tzotzo Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Αν η αγγελια ειναι διαδικτυακα, σημαινει πως μπορει να παρεμβει η Διωξη Ηλεκτρονικου Εγκληματος. Θα εστελνα ενα μειλ αναλυτικα με το τι συνεβει, και πλήρη στοιχεια, ωστε να υπαρχει και γραπτως 2
elafilos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Νομίζω πως το παραχοντραίνουμε. Ένα πολύ ηχηρό ποσοστό των αυτοκινήτων εισαγωγής είναι λίγο έως πολύ ματσακονιασμένα (αν είναι δόκιμος όρος αυτός). Συνεπώς όπως έκανα και σε δική μου περίπτωση είτε θα το χρησιμοποιούσα ως leverage για μία πολύ καλύτερη τιμή ή θα το άφηνα να πάει παρακάτω. Δεν υπάρχει σωτηρία, ειδικά με τους "επαγγελματίες" του χώρου. Οπότε εάν θέλουμε τα χιλιόμετρα που γράφει να είναι τα χιλιόμετρα που ισχύουν θα πρέπει είτε να είμαστε τυχεροί, ή να πάρουμε καινούριο ή εγγυημένο πρώτο χέρι από ιδιώτη. Όλα τα άλλα τα σενάρια φέρουν ρίσκο. Τώρα ακόμα και αν η κυρία είναι διατεθειμένη να δώσει μία καλύτερη τιμή που αντιστοιχεί στα συγκεκριμένα χιλιόμετρα πάλι θα ήμουν σκεπτικός, γιατί κάποιος που σκαλίζει χιλιόμετρα μάλλον σκαλίζει και άλλα πράγματα.. Ποιος σου λέει πως δεν είναι παντρεμένη άδεια με κλεμμένο. Δεν έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα γραφής! Μου θυμίζει πρόσφατο σενάριο που με έστειλαν να δω αυτοκίνητο για έναν φίλο σε έναν γνωστό επαγγελματία αλχημιστή της περιοχής (Γλυκα Νέρα), που στην αγγελία είχε 110.000, από κοντά στο κοντέρ ξαφνικά είχε 189.000 και η δικαιολογία ήταν πως ήταν "άλλο αυτοκίνητο" ολόιδιο... Δεν υπάρχει ελπίδα να σταματήσει αυτό, μόνο εάν σταματήσουν οι άνθρωποι να αγοράζουν και βουλιάξει η αγορά τους.. 1
kalmik Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Είναι καιρός να υπάρξει συγκεκριμένη νομοθεσία για τις αγοραπωλησίες μεταχειρισμένων. Σε αυτό το σημαντικό κομμάτι της αγοράς, εκτός από τους λίγους έντιμους εμπόρους κινείται ολόκληρη μαφία με πλαστογραφίες, παραποιήσεις χλμ, απάτες κλπ. 3
ringboy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα. Αν ο πωλητης ειναι ιδιωτης και το αυτοκινητο ελληνικο το χαρτι των ΚΤΕΟ αναγραφει τα πραγματικα χιλιομετρα για οσες φορες ειχε περασει ΚΤΕΟ το αυτοκινητο. Αν ομως το αυτοκινητο ειναι απο το εξωτερικο η απο μαντρα αστα να πανε.
