Επεξ/σία 23 Μαρτίου από icenex
icenex Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, comfuzio είπε Παίζει πουθενά σε καλύτερη τιμή; 36€ στα γνωστα αγνωστα κλειδαδικα...αλλα ειναι η απλη εκδοση στα περισσοτερα.Μετα αν θες πας σε official καταστηματα που πουλανε ολοι την preorder bonus εκδοση και το φθηνοτερο απο οτι βλεπω παιζει 40.50€. Δεν ειναι κακη τιμη γλυτωνεις ενα 10αρικο σε σχεση με την τιμη του steam. Επεξ/σία 23 Μαρτίου από icenex 1
naruto14 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Και η τιμή του steam αναμενόμενη είναι. Κάτω από 50 ευρώ στο steam δύσκολα να κυκλοφορήσει νέος τίτλος της Sony. Εδώ ίδια τιμή είχε το 14ετιας Red Dead Redemption που κυκλοφόρησε πέρσι...
icenex Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, naruto14 είπε Και η τιμή του steam αναμενόμενη είναι. Κάτω από 50 ευρώ στο steam δύσκολα να κυκλοφορήσει νέος τίτλος της Sony. Εδώ ίδια τιμή είχε το 14ετιας Red Dead Redemption που κυκλοφόρησε πέρσι... Προσωπικα αλλο εννοουσα που λεω για την τιμη, μου κανει εντυπωση που το Part I πουλιεται στο steam 59.99€ και το part II που υποτιθεται ειναι πιο νεος τιτλος και δεν εχει κυκλοφορησει ακομη να βγαινει με τιμη preorder 49.99€.Προφανως οποιαδηποτε μειωση ειναι καλο για εμας απλα σε κανει να αναρωτιεσαι το γιατι. Επεξ/σία 23 Μαρτίου από icenex 1
comfuzio Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Ναι οκ είναι τα 50€ αλλά μιλάμε για τίτλο που ήδη τον έχω στο ps4 και δεν είμαι τόσο χαρούμενος με το να το πληρώσω πάλι. Δεν ήταν και τίποτα το σπουδαίο σαν ιστορία όπως ήταν το πρώτο τουλάχιστον. Ίσως να μην το πάρω με το καλημέρα και να περιμένω εκπτώσεις μιας που δεν με καίει ιδιαίτερα αλλά αν παίξει κάπου σε καλή τιμή, φυσικά και θα το πάρω και θα ασχοληθώ
naruto14 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 2 ώρες πριν, icenex είπε Προσωπικα αλλο εννοουσα που λεω για την τιμη, μου κανει εντυπωση που το Part I πουλιεται στο steam 59.99€ και το part II που υποτιθεται ειναι πιο νεος τιτλος και δεν εχει κυκλοφορησει ακομη να βγαινει με τιμη preorder 49.99€.Προφανως οποιαδηποτε μειωση ειναι καλο για εμας απλα σε κανει να αναρωτιεσαι το γιατι. To Part 1 είναι ένα εξολοκλήρου remake του πρώτου παιχνιδιού και για αυτό είναι σε ανώτερη τιμή. Το Part 2 Remastered είναι πρακτικά το παιχνίδι του 2020, με ορισμένες προσθήκες όπως το No Return mode.
just getting started Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Το "εξολοκλήρου" είναι λίγο γενναιόδωρο. Πλοκή, voice acting, μουσική, mechanics, enemy design, level design, κλπ είναι όλα ίδια με το πρώτο. Επίσης πολλά models, animations, AI (πρακτικά η μόνη μεγάλη αλλαγή στο gameplay), textures είναι παρμένα από το 2ο, ενώ λείπουν από αυτό κάποια πράγματα όπως water drops physics. Δεν είναι το remake τύπου mafia 1 που χτίστηκε from the ground up και κράτησε μόνο το γενικό outline της πλοκής ίδιο με το αρχικό. 2
icenex Δημοσ. 24 Μαρτίου Δημοσ. 24 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, naruto14 είπε To Part 1 είναι ένα εξολοκλήρου remake του πρώτου παιχνιδιού και για αυτό είναι σε ανώτερη τιμή. Το Part 2 Remastered είναι πρακτικά το παιχνίδι του 2020, με ορισμένες προσθήκες όπως το No Return mode. Οποτε πληρωνουμε παραπανω το γεγονος οτι ξαναφτιαχτηκε αυτο λες?Νομιζω η λογικη που εχει η sony ειναι πιο απλοικη βεβαια σε αυτο που συμφωνουμε ειναι οτι τον βλεπουν σαν νεο τιτλο και τον χρεωνουν ετσι και εξηγουμαι μετα απο λιγο ψαξιμο...Ετσι απο περιεργεια πηγα να δω τι γινεται σε αλλους δημοφιλεις τιτλους της που εχουν σικουελ, οπως god of war, horizon zero dawn και παρατηρησα οτι ολα τα παιχνιδια που δεν εχουν πανω απο 3 χρονια κυκλοφοριας εχουν 59.99 και αυτο αφορα ημερα κυκλοφοριας στο playstation οχι τι γινεται στο steam.Και οσα παιχνιδια εχουν 5ετια κ πανω τα εχουν 49.99 βεβαια κοιταξα μονο αυτους τους 2 τιτλους φανταζομαι παιζουν ρολο και αλλοι παραγοντες αν καποιο παιχνιδι δεν πουλαει καλα ισως το πουλανε πιο φθηνα. Τεσπα μια χαζη απορια ηταν στην τελικη δεν μας χαλαει να το παρουμε το παιχνιδι πιο φθηνα.. Εν τω μεταξυ το ειχα το part 2 στο ps4 μαζι με τo part 1 κ αλλους δημοφιλεις τιτλους αλλα δυστυχως μου ανοιξαν το σπιτι πριν 4 χρονια και μου πηραν την κονσολα κ τα παιχνιδια.Τα ειχα κανει ολα τα παιχνιδια πλατινα και δεν προλαβα να παιξω το bloodborne που το ειχα ακομη στην ζελατινα.. Επεξ/σία 24 Μαρτίου από icenex
icenex Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Τελικα δεν αντεξα το τσιμπησα κ εγω ενω ελεγα θα περιμενω reviews...Η δικαιολογια μου ειναι οτι ανυπομονουσε και η κορη μου κ με ρωταγε ποτε θα βγει το παιχνιδι με την Ελι που ειναι πιο μεγαλη κ σκοτωνει τερατακια.Εε σημερα θα της το κανω εκπληξη το εχω βαλει να κατεβει μεχρι να παω σπιτι λογικα θα εχει τελειωσει. 4
ilos Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 25 λεπτά πριν, icenex είπε Τελικα δεν αντεξα το τσιμπησα κ εγω ενω ελεγα θα περιμενω reviews...Η δικαιολογια μου ειναι οτι ανυπομονουσε και η κορη μου κ με ρωταγε ποτε θα βγει το παιχνιδι με την Ελι που ειναι πιο μεγαλη κ σκοτωνει τερατακια.Εε σημερα θα της το κανω εκπληξη το εχω βαλει να κατεβει μεχρι να παω σπιτι λογικα θα εχει τελειωσει. Ελπίζω να έχεις την ίδια διάθεση να της εξηγήσεις και ότι θα διαδραματίζεται στο story. Ειδικά από seattle Day 2 και μετά.🤣 Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μεγαλώσει απότομα με πλήρη woke agenda ευγενικής χορηγίας Drunkman. Με λίγα λόγια δεν είναι παιχνίδι για μικρά παιδιά. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα