koyris Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Στις 15/4/2025 στις 6:22 ΜΜ, talentscout είπε ΑΠΛΑ ΠΑΙ-ΧΝΙ-ΔΑ-ΡΑ!!!! ..και τώρα τι;;; 😕 Το θεωρώ αριστούργημα της βιομηχανίας,λιγα games σου αφήνουν τέτοια συναισθήματα. Όταν το ειχα πρώτο παίξει τότε στο release ειχα σοκαριστεί,στο τέλος της ιστορίας ελεγα στον εαυτό μου τι δημιουργησε αυτος ο Neil Druckmann,εκανα λίγο καιρό να συνέλθω και να ξεκινήσω άλλο game. Εννοείται παίχτηκε και στο pc οπως του αρμόζει 4
seithan Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Στις 15/4/2025 στις 7:35 ΜΜ, talentscout είπε Νομιζω θα πιάσω AC Shadows (no more zombies, ειδικά τώρα που τελείωσε αυτό το έπος) Ωχ μην μπλέκεσαι με τα "ληγμένα", πειράζουν. Σοβαρά, όσο και .. κακοχαρακτηρισμένο και να είναι το TLOU2, είναι κλάσεις ανώτερο του Shadows. Το δεύτερο μόνο γραφικά έχει να δώσει άντε και χλιαρό gameplay. Το στόρυ χωρίς να το έχω παίξει, θα είναι βαρετό μέχρι αυτοκτονίας. 3
zvarthangalos Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Στις 16/4/2025 στις 3:40 ΜΜ, seithan είπε Ωχ μην μπλέκεσαι με τα "ληγμένα", πειράζουν. Σοβαρά, όσο και .. κακοχαρακτηρισμένο και να είναι το TLOU2, είναι κλάσεις ανώτερο του Shadows. Το δεύτερο μόνο γραφικά έχει να δώσει άντε και χλιαρό gameplay. Το στόρυ χωρίς να το έχω παίξει, θα είναι βαρετό μέχρι αυτοκτονίας. Days Gone Remastered σε 8 μέρες έρχεται αν θέλετε να μείνετε στο ίδιο ύφος με περισσότερες όμως ορδές ζόμπι. 4
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 16/4/2025 στις 9:15 ΜΜ, zvarthangalos είπε Days Gone Remastered σε 8 μέρες έρχεται αν θέλετε να μείνετε στο ίδιο ύφος με περισσότερες όμως ορδές ζόμπι. Τέρμα ρηχό, καμία σχέση η ιστορία που ζει ο παίχτης, κακά mechanics. Γι'αυτό πήγε από κει που ήρθε! Ύβρις! Εκτός και αν λέμε παιχνίδια με ζόμπια για να πούμε, που καμιά σχέση το tlou είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι με ζομπια. Όλος αυτός ο μεταποκαλυπτικός κόσμος, οι ιστορίες των ανθρώπων και πως συνδέονται μεταξύ τους και πόσο τραγικές είναι κάποιες φιγούρες, δε μπορεί να το φτάσει κανένα παιχνίδι. Είναι εμπειρία ζωής το tlou για τον gamer. Είναι τρομερό το universe. Σκηνοθεσία, φωτογραφία, μουσική, ιστορία, πλοκή, σε όλα πάνω. Ακόμα και το death stranding, δεν φτάνει τόσο βαθιά. Επεξ/σία 16 Απριλίου από xtrmsnpr 6 1 1
spi79 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Στις 16/4/2025 στις 10:06 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Όλος αυτός ο μεταποκαλυπτικός κόσμος, οι ιστορίες των ανθρώπων και πως συνδέονται μεταξύ τους και πόσο τραγικές είναι κάποιες φιγούρες, δε μπορεί να το φτάσει κανένα παιχνίδι. Είναι εμπειρία ζωής το tlou για τον gamer. Είναι τρομερό το universe. Σκηνοθεσία, φωτογραφία, μουσική, ιστορία, πλοκή, σε όλα πάνω. Ακόμα και το death stranding, δεν φτάνει τόσο βαθιά. Είναι πολύ καλό παιχνίδι,όπως τα λες..Ακόμα και το exploration σε παρασύρει.. 1
zvarthangalos Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 16/4/2025 στις 10:06 ΜΜ, xtrmsnpr είπε Τέρμα ρηχό, καμία σχέση η ιστορία που ζει ο παίχτης, κακά mechanics. Γι'αυτό πήγε από κει που ήρθε! Ύβρις! Εκτός και αν λέμε παιχνίδια με ζόμπια για να πούμε, που καμιά σχέση το tlou είναι κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι με ζομπια. Όλος αυτός ο μεταποκαλυπτικός κόσμος, οι ιστορίες των ανθρώπων και πως συνδέονται μεταξύ τους και πόσο τραγικές είναι κάποιες φιγούρες, δε μπορεί να το φτάσει κανένα παιχνίδι. Είναι εμπειρία ζωής το tlou για τον gamer. Είναι τρομερό το universe. Σκηνοθεσία, φωτογραφία, μουσική, ιστορία, πλοκή, σε όλα πάνω. Ακόμα και το death stranding, δεν φτάνει τόσο βαθιά. Επέκταση Μία πρόταση έκανα απλά, δεν έκανα καμία σύγκριση των παιχνιδιών (για ύφος έγραψα) αν θεωρείς απο Last να παει σε Shadows πάω πάσο. Το Death Stranding για μένα είναι μια κατηγορία μόνο του όπως και ο δημιουργός του. Επεξ/σία 17 Απριλίου από zvarthangalos
seithan Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Στις 17/4/2025 στις 6:40 ΠΜ, zvarthangalos είπε Μία πρόταση έκανα απλά, δεν έκανα καμία σύγκριση των παιχνιδιών (για ύφος έγραψα) αν θεωρείς απο Last να παει σε Shadows πάω πάσο. Το Death Stranding για μένα είναι μια κατηγορία μόνο του όπως και ο δημιουργός του. Είναι πολύ καλό ναι. Ανάθεμα το EPIC που δεν μου έσωσε το progress στο cloud. Δεν την παλεύω από την αρχή πάλι.
xtrmsnpr Δημοσ. 17 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 17 Απριλίου Στις 17/4/2025 στις 6:40 ΠΜ, zvarthangalos είπε Μία πρόταση έκανα απλά, δεν έκανα καμία σύγκριση των παιχνιδιών (για ύφος έγραψα) αν θεωρείς απο Last να παει σε Shadows πάω πάσο. Το Death Stranding για μένα είναι μια κατηγορία μόνο του όπως και ο δημιουργός του. Ναι εντάξει, απλώς συμπλήρωσα ότι δεν είναι κάτι τρελό, δεν στην είπα🤗. Και όχι δεν έκανα πουθενά αναφορά ούτε το εννόησα κάπου για το νέο ac. Τώρα μετά από το έπος αυτό, πως κάποιος θα παίξει και θα αντέξει τα νέα ac, δε ξέρω, δικό του γούστο. 1
comfuzio Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Φτάσαμε στο 1.2 Release Notes - 1.2.10416.0553 Addressed a bug where players were unable to fire weapons on the first mouse click, after using the mouse to restart a checkpoint. Fixed an issue where players would automatically fire their weapon, when aiming after a stealth kill, if the Reload/Quick Throw/Use action was mapped to [R]. Enabling NVIDIA DLSS Frame Generation in the launcher now increases the frame rate by the same amount as enabling it in the in-game Display menu. Addressed an issue where completing a No Return Challenge would not reward the player with the associated weapon skin. Refracted light in the aquarium is no longer affected by high frame rates, preventing it from being distracting and overly flashy. Resolved shadow pop-in issues on the side of a building and flickering in a blood stain on the floor of a building in the Capitol Hill area. Fixed a crash that could occur when loading into a cutscene with a wide Field of View setting. Resolved a bug that could cause Direct3D Invalid Call crashes. Fixed a bug that caused some username text on No Return leaderboards to appear as question marks. Resolved an issue that could cause dark lines to appear in volumetric fog during camera movement on ultrawide aspect ratios. Updated AMD FidelityFx to version 1.1.3 and resolved excessive jitter on Steam Deck when FSR Frame Generation is enabled. Addressed a bug where pressing 'Reset to Default' in the Graphics menu would cause the preset to incorrectly appear as 'Custom'. Various fixes for visual bugs in ultrawide cinematics. Various stability improvements. Various localization fixes. Various UI bug fixes.