kage Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, elafilos είπε Νομίζω πως το παραχοντραίνουμε. Ένα πολύ ηχηρό ποσοστό των αυτοκινήτων εισαγωγής είναι λίγο έως πολύ ματσακονιασμένα (αν είναι δόκιμος όρος αυτός). Συνεπώς όπως έκανα και σε δική μου περίπτωση είτε θα το χρησιμοποιούσα ως leverage για μία πολύ καλύτερη τιμή ή θα το άφηνα να πάει παρακάτω. Δεν υπάρχει σωτηρία, ειδικά με τους "επαγγελματίες" του χώρου. Οπότε εάν θέλουμε τα χιλιόμετρα που γράφει να είναι τα χιλιόμετρα που ισχύουν θα πρέπει είτε να είμαστε τυχεροί, ή να πάρουμε καινούριο ή εγγυημένο πρώτο χέρι από ιδιώτη. Όλα τα άλλα τα σενάρια φέρουν ρίσκο. Τώρα ακόμα και αν η κυρία είναι διατεθειμένη να δώσει μία καλύτερη τιμή που αντιστοιχεί στα συγκεκριμένα χιλιόμετρα πάλι θα ήμουν σκεπτικός, γιατί κάποιος που σκαλίζει χιλιόμετρα μάλλον σκαλίζει και άλλα πράγματα.. Ποιος σου λέει πως δεν είναι παντρεμένη άδεια με κλεμμένο. Δεν έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα γραφής! Μου θυμίζει πρόσφατο σενάριο που με έστειλαν να δω αυτοκίνητο για έναν φίλο σε έναν γνωστό επαγγελματία αλχημιστή της περιοχής (Γλυκα Νέρα), που στην αγγελία είχε 110.000, από κοντά στο κοντέρ ξαφνικά είχε 189.000 και η δικαιολογία ήταν πως ήταν "άλλο αυτοκίνητο" ολόιδιο... Δεν υπάρχει ελπίδα να σταματήσει αυτό, μόνο εάν σταματήσουν οι άνθρωποι να αγοράζουν και βουλιάξει η αγορά τους.. Μα δεν ριχνει τιμη γιατι ξερει οτι πουλαει η παραμυθα τους κ θα βγαλει μερικα χιλιαρικα Το αμαξι εχει υπερβολικα κμ πανω απο 30κ ανα ετος κ εχει βγει απο την εγγυηση! Εξωτερικα κ εσωτερικα η αληθεια ειναι οτι δεν τ φαινεται απο μακριά Κ ελληνικο να ταν απο leasing θα ταν κ τα κμ ετους ή 2ετιας θα τα γυριζαν.. Δεν θα πεσει η αγορα γιατι ο κοσμος πιστευει στις διαφημισεις(εγγυησεις /διαγωνισμους κτλ) κ νομιζει οτι υπαρχει ελεγχος ή οτι δεν θα συμβει σε αυτους.. Ο αλι(π πηγες) κ οι 40 κλεφτες ειναι στην αγορα..εντος κ εκτος ελλαδος Το μονο π θα ασκουσε πιεση στην τρελα t μτχ ειναι να καταργησουν τα τελη ταξινομησης/ περιβαλλοντικό τέλος / τεκμηρια/ φορος πολυτελείας Επεξ/σία 19 Δεκεμβρίου 2024 από kage 1
elafilos Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 19 ώρες πριν, kage είπε Μα δεν ριχνει τιμη γιατι ξερει οτι πουλαει η παραμυθα τους κ θα βγαλει μερικα χιλιαρικα Το αμαξι εχει υπερβολικα κμ πανω απο 30κ ανα ετος κ εχει βγει απο την εγγυηση! Εξωτερικα κ εσωτερικα η αληθεια ειναι οτι δεν τ φαινεται απο μακριά Κ ελληνικο να ταν απο leasing θα ταν κ τα κμ ετους ή 2ετιας θα τα γυριζαν.. Δεν θα πεσει η αγορα γιατι ο κοσμος πιστευει στις διαφημισεις(εγγυησεις /διαγωνισμους κτλ) κ νομιζει οτι υπαρχει ελεγχος ή οτι δεν θα συμβει σε αυτους.. Ο αλι(π πηγες) κ οι 40 κλεφτες ειναι στην αγορα..εντος κ εκτος ελλαδος Το μονο π θα ασκουσε πιεση στην τρελα t μτχ ειναι να καταργησουν τα τελη ταξινομησης/ περιβαλλοντικό τέλος / τεκμηρια/ φορος πολυτελείας Ναι σωστά, αν καταργηθεί όλο το παραμυθάκι με τα τέλη ταξινόμησης και τους κουλούς συντελεστές που υπολογίζουν το κόστος σίγουρα θα υπάρξει μία εξυγίανση της αγοράς. Βέβαια το ότι όλο το κομμάτι τελωνείων και ΚΤΕΟ παραμένει Black box και αναλογικό σίγουρα υποθάλπτει το καθεστώς ανομίας. Πχ το δικό μου μπόρεσα να βρω αναλυτικό αρχείο όσο βρισκόταν ιταλία. Από την ημέρα αγοράς μέχρι την έξοδο από την χώρα είχε αναλυτικό record χιλιομέτρων που ήταν πλήρως λογικό (189.000). Τώρα από την στιγμή που έγινε η εξαγωγή από Ιταλία και το αυτοκίνητο έκανε διακοπές βουλγαρία χάθηκε όλο το αρχείο. Προφανώς όταν μπήκε ελλάδα με τα χιλιόμετρα που ήθελε ο έμπορος (90.000) δεν ασχολήθηκε ούτε το τελωνείο ούτε το ΚΤΕΟ να κάνει ένα απλό Google search. Οπότε πλέον υπάρχει κανονικά ένα αυτοκίνητο στην Ελλάδα στο δεύτερο χέρι από τον εκτελωνισμό του με άκυρα χιλιόμετρα πιστοποιημένα κανονικά και με το νόμο από το ΚΤΕΟ. Άρα συμφωνούμε πως από εκεί βρωμάει και δεν υπάρχει καμία σωτηρία.
yiannis97 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2024 Δυστυχώς η αγγελία κατέβηκε και πιστεύω ότι κάποιος ατυχής συνάνθρωπός μας πήρε κάτι που δεν αντιστοιχεί στο ποσό που πλήρωσε. Μακάρι να μπορούσα να τον βρω να τον ειδοποιήσω έστω και τώρα.
yiannis97 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τελίκά την ανέβασε από την Αθήνα τωρα. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/43120697-renault-captur Οπότε όπως φαίνεται υπάρχει ένα καλά στημένο κύκλωμα. Προσοχή στους Αθηναίους. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από yiannis97
basilis_k6 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 16 ώρες πριν, yiannis97 είπε Τελίκά την ανέβασε από την Αθήνα τωρα. https://www.car.gr/classifieds/cars/view/43120697-renault-captur Οπότε όπως φαίνεται υπάρχει ένα καλά στημένο κύκλωμα. Προσοχή στους Αθηναίους. τα μτχ αμαξια ειναι ΤΕΡΑΣΤΑ μπιζνα με ΠΟΛΥ καλα λεφτα. πολλα απο αυτα μαλιστα κλέβονται μερικους μηνες αργοτερα. ασχολουνται χιλιαδες ανθρωποι στην ελλαδα με το εμποριο αυτοκινητων απο εξωτερικο, το γυρισμα χλμ και αλλες παρανομες δραστηριοτητες γυρω απο αυτο που δεν τιμωρουνται ακομα και αν τους πιασουν. ειναι κυριολεκτικα το ευκολοτερο χρημα. αυτη έπρεπε να τη μπουζουριασουν μονο και μονο που ανεβασε αγγελια με 118 φωτογραφιες. 1
cmaniac Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Η ΑΑΔΕ δεν θα μπορούσε ας πούμε να κάνει μια επισκεψούλα για καφεδάκι; 1
greekfragma Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Just now, cmaniac said: Η ΑΑΔΕ δεν θα μπορούσε ας πούμε να κάνει μια επισκεψούλα για καφεδάκι; για την ίδια ΑΑΔΕ μιλάμε; https://www.zougla.gr/greece/stelechos-tis-aade-se-kykloma-lathreboriou-poton/
cmaniac Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, greekfragma είπε για την ίδια ΑΑΔΕ μιλάμε; https://www.zougla.gr/greece/stelechos-tis-aade-se-kykloma-lathreboriou-poton/ Ε ό,τι είναι τώρα. Στο μεταξύ το δεντράκι πέρασε στα ψιλά https://www.naftemporiki.gr/society/1863634/lathremporio-poton-sto-fos-polymeles-kykloma-12-syllipseis/ Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2024 από cmaniac 2
SaFiS Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Κάντε αναφορά στην αγγελία (εγώ έκανα), να δούμε αν θα ασχοληθούν καθόλου από το car...
yiannis97 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 17 ώρες πριν, SaFiS είπε Κάντε αναφορά στην αγγελία (εγώ έκανα), να δούμε αν θα ασχοληθούν καθόλου από το car... Έκανα αλλά δεν ξέρω τι έγινε, δεν έχω καμια ενημέρωση.
Giorgos241 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου Δημοσ. 2 Ιανουαρίου On 19/12/2024 at 13:43, elafilos said: Νομίζω πως το παραχοντραίνουμε. Ένα πολύ ηχηρό ποσοστό των αυτοκινήτων εισαγωγής είναι λίγο έως πολύ ματσακονιασμένα (αν είναι δόκιμος όρος αυτός). Συνεπώς όπως έκανα και σε δική μου περίπτωση είτε θα το χρησιμοποιούσα ως leverage για μία πολύ καλύτερη τιμή ή θα το άφηνα να πάει παρακάτω. Δεν υπάρχει σωτηρία, ειδικά με τους "επαγγελματίες" του χώρου. Οπότε εάν θέλουμε τα χιλιόμετρα που γράφει να είναι τα χιλιόμετρα που ισχύουν θα πρέπει είτε να είμαστε τυχεροί, ή να πάρουμε καινούριο ή εγγυημένο πρώτο χέρι από ιδιώτη. Όλα τα άλλα τα σενάρια φέρουν ρίσκο. Τώρα ακόμα και αν η κυρία είναι διατεθειμένη να δώσει μία καλύτερη τιμή που αντιστοιχεί στα συγκεκριμένα χιλιόμετρα πάλι θα ήμουν σκεπτικός, γιατί κάποιος που σκαλίζει χιλιόμετρα μάλλον σκαλίζει και άλλα πράγματα.. Ποιος σου λέει πως δεν είναι παντρεμένη άδεια με κλεμμένο. Δεν έχει δώσει τα καλύτερα δείγματα γραφής! Μου θυμίζει πρόσφατο σενάριο που με έστειλαν να δω αυτοκίνητο για έναν φίλο σε έναν γνωστό επαγγελματία αλχημιστή της περιοχής (Γλυκα Νέρα), που στην αγγελία είχε 110.000, από κοντά στο κοντέρ ξαφνικά είχε 189.000 και η δικαιολογία ήταν πως ήταν "άλλο αυτοκίνητο" ολόιδιο... Δεν υπάρχει ελπίδα να σταματήσει αυτό, μόνο εάν σταματήσουν οι άνθρωποι να αγοράζουν και βουλιάξει η αγορά τους.. ωραίο αυτό που λες και συμφωνώ αλλά από την άλλη, δεν μπροουμε να τους αφήνουμε να συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο αν αντιληφθείς ότι το αμάξι είτε είναι πατάτα είτε είχε γίνει πατάτα στο παρελθόν. Το να φοβάσαι να αντιδράσεις ή να αναφέρεις κάτι ανάλογο ξανά, μου φαίνεται λάθος ή απλά στενάχωρο. On 13/12/2024 at 16:07, cthulhucarbide said: Αυτό το έχω κάνει ήδη και τους γνωστοποίησα ότι είναι στη διάθεση τους ότι έγγραφα και φωτογραφίες έχω. Ναι Θεσσαλονίκη. https://www.car.gr/s/2uikcsro/ Renault Captur '21 AYTOMATO ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ FULL EXTRA!! This classified has been deleted On 13/12/2024 at 18:44, basilis_k6 said: στο εγραψα και στην 1η σελιδα. προσεχε που πας να μπλέξεις... Η εταιρεία μπορει να ειναι απλο ξεπλυμα χρηματος και ο συζυγος απο τα "καλα" παιδια της νυχτας. Ξανά, στενάχωρο ότι φοβάσαι να κανεις κάτι μην σε βρουν και σε κάνουν τουλούμι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα