Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όχι για λόγους κόστους, αλλά για πρακτικούς λόγους, διερευνώ αν υπάρχει η δυνατότητα για οικιακό καθαρισμό, με κάποιο τρόπο, φίλτρων hepa.

Μιλω για ιονιστη που θα χρησιμοποιηθει σε σπιτι, οχι σε κανενα...εργοταξιο! Δεν θα αγορασω εναν πανακριβο ιονιστη, να ξερω οτι θα βρισκω φιλτρο και σε δεκα χρονια. Θα αγορασω κατι οικονομικοτερο, γνωριζοντας εξαρχης, οτι αυριο μπορει να εχω δυσκολια να βρω στην αγορα, ανταλλακτικα φιλτρα να ταιριαζουν να μπουν στη συσκευη.

Αν καποιος μου πει, αλλα θα τον βαλω και να μου βρει (!), οτι οτι και να αγορασω, παντα θα βρισκω εστω συμβατα φιλτρα hepa, τοτε τελειωνει εδω επιτοπου η συζητηση! Αλλα ξερω οτι αυτο δεν θα γινει! Κι ουτε εχει νοημα να...πεταξω τον ιονιστη, για να παρω αλλον, ενω σαν μηχανημα δεν εχει προβλημα, μονο και μονο επειδη δεν θα βρισκω φιλτρα.

Αρα παμε στο σεναριο που λεω εδω. Θα εχω κατι, που θα θελω να αλλαξω φιλτρο, και ΔΕΝ θα βρισκω να αγορασω.

Και αναφερομαι σε φιλτρα που δεν πωλουνται ως 'πλενομενα', που νομιζω ειναι η πλειοψηφία (ο ευρών 'πλενομενο' hepa ας μας το πει)

Συνεπως.

Θα αγορασω 'καβατζα' 2-3 φιλτρα εξαρχης, τωρα που μπορω να τα βρω. Και με αυτα, θα πρεπει να μπορω να δουλεψω τον ιονιστη.

Η ερωτηση μου ειναι λοιπον: μπορω, χωρις να κινδυνευουν με φθορα ή καταστροφή, καπως, οσο το δυνατον αποτελεσματικοτερα (οκ, καινουργια δεν θα ειναι, αλλα αν καθαρισουν εστω και 80% ισως ειναι ικανοποιητικο), να καθαρισω μονος μου, φιλτρα hepa; Ισως με καποιο φυσητηρι, ή ειδικο σπρευ ή καποια αλλη ήπια διαδικασια;

Επεξ/σία από mindreader

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...