Alex21121988 Δημοσ. Τετάρτη στις 12:47 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 12:47 πμ (επεξεργασμένο) 6 hours ago, icenex said: Ναι εγινε ενα μικρο update σημερα με που το ανοιξα αλλα να ειμαι ειλικρινης μονο μια φορα μου εχει κρασαρει αλλα ημουν ολη την ωρα alt tab ισως επαιξε αυτο το ρολο του στο no return mode. Στην στοχευση παντως δεν παρατηρησα κατι απλα κατεβασα το sensitivity ingame το 50 που εχει default ειναι πολυ για τα γουστα μου.Προσωπικα παιζω κ μου εχουν μεινει οι ρυθμισεις που βαζω στα fps shooters κ ειδικα το rainbow six siege 18-20 ingame sensitivity και το ποντικι με dpi 1200 ή κατεβαζω μεχρι 800 το dpi που το εχω με ενα πατημα σε κουμπι του ποντικου. Περι παιχνιδιου παντως εγω δοκιμασα το no return και αρχισα να ξεκλειδωνω εκει πραγματακια πιο πολυ γιατι δεν το ειχα παιξει αυτο το Mode.Εχει κ αυτο την πλακα του παντως, σημερα επαιξα λιγο παραπανω την ιστορια και ειμαι ακριβως στο σημειο με το μεγαλυτερο χαρτη.Προσωπικα το βρισκω πολυ ωραιο το συγκεκριμενο κομματι γιατι ξεφευγει λιγο απο το Linear κομματι και ψιλοδιαλεγεις εσυ τι θα κανεις πρωτα ή αν θες αποφευγεις καποια πραγματα. Eίναι πολύ ωραίο το exploration στα Last of Us, πόσο μάλλον αν είσαι loot goblin και κυριολεκτικά χτενίζεις τα πάντα στην περιοχή. Στο 2 άφησαν μόνο αυτό το κομμάτι ανοιχτό να πας όπου θέλεις/αν θέλεις. Μετά δεν έχει κάτι ανάλογο, είναι εντελώς linear. Στο επόμενο (αν υπάρξει) θα ήταν πολύ ωραίο να έχεις ανάλογα σημεία να πας όπου επιθυμείς. Όχι φυσικά να το κάνουν open εντελώς, αυτό πιστεύω θα έριχνε πολύ το quality όλου του παιχνιδιού. Δεν είναι όλα τα games κατάλληλα για free roaming etc. To Νο Return είναι φουλ διασκεδαστικό, αλλά με στενοχωρεί συγχρόνως διότι σου δίνει μια γεύση πως θα ήταν τα Factions (multiplayer) στο TloU 2, που δεν θα έχουμε ποτέ δυστυχώς... Στο update αναφέρει στο μεταξύ ότι έφτιαξαν το Upscale Sharpening slider. Aλλά δεν κατάλαβα ακριβώς τι έφτιαξαν. Και pre-patched μου λειτουργούσε κανονικά, δεν παρατηρώ κάποια διαφορά στο τι άλλαξε. Hotfix είναι βέβαια και όχι κάτι major. Όσο έχω παίξει βέβαια, δεν αντιμετώπισα το παραμικρό πρόβλημα, οπότε αν την βγάλουμε με Hotfix updates, σημαίνει πως η Nixxes έκανε πραγματικά καλή δουλειά στο porting. Επεξ/σία Τετάρτη στις 12:53 πμ από Alex21121988 1
seithan Δημοσ. Τετάρτη στις 03:03 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:03 μμ 3 minutes ago, liakinen said: Προσοχή με τα Spoilers μάγκες. πάντα! Μην ξεχνάς βέβαια ότι το παιχνίδι είναι ήδη 5 χρονών (να τα 'κατοστήσει). Δεν θα έπρεπε κάν να συζητάμε αν θα χαλάσουμε την οποιαδήποτε "έκπληξη". 2
liakinen Δημοσ. Τετάρτη στις 03:07 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:07 μμ 2 λεπτά πριν, seithan είπε πάντα! Μην ξεχνάς βέβαια ότι το παιχνίδι είναι ήδη 5 χρονών (να τα 'κατοστήσει). Δεν θα έπρεπε κάν να συζητάμε αν θα χαλάσουμε την οποιαδήποτε "έκπληξη". Δεν έχει όμως σημασία πόσο χρονών είναι. Μπορεί να είναι και 20 και κάποιος να το ξεκινάει τώρα. Υπάρχουν και οι νέες γενιές 😊 3 1
spi79 Δημοσ. Τετάρτη στις 03:11 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 03:11 μμ Μόνο αυτό ήθελα να σχολιάσω και είναι πολύ αρχή.Δίκιο έχεις ούτε εγώ θέλω να βλέπω spoilers 13 λεπτά πριν, liakinen είπε Προσοχή με τα Spoilers μάγκες.
spi79 Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:27 πμ προχώρησα λίγο και σοκαρίστηκα...όντως??? 2
AntonisKo Δημοσ. Πέμπτη στις 08:38 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:38 πμ 8 ώρες πριν, spi79 είπε προχώρησα λίγο και σοκαρίστηκα...όντως??? Έχει κι άλλο μην αγχωνεσαι.. 🙂 2
Tablet Δημοσ. Πέμπτη στις 04:46 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:46 μμ Τι παιχνιδαρα ειναι αυτη!! ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ. (αυτο ειχα να δηλωσω. Εφυγα) 2
sotirakos91 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Έχει κανείς ψηλό cpu usage στο παιχνίδι ?
spi79 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, sotirakos91 είπε Έχει κανείς ψηλό cpu usage στο παιχνίδι ? Ναι,αναλόγως την περιοχή που βρίσκεσαι έχει.Αν βάλεις frame generation,μειώνεται... Επεξ/σία πριν από 14 ώρες από spi79
sotirakos91 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 hour ago, spi79 said: Ναι,αναλόγως την περιοχή που βρίσκεσαι έχει.Αν βάλεις frame generation,μειώνεται... Με FG και 5800x3d παραμένει ψηλά
spi79 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 1 λεπτό πριν, sotirakos91 είπε Με FG και 5800x3d παραμένει ψηλά Έχει σημεία που βαράει καλά και μερικές φορές κάνει και compile τους shaders.Δεν έχει όμως stuttering,μια χαρά τρέχει..
sotirakos91 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες 3 minutes ago, spi79 said: Έχει σημεία που βαράει καλά και μερικές φορές κάνει και compile τους shaders.Δεν έχει όμως stuttering,μια χαρά τρέχει.. Καλά με πάει πάντως
spi79 Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, sotirakos91 είπε Καλά με πάει πάντως Εγώ με 7600, 80% χτυπάω χωρίς frame generation.Αν το ενεργοποιήσω πάει κάπου στο 60%.Είναι σε σημεία cpu bound, δεν μπορείς να κάνεις κάτι...Εσύ λογικά,πιο λίγο θα έχεις. (Σε 1080 ανάλυση είμαι) Επεξ/σία πριν από 12 ώρες από spi79
sotirakos91 Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες 6 minutes ago, spi79 said: Εγώ με 7600, 80% χτυπάω χωρίς frame generation.Αν το ενεργοποιήσω πάει κάπου στο 60%.Είναι σε σημεία cpu bound, δεν μπορείς να κάνεις κάτι...Εσύ λογικά,πιο λίγο θα έχεις. (Σε 1080 ανάλυση είμαι) 2Κ παίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα