comfuzio Δημοσ. Τρίτη στις 09:17 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:17 πμ Καλά δεν είναι τόσο άσχημα για να περιμένεις τόσο καιρό για να το παίξεις, εκτός και αν δεν έχεις χρόνο. Για μένα πάντως για τώρα, είναι χειρότερο port από το 1. Στο 1 είχα μερικά CTD προς το τέλος του παιχνιδιού και μόνο αυτό, εδώ σε κάθε νέα περιοχή έχω και από 1 νέο bug, άσχετα ότι δεν τα γράφω εδώ συνέχεια. Τέτοιο χάλι μια φορά το 1 δεν ήταν σε μένα τουλάχιστον!
Tablet Δημοσ. Τρίτη στις 10:04 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:04 πμ Εγώ με το PC του τίτλου 120FPS σταθερά γενικά χαλαρά θα έλεγα. Δεν εχω δει καποιο bug so far
icenex Δημοσ. Τρίτη στις 10:10 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:10 πμ Ελατε ρε εσεις εγω δεν εχω αντιμετωπισει τιποτα, βεβαια επαιζα επι το πλειστον το νεο Mode κ απο single player εφτασα και εκανα λιγη εξερευνηση στην μεγαλη περιοχη.Με λιγα λογια ειμαι ακομη στην αρχη αλλα δεν ειχα κανενα θεμα και ουτε κρασαρισματα ουτε bugs ουτε με save ουτε τιποτα μεχρι στιγμης.Το μονο που ειχα ητανε ενα κρασαρισμα στο νεο Mode αλλα πραγματικα ειχα ξεσκιστει να κανω alt tab λογικα επαιξε το ρολο του γιατι το παθαινα αυτο και στο control πριν πιασω το last of us.Οταν δεν εκανα alt tab δεν μου κρασαρε ποτε το παιχνιδι δεν ξερω γιατι ισως παιζει ρολο που παιζω full screen και οχι windowed mode. 1
d4ydr33m3r Δημοσ. Τρίτη στις 11:12 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:12 πμ Ισως (επειδη το βλεπω στο σημαντικο cpu usage του 16c/32t μου) να μιλαμε για ασταθειες συστηματων καποιες φορες . Ναι υπαρχουν παιχνιδια και ακυρα πολλες φορες που μπορει να βγαλουν μια ακατανοητη ασταθεια αν δεν εχουμε ελεγξει το συστημα μας σωστα.. Πολλες φορες βεβαια ειναι τα 3rd party apps ή το μπες βγες απο το παιχνιδι στο desktop που προκαλουν κρασαρισμα. Και εγω μεχρι στιγμης δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο. 1
Sephir Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 πμ Δημοσ. Τρίτη στις 11:24 πμ Δεν τα πάει καλά γενικά με τα 3rd party apps. Με το Malwarebytes ενεργό, το παιχνίδι είτε θα κράσαρε είτε θα freezαρε άσχημα. Μόλις το απενεργοποίησα, δεν είχα κανένα θέμα. Επίσης, μια φορά είχα ξεχάσει το Discord ανοιχτό και αντέδρασε σαν κακιά πρώην: δεν λειτουργούσε σωστά το χειριστήριο, lag στο κεντρικό menu - αναγκάστηκα να κάνω ALT+F4 για να συνέλθει.
xtrmsnpr Δημοσ. Τρίτη στις 11:45 πμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 11:45 πμ 2 ώρες πριν, comfuzio είπε Καλά δεν είναι τόσο άσχημα για να περιμένεις τόσο καιρό για να το παίξεις, εκτός και αν δεν έχεις χρόνο. Για μένα πάντως για τώρα, είναι χειρότερο port από το 1. Στο 1 είχα μερικά CTD προς το τέλος του παιχνιδιού και μόνο αυτό, εδώ σε κάθε νέα περιοχή έχω και από 1 νέο bug, άσχετα ότι δεν τα γράφω εδώ συνέχεια. Τέτοιο χάλι μια φορά το 1 δεν ήταν σε μένα τουλάχιστον! καλά σίγουρα, αλλά ας το αφήσω να ωριμάσει, έτσι και αλλιώς παίζω το 1ο δε γίνεται να μπω στο 2ο έτσι! 1
seithan Δημοσ. Τρίτη στις 12:03 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 12:03 μμ 17 minutes ago, xtrmsnpr said: έτσι και αλλιώς παίζω το 1ο δε γίνεται να μπω στο 2ο έτσι! Αυτό είναι, τα υπόλοιπα είναι σάλτσες! 2
Xoroxronis Δημοσ. Τρίτη στις 02:01 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:01 μμ Είμαι στις 30 ώρες και δεν έχω συναντήσει κάποιο bug, glitch η οτιδήποτε. Καλά το παιχνίδι σαν παιχνίδι είναι εξαιρετικό, 10άρι χαλαρό από εμένα. 2
comfuzio Δημοσ. Τρίτη στις 02:16 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 02:16 μμ 2 hours ago, xtrmsnpr said: καλά σίγουρα, αλλά ας το αφήσω να ωριμάσει, έτσι και αλλιώς παίζω το 1ο δε γίνεται να μπω στο 2ο έτσι! Τώρα μιλάς σωστά! Γέλασα με το review 1
xtrmsnpr Δημοσ. Τρίτη στις 03:38 μμ Μέλος Δημοσ. Τρίτη στις 03:38 μμ 3 ώρες πριν, seithan είπε Αυτό είναι, τα υπόλοιπα είναι σάλτσες! 1 ώρα πριν, comfuzio είπε Τώρα μιλάς σωστά! Γέλασα με το review Τι εννοείτε? Και πριν (μια σελίδα πίσω) έγραψα ότι παίζω το 1ο αυτή τη περίοδο. Οπότε λογικά μέχρι να το τελειώσω θα έχουν φτιαχτεί διάφορα στο 2, που οκ μπορεί να μην είναι τρελά θέματα, αλλά θα φτιαχτούν. Ο μόνος λόγος που χάρηκα που είχα ps4, ήταν τα tlou και τα uncharted (και δε λένε να βγάλουν την τριλογία στο pc). Παιχνίδια διαμάντια! 1
bebius Δημοσ. Τρίτη στις 08:17 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:17 μμ Έχει διαπιστώσει κανείς ότι κάποιο gpu overclock σταθερό με οτιδήποτε άλλο έγινε exposed με αυτό το γκεήμ; Σε μια RX 7900 GRE είχα 2700Mhz @1000mV δοκιμασμένο για 10 μήνες με ότι μπορείτε να φανταστείτε. Το συγκεκριμένο παιχνίδι σε κάποια σημεία με τοπίο με νερά κράσαρε και με ανάγκασε να πέσω σταδιακά στα 2550Mhz.
talentscout Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:22 μμ ΑΠΛΑ ΠΑΙ-ΧΝΙ-ΔΑ-ΡΑ!!!! ..και τώρα τι;;; 😕 1
AntonisKo Δημοσ. Τρίτη στις 09:50 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:50 μμ 27 λεπτά πριν, talentscout είπε ΑΠΛΑ ΠΑΙ-ΧΝΙ-ΔΑ-ΡΑ!!!! ..και τώρα τι;;; 😕 Και τώρα το χάος. 1 1
seithan Δημοσ. Τρίτη στις 10:14 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:14 μμ 51 minutes ago, talentscout said: ΑΠΛΑ ΠΑΙ-ΧΝΙ-ΔΑ-ΡΑ!!!! ..και τώρα τι;;; 😕 KCD2, DEAD SPACE REMAKE Τώρα που πήρες φόρα μη σταματάς! 1
talentscout Δημοσ. Τρίτη στις 10:35 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:35 μμ Thx για τις προτάσεις , αλλά δεν με βλέπω προς τα εκεί.. Νομιζω θα πιάσω AC Shadows (no more zombies, ειδικά τώρα που τελείωσε αυτό το έπος)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα