Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχετε υπόψη για νήπια 1-3 ετών παιχνίδια ή κάτι εκπαιδευτικό που να αλληλεπιδρούν σε υπολογιστή ή σε κινητό τηλέφωνο-τάμπλετ ώστε να αγαπήσουν σιγά σιγά την πληροφορική;
Έχω βρει αυτό, κάνεις απλά κλικ με οποιοδήποτε κουμπί πληκτρολογίου.

Toddler Games Online: Happyclicks

Επεξ/σία από talos1000
Δημοσ.

Σε αυτήν την ηλικία δεν θα αγαπήσουν την πληροφορική, απλώς θα αγαπήσουν (και θα εθιστούν) στο τάμπλετ. Προτείνω μακριά από οθόνες όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι παιδίατροι λένε ακόμα και καθόλου οθόνες πριν τα 3 έτη.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, cubilone είπε

Σε αυτήν την ηλικία δεν θα αγαπήσουν την πληροφορική, απλώς θα αγαπήσουν (και θα εθιστούν) στο τάμπλετ. Προτείνω μακριά από οθόνες όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι παιδίατροι λένε ακόμα και καθόλου οθόνες πριν τα 3 έτη.

Η σύσταση από όσο ξέρω από Π.Ο.Υ. είναι έως 2 ετών η αποφυγή οθονών. Από 2 έως 5 λένε το πολύ για 1 ώρα παρακολούθηση. Δεν εκθέτω παραπάνω ούτε έχει κάποιο εθισμό μέχρι τώρα που είναι 2 ετών.

Επεξ/σία από talos1000
Δημοσ.
Στις 13/12/2024 στις 12:08 ΠΜ, talos1000 είπε

Η σύσταση από όσο ξέρω από Π.Ο.Υ. είναι έως 2 ετών η αποφυγή οθονών. Από 2 έως 5 λένε το πολύ για 1 ώρα παρακολούθηση. Δεν εκθέτω παραπάνω ούτε έχει κάποιο εθισμό μέχρι τώρα που είναι 2 ετών.

Η σκέψη μου είναι ότι αφού θα κολλήσουν μεγαλώνοντας με οθόνες και ηλεκτρονικά σίγουρα, ας προσπαθήσουμε εμείς σαν γονείς να τους προσφέρουμε πολλά ερεθίσματα χωρίς οθόνες. Αλλά έχει νόημα και αυτό που γράφεις: είναι άλλο το να αγαπάς τους υπολογιστές και να ξέρεις πράγματα για αυτούς και άλλο απλά το να είσαι χρήστης τάμπλετ.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...