Προς το περιεχόμενο

The Last of Us™ Part II Remastered [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 158
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, sotirakos91 είπε

Το έκλεισα γιατί μου έκανε κάτι artifacts

Κομπλέ είσαι τότε..

Επεξ/σία από spi79
Δημοσ.

Για κάποιο λόγο το Reflex (και αντίστοιχα το FG καθώς είναι ανοιχτό εκεί) προκαλεί έντονο flickering στο game. Μόλις κατάλαβα ότι έφταιγε αυτό, έπαιζα απλά με DLSS Q. Έτσι κι αλλιώς η 4070 δεν χρειαζόταν το FG σε μια 144hz οθόνη. Έπαιζε 100-120 fps αρκετά συχνά.

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Alex21121988 είπε

Μαζί συνοδεύεται με αυτό το κείμενο που έδωσαν στο νέο του steam

Αναφορά σε κείμενο

We are aware of player reports of autosave issues and are actively working on a fix. Our investigation shows that issues can occur when OneDrive or similar cloud services block the save file from being written. As a workaround, we suggest that you pause OneDrive while playing the game: Right-click the OneDrive icon in the Windows taskbar, click the gear icon and Pause sync.

Δημοσ.

Εμένα μου κάνει κάτι τρελά το παιχνίδι, κάθε φορά που το ανοίγω το tutorial έχει την πορτοκαλί κουκίδα σαν να μην τα έχω διαβάσει ποτέ, τα διαβάζω κάθε μα κάθε φορά και φεύγει η κουκίδα αλλά την επόμενη φορά που θα ανοίξω το παιχνίδι...είναι ξανά εκεί.

Και το άλλο από Day 2 το παιχνίδι και μετά έχασα εντελώς την δυνατότητα για να βρω τον εχθρό με τον ήχο. Έκανα reset τα kb bindings κτλ, reload, restart, restart checkpoint κτλ δεν έχει αποτέλεσμα. Και παίζω στο normal όχι στο δύσκολο που δεν το έχει αυτό.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, comfuzio είπε

Και το άλλο από Day 2 το παιχνίδι και μετά έχασα εντελώς την δυνατότητα για να βρω τον εχθρό με τον ήχο. Έκανα reset τα kb bindings κτλ, reload, restart, restart checkpoint κτλ δεν έχει αποτέλεσμα. Και παίζω στο normal όχι στο δύσκολο που δεν το έχει αυτό.

Έχει κάτι options στο accessibility,δε ξέρω αν βοηθάνε..

Δημοσ.

Δεν εντόπισα κάποιο πρόβλημα με το Listening Mode. Καλά συνεχίζει να μου πηγαίνει το game. Ούτε crashes, ούτε black screens, κάποια visual bugs σε κάποιες περιοχές με φωτισμούς αλλά τίποτα σοβαρό. Καλό port είναι, με HotFix patches θα τα διορθώσουν αυτά τα 2-3 μικρά προβλήματα που έχει.Screenshot_1.jpg.05f4953341fe95f2e866bc609d41734c.jpgScreenshot_2.jpg.054f80e43436d8e13b459f499bede8c3.jpg

Δημοσ.
2 hours ago, spi79 said:

Έχει κάτι options στο accessibility,δε ξέρω αν βοηθάνε..

Δεν ήταν εκεί αλλά το βρήκα στα controls ήταν off, εγώ δεν το έκλεισα ποτέ μόνος μου. Τώρα πως και γιατί;

1.6mb update σήμερα

Release Notes – 1.1.10411.0746

Improvements to autosaving when the Windows Documents folder is located on OneDrive or a similar cloud service.
Performance optimizations when Resizable BAR is enabled.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και το είχα κάνει pre-order δεν έχω ασχοληθεί καν να το κατεβάσω.

Παίζω το part 1, αυτό το καιρό μέχρι να το τελειώσω, θα δώσω χρόνο για να βγουν patches να στρώσουν το 2. Βλέπω έχει μικροπροβλήματα, που κάλλιστα μπορούν να γίνουν τεράστια, πχ να χαθεί κάποιο save, αν και δεν τρέχω OneDrive καν.

Επεξ/σία από xtrmsnpr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...