comfuzio Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Λοιπόν βρήκα τον χρόνο και το τελείωσα επιτέλους! Είχα διαγράψει από το μυαλό μου το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του παιχνιδιού και μερικά πράγματα ήταν σαν τα έβλεπα πρώτη φορά, φυσικά αναφέρομαι στο κομμάτι της Abby. Αλλά και τώρα που το τερμάτισα πάλι, και πάλι αδιάφορη μου φαίνεται η ιστορία της όπου πάλι με το ζόρι το έβγαλα. Γενικά μου φαίνεται κακή η ιστορία της άσχετα του ότι έπαιξε golf με τον Joel, αν ήταν αυτόνομο παιχνίδι έξω από το TLOU, θα ήταν το πιο εύκολο skip στην ζωή μου και ούτε δωρεάν αν το έδιναν δεν θα το έκανα claim πόσο μάλλον να αφιερώσω χρόνο να παίξω με την Abby. Αλλά οκ γούστα είναι αυτά, ήδη από φίλους streamers βλέπω ότι δεν κρατιούνται να φτάσουν στην ιστορία της και να παίξουν με την Abby... Παρόλα τα patches σε μένα είχε αρκετά θέματα με stuttering και να πέφτει στα 6fps, ναι ναι 6 ολόκληρα frames το δευτερόλεπτο, λίγο πάνω από το να ήταν seconds per frame! Στο πιο μεγάλο μέρος δεν είχα πρόβλημα αλλά όταν έφτασα στην 3η μέρα του Seattle με την Abby, κάθε φορά που έμπαινα σε νέα περιοχή, η πρώτη κίνηση του χαρακτήρα μου ήταν καρέ καρέ. Πράγμα που το είχα και μέχρι τον τερματισμό. Το καλό είναι ότι δεν ξαναείχα CTD βέβαια έκλεισα DLSS και RT και δεν τα ξαναέβαλα ποτέ. Έπαιξα και λίγο το no return, αρκετά ωραίο mode κρίμα που δεν έχει κάποιο co-op mode, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον! Τώρα λέω να το αρχίσω πάλι από την αρχή στο πιο δύσκολο επίπεδο με permadeath, αν μου πήρε τόσες μέρες να βρω χρόνο για να το τερματίσω στο normal...καλό 2026 για το πιο δύσκολο όπου θα πρέπει να παίρνω chapter ολόκληρο από την αρχή σε περίπτωση που πεθάνει ο χαρακτήρας μου. Ένα άλλο πρόβλημα που είδα στο παιχνίδι και που το είχε και το ps4 είναι με τα skins στους χαρακτήρες, αν μείνω με το αρχικό όλα καλά αλλά αν μπει ένα άλλο skin, δεν φαίνεται η ζημιά που έχει πάθει ο χαρακτήρας καθόλου! Πχ τώρα που το άρχισα από την αρχή και έβαλα μια άσπρη στολή στην Ellie και πάει να βάλει το μπουφάν της, κάνει την κίνηση ότι το φοράει χωρίς να κρατάει τίποτα 😂 Κρίμα να έχουν κάνει τόσο πολύ καλή δουλειά και να τα σκ@τώνουν με τα skins. Για μένα αν κάποιος το αρχίζει τώρα και έχει ξεκλείδωτο κάποιο skin, μην το φορέσει, χάνει όλο το immersion του παιχνιδιού. 1
seithan Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Στις 21/4/2025 στις 7:06 ΜΜ, comfuzio είπε Λοιπόν βρήκα τον χρόνο και το τελείωσα επιτέλους! Είχα διαγράψει από το μυαλό μου το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας του παιχνιδιού και μερικά πράγματα ήταν σαν τα έβλεπα πρώτη φορά, φυσικά αναφέρομαι στο κομμάτι της Abby. Αλλά και τώρα που το τερμάτισα πάλι, και πάλι αδιάφορη μου φαίνεται η ιστορία της όπου πάλι με το ζόρι το έβγαλα. Γενικά μου φαίνεται κακή η ιστορία της άσχετα του ότι έπαιξε golf με τον Joel, αν ήταν αυτόνομο παιχνίδι έξω από το TLOU, θα ήταν το πιο εύκολο skip στην ζωή μου και ούτε δωρεάν αν το έδιναν δεν θα το έκανα claim πόσο μάλλον να αφιερώσω χρόνο να παίξω με την Abby. Αλλά οκ γούστα είναι αυτά, ήδη από φίλους streamers βλέπω ότι δεν κρατιούνται να φτάσουν στην ιστορία της και να παίξουν με την Abby... Παρόλα τα patches σε μένα είχε αρκετά θέματα με stuttering και να πέφτει στα 6fps, ναι ναι 6 ολόκληρα frames το δευτερόλεπτο, λίγο πάνω από το να ήταν seconds per frame! Στο πιο μεγάλο μέρος δεν είχα πρόβλημα αλλά όταν έφτασα στην 3η μέρα του Seattle με την Abby, κάθε φορά που έμπαινα σε νέα περιοχή, η πρώτη κίνηση του χαρακτήρα μου ήταν καρέ καρέ. Πράγμα που το είχα και μέχρι τον τερματισμό. Το καλό είναι ότι δεν ξαναείχα CTD βέβαια έκλεισα DLSS και RT και δεν τα ξαναέβαλα ποτέ. Έπαιξα και λίγο το no return, αρκετά ωραίο mode κρίμα που δεν έχει κάποιο co-op mode, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον! Τώρα λέω να το αρχίσω πάλι από την αρχή στο πιο δύσκολο επίπεδο με permadeath, αν μου πήρε τόσες μέρες να βρω χρόνο για να το τερματίσω στο normal...καλό 2026 για το πιο δύσκολο όπου θα πρέπει να παίρνω chapter ολόκληρο από την αρχή σε περίπτωση που πεθάνει ο χαρακτήρας μου. Ένα άλλο πρόβλημα που είδα στο παιχνίδι και που το είχε και το ps4 είναι με τα skins στους χαρακτήρες, αν μείνω με το αρχικό όλα καλά αλλά αν μπει ένα άλλο skin, δεν φαίνεται η ζημιά που έχει πάθει ο χαρακτήρας καθόλου! Πχ τώρα που το άρχισα από την αρχή και έβαλα μια άσπρη στολή στην Ellie και πάει να βάλει το μπουφάν της, κάνει την κίνηση ότι το φοράει χωρίς να κρατάει τίποτα 😂 Κρίμα να έχουν κάνει τόσο πολύ καλή δουλειά και να τα σκ@τώνουν με τα skins. Για μένα αν κάποιος το αρχίζει τώρα και έχει ξεκλείδωτο κάποιο skin, μην το φορέσει, χάνει όλο το immersion του παιχνιδιού. Επέκταση Εμένα αντιθέτως μου άρεσε περισσότερο η ιστορία με την Άμπυ. Ναι, ξεκίνησε ζορικα αλλά κατέληξα να την συμπαθήσω περισσότερο από την Έλλη. Για το No Return θα συμφωνήσω όμως ότι με coop θα ήταν επίσης πολύ ενδιαφέρον. Είναι καλό έτσι όπως είναι πάντως και παίζω μερικά ματσάκια ούτως η άλλως.
ChristosFis Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου θα αντεξει το παιχνιδι η τιμια rx 580 ? Γενικα αξιζει να δωσω το 40αρικο τωρα ή να περιμενω καμια εκπτσωη ή τιποτα βελτιωσεις? 1
just getting started Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Αν είναι η 4αρα θα πρέπει να ρίξεις textures και μετά θα δείχνει ψιλό χάλια, δεν θα το πρότεινα. Με την 8αρα κάτι γίνεται, αλλά φάση 1080p/fsr quality + medium settings το πολύ. Πέρα από κάποια visual bugs (blood fx, rain drops trails στους χαρακτήρες) δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα για να αξίζει να περιμένεις. Αλλά κατά τη γνώμη πολλά τα 40€ για να το παίξεις κιόλας με sub par εμπειρία.
ChristosFis Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Στις 22/4/2025 στις 5:23 ΜΜ, just getting started είπε Αν είναι η 4αρα θα πρέπει να ρίξεις textures και μετά θα δείχνει ψιλό χάλια, δεν θα το πρότεινα. Με την 8αρα κάτι γίνεται, αλλά φάση 1080p/fsr quality + medium settings το πολύ. Πέρα από κάποια visual bugs (blood fx, rain drops trails στους χαρακτήρες) δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα για να αξίζει να περιμένεις. Αλλά κατά τη γνώμη πολλά τα 40€ για να το παίξεις κιόλας με sub par εμπειρία. η 8αρα ειναι με ryzen 5 3600 , οποτε να αναμενω να το παρω με μια καλυτερα καρτα που ψαχνω ετσι και αλλιως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα