Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, ison είπε

Αν εχεις Ps5 μπορεις να κατεβασεις δωρεαν να παιξεις Astro's Playroom που θα παρεις μια πολυ καλη εικονα 

Άμε ίσως το δοκιμάσω, σε ευχαριστώ πολύ για το tip 😀

Δημοσ.

Μπραβο για το Wukong και την game science με το πρωτο της παιχνιδι που εμεινε πιστο στο Κινεζικο lore και τιμησε την πατριδα τους. Μπραβο και σε ολους τους κερδισμενους. Μια οκ χρονια με καποια δυνατα στοιχεια μπολικα remake/remastered και φυγαμε για ενα καλυτερο 2025 με οτι ειδα να ερχεται. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, cocotsak είπε

Πρεπει να με πληρωναν πολλα λεφτα για να παιξω αυτες τις παιδικες γελοιότητες 

Είπα και εγώ δε θα δω κάποιον να το λέει αυτό! Δηλαδή κάπου έλεος, δεν είχα ακούσει για το game ποτέ μου, 10 δευτερα το trailer είδα και φαίνεται σαν game για μωρά. Κάπου όπα ρε, τι γίνεται? Δηλαδή σοβαρά τώρα. Αρέσει σε τόσο πολύ κόσμο? Αλλά μετά θα μου πεις, υπάρχει τεράστιο playerbase από μικρά παιδιά, οπότε καθόλου παράξενο.

• Like 1
Δημοσ.
26 minutes ago, CaptainGeorgeV1 said:

Είπα και εγώ δε θα δω κάποιον να το λέει αυτό! Δηλαδή κάπου έλεος, δεν είχα ακούσει για το game ποτέ μου, 10 δευτερα το trailer είδα και φαίνεται σαν game για μωρά. Κάπου όπα ρε, τι γίνεται? Δηλαδή σοβαρά τώρα. Αρέσει σε τόσο πολύ κόσμο? Αλλά μετά θα μου πεις, υπάρχει τεράστιο playerbase από μικρά παιδιά, οπότε καθόλου παράξενο.

Μα που πάνε χωρίς αίμα, βία και σεξ. Ξεκάθαρα για παιδιά! 

Σίγουρα όσοι τους αρέσει είναι κάτω των 6.5 ετών. 

• Like 4
  • Haha 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, NickTG είπε

Μα που πάνε χωρίς αίμα, βία και σεξ. Ξεκάθαρα για παιδιά! 

Σίγουρα όσοι τους αρέσει είναι κάτω των 6.5 ετών. 

Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι ειρωνικό το σχόλιο σου.  (Συγχώρεσε με αν εγώ δεν το κατάλαβα καλά)

Αλλά δεν είπα εγώ πως πρέπει ένα top παιχνίδι να έχει αίμα, βια η σεξ. Απλά μόλις είδα το παιχνίδι κατευθείαν το μυαλό μου πήγε πως είναι ένα παιχνίδι για μικρά παιδιά, άρα αυτό ήταν το playerbase που θέλανε. Δε νομίζω κάποιος dev να κάνει ένα τέτοιο παιχνίδι και να περιμένει κάποιος πάνω από 12+ χρονών να παίξει κάτι τέτοιο. Τώρα θα μου πεις ποιος είμαι εγώ και θα πω ποιος θα παίξει αυτό η οποιοδήποτε άλλο game. Αυτή είναι όμως η άποψη μου.  

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, CaptainGeorgeV1 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι ειρωνικό το σχόλιο σου.  (Συγχώρεσε με αν εγώ δεν το κατάλαβα καλά)

Αλλά δεν είπα εγώ πως πρέπει ένα top παιχνίδι να έχει αίμα, βια η σεξ. Απλά μόλις είδα το παιχνίδι κατευθείαν το μυαλό μου πήγε πως είναι ένα παιχνίδι για μικρά παιδιά, άρα αυτό ήταν το playerbase που θέλανε. Δε νομίζω κάποιος dev να κάνει ένα τέτοιο παιχνίδι και να περιμένει κάποιος πάνω από 12+ χρονών να παίξει κάτι τέτοιο. Τώρα θα μου πεις ποιος είμαι εγώ και θα πω ποιος θα παίξει αυτό η οποιοδήποτε άλλο game. Αυτή είναι όμως η άποψη μου.  

Εγώ από την άλλη βρίσκω τελείως χαζόκ και παράλογο τον όποιο διαχωρισμό σε "σοβαρό" και "παιδικό" παιχνίδι...

ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Π-Α-Ι-Χ-Ν-Ι-ΔΙ

• Like 3
Δημοσ.
8 ώρες πριν, cocotsak είπε

Πρεπει να με πληρωναν πολλα λεφτα για να παιξω αυτες τις παιδικες γελοιότητες 

Προσωπικά θα έλεγα επιτέλους που αναδειχτηκε κάτι διαφορετικό από τις ενηλικες γελοιοτητες, εκατο κλωνους Dark Souls και free 2 play βλακείες. Το gaming πλεον φαινεται να ανηκει στα trend αντι να ειναι ενα πραγματικο ενδιαφερον οπου ο κοσμος θα το ψαξει και 10 διαφορετικα ατομα θα εχουν απο 3 διαφορετικους αγαπημενους τιτλους, όλοι τα ιδια και τα ιδια.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...