kage Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τελικα η αδεια ηταν στο ονομα της? Κτεο σ εδειξε? Εγραφε γ τα αρχικα κμ? Η εταιρεια τελικα διαβασε τα km απο τον εγκεφαλο ή απλα Δεν ηθελε να διαβασει τα υπολοιπα κμ απο τους αλλους εγκεφαλους? Αν η αδεια ηταν στο ονομα της κανε online ή τηλεφωνικη καταγγελια στην ααδε οτι κανει εμποριο..Σαν ιδιωτης δικαιουσε ελαχιστες αγοραπωλησιες .ολα αυτα αν εχεις δει τα στοιχεια της αν οχι με το νουμερο της δεν κανεις κατι.σε αλλο ονομα θα ειναι Το site εχει ενημερωθει κ τηλεφωνικως? Η αληθεια ειναι μια.συνεχιζουν κ αγοραζουν στα τυφλα αυτοκ αρκετοι..τα προηγ χρονια ακομη περισσοτεροι Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από kage
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, yiannis97 είπε Αυτό το έχω κάνει ήδη και τους γνωστοποίησα ότι είναι στη διάθεση τους ότι έγγραφα και φωτογραφίες έχω. Ναι Θεσσαλονίκη. https://www.car.gr/s/2uikcsro/ Η άδεια κυκλοφορίας που έδειξε ήταν μια άθλια φωτοτυπία στην οποία δεν μπορούσες να δεις τις ημερομηνίες. Δεν θα εκπλαγώ αν έχει και πλαστογραφημένη άδεια κυκλοφορίας. Κάνε καταχώρηση στον χρυσό οδηγό και τα λοιπά site με το κινητό της και γράψε ότι είναι απάτη Δύσκολο να τύχει να το τσεκάρει κάποιος αλλά ας υπάρχει 1
mechpanos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Γιατί δεν κάνεις μια αναφορά στο ίδιο το Car.GR να κατέβει η αγγελία ; 1
yiannis97 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Ducatista είπε Φωτογραφία εχουμε; 🤣 Προφίλ λίγο φαίνεται 2 ώρες πριν, kage είπε Τελικα η αδεια ηταν στο ονομα της? Κτεο σ εδειξε? Εγραφε γ τα αρχικα κμ? Η εταιρεια τελικα διαβασε τα km απο τον εγκεφαλο ή απλα Δεν ηθελε να διαβασει τα υπολοιπα κμ απο τους αλλους εγκεφαλους? Αν η αδεια ηταν στο ονομα της κανε online ή τηλεφωνικη καταγγελια στην ααδε οτι κανει εμποριο..Σαν ιδιωτης δικαιουσε ελαχιστες αγοραπωλησιες .ολα αυτα αν εχεις δει τα στοιχεια της αν οχι με το νουμερο της δεν κανεις κατι.σε αλλο ονομα θα ειναι Το site εχει ενημερωθει κ τηλεφωνικως? Η αληθεια ειναι μια.συνεχιζουν κ αγοραζουν στα τυφλα αυτοκ αρκετοι..τα προηγ χρονια ακομη περισσοτεροι Η άδεια κυκλοφορίας είναι στην εταιρεία του συζύγου. Ο τεχνίτης δεν μπορούσε να διαβάσει με το διαγνωστικο πρόγραμμα τους άλλους εγκεφάλους. Το car εχει ενημερωθεί μονο ηλεκτρονικά.
basilis_k6 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, yiannis97 είπε Η άδεια κυκλοφορίας είναι στην εταιρεία του συζύγου. στο εγραψα και στην 1η σελιδα. προσεχε που πας να μπλέξεις... Η εταιρεία μπορει να ειναι απλο ξεπλυμα χρηματος και ο συζυγος απο τα "καλα" παιδια της νυχτας. 1
aionnou Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, yiannis97 είπε Αυτό το έχω κάνει ήδη και τους γνωστοποίησα ότι είναι στη διάθεση τους ότι έγγραφα και φωτογραφίες έχω. Ναι Θεσσαλονίκη. https://www.car.gr/s/2uikcsro/ Η άδεια κυκλοφορίας που έδειξε ήταν μια άθλια φωτοτυπία στην οποία δεν μπορούσες να δεις τις ημερομηνίες. Δεν θα εκπλαγώ αν έχει και πλαστογραφημένη άδεια κυκλοφορίας. Thx ..είχα λίγο χρόνο στη κίνηση και την μελέτησα. Μάλλον σε λιγο καιρό θα αλλάξει τηλ και account στο car.gr
xsterg Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 που πατε βρε παιδια να μπλεξετε. αυτοι εχουν μπραβους, ειναι κυκλωμα. θα σας φανε με το καλημερα. πες λαθος και ψαξε αλλου.
kalmik Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Αρκετοί "επιχειρηματίες" στα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα δεν είναι και τα καλύτερα παιδιά. Βλέπεις φάτσες και βγάζεις συμπέρασμα. Απλά μακριά αφού δυστυχώς το κράτος δεν ασχολείται. Όπως δεν ασχολείται -ακόμη χειρότερα- με την νοθεία στα καύσιμα σε σημείο να απορείς....
dpolal Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Στις 12/12/2024 στις 8:44 ΜΜ, yiannis97 είπε Βρέθηκα εκ νέου με την ιδιοκτήτρια και της έκανα προσφορά πολύ χαμηλότερη καθώς τα χιλιόμετρα δεν είναι πραγματικά παρόλο που στις τηλεφωνικές συνομιλίες μας με βεβαίωσε ότι το όχημα είναι ελληνικό και δεν έχει πειραγμένα χιλιόμετρα κλπ. Στις 13/12/2024 στις 8:04 ΠΜ, Giorgos241 είπε Ο μηχανικός με πήρε και μου λέει: μείνε μακριά. Όταν πήγα να κάνω μια πολύ πιο χαμηλή προσφορά για το αμάξι.... Πατώντας πάνω στο γεγονώς ότι ανακαλύψατε τις λαμογιές που αφορούσαν τις εν λόγο πωλήσεις θελήσατε να πάρετε το ρίσκο της αγοράς και κάνατε αντιπροσφορά φυσικά με ένα πάρα πολύ χαμηλότερο ποσό που βόλευε εσάς. Αλλά δεν σας έκατσε η φάση και έρχεστε μετά και λέτε διάφορα για καταγγελίες, τιμωρίες, προστασία ανυποψίαστων αγοραστών και σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα. Συγνώμη αλλά χάσατε την οποιοαδήποτε νομιμοποίηση είχατε για να διαμαρτύρεστε. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από dpolal 2 1 2
tzotzo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 16 hours ago, tutuyo said: μην τρελαθουμε δεν εξισωνεται το εμποριο βρεφων με τα γυρισμενα χλμ Η αδιαφορία για τους γύρω μας εξισώνεται. Και στην περίπτωση του αστυνομικού ήξεραν πολλοι και κανένας δεν μίλησε. Πόσες φορές έχετε δει επαγγελματικό όχημα, με επωνυμία και τηλέφωνο στο πλάι, να περνάει κόκκινο φανάρι; Άπειρες. Πόσες φορές καλέσατε την εταιρεία να αναφέρετε πως ο οδηγός του οχήματος της ειναι δημόσιος κίνδυνος; Καμμία. Μακριά από τον κwλο μας και ας είναι και δύο δάχτυλα είμαστε όλοι. 4 1
mamak1989 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Κάνε καταχώρηση στον χρυσό οδηγό και τα λοιπά site με το κινητό της και γράψε ότι είναι απάτη Δύσκολο να τύχει να το τσεκάρει κάποιος αλλά ας υπάρχει Θα το αλλάξει άσε που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι πακιστανικό τηλέφωνο
aligato1000 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 On 12/12/2024 at 20:44, yiannis97 said: Σε αναζήτηση μεταχειρισμένου αυτοκινήτου βρήκα μια αγγελία στο car που με κάλυπτε κυρίως ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και τα χιλιόμετρα (57.000). Ήρθα σε επικοινωνία με την ιδιοκτήτρια και αφού αρχικά μου αρνήθηκε έλεγχο πρωινές ώρες σε αντιπροσωπεία, με την δικαιολογία ότι δούλευε, αλλά τελικά δέχθηκε να ελεγχθεί από μηχανικό εταιρείας τύπου spotmechanic στις 12.00. Ο μηχανικός μου είπε ότι την κυρία την έχει ξαναδεί 99% σε έλεγχο άλλου οχήματος με άλλο όνομα και παρόμοια ιστορία, ο γιος σπουδάζει εξωτερικό και ότι πουλά το αυτοκίνητο γιατί έχει αγοράσει ένα BMW X1. Στον έλεγχο ο μηχανικός δεν μπορούσε να διαβάσει όλους τις μονάδες του αυτοκινήτου παρά μόνο τον βασικό εγκέφαλο. Κατά την διάρκεια του ελέγχου βρήκα στον κινητήρα καρτελάκι από service το οποίο έγινε στην Γαλλία τον 7/2022 όταν το αυτοκίνητο είχε 57.000 χλμ!!! και στην ρεζέρβα επαγγελματική κάρτα Γάλλου εμπορικού αντιπροσώπου. Όταν ρωτήθηκε η κυρία για το service έδειξε απίστευτη νευρικότητα και πέταξε το χαρτί από το παράθυρο. Το βιβλίο service το οποίο ήταν στα αγγλικά φαινόταν σαν έγχρωμη φωτοτυπία, οι σφραγίδες έγραφαν απλώς την εταιρεία του αυτοκινήτου και την πόλη χωρίς επωνυμία διεύθυνση τηλέφωνο κλπ, και ο γραφικό χαρακτήρας ολόιδιος. Η ασχετοσύνη σε τέτοιο βαθμό που τσέκαρε ότι έγινε αλλαγή μπουζί σε όχημα diesel Ο έλεγχος ολοκληρώθηκε και της είπα ότι θα ξαναμιλήσουμε. Έλεγξα τον αριθμό πλαισίου στο carvertical και βρήκα ότι το αυτοκίνητο τελικά είχε 117.000 χλμ τον 8/2024. Ο τεχνίτης που έκανε το έλεγχο επικοινώνησε ξανά μαζί μου και μου είπε ότι σε συζήτηση που είχε σε μάντρα μεταχειρισμένων όπου πήγε για έλεγχο προέκυψε ότι η κυρία το κάνει συνεχώς. Βρέθηκα εκ νέου με την ιδιοκτήτρια και της έκανα προσφορά πολύ χαμηλότερη καθώς τα χιλιόμετρα δεν είναι πραγματικά παρόλο που στις τηλεφωνικές συνομιλίες μας με βεβαίωσε ότι το όχημα είναι ελληνικό και δεν έχει πειραγμένα χιλιόμετρα κλπ. Θέλω να κάνω καταγγελία αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω. Σε ποιον φορέα να απευθυνθώ; Έχει ασχοληθεί κάποιος με παρόμοια περίπτωση; Κανε πρβτα καταγγελία στο car για να ςιναι ενήμεροι...και μετα αστυνομια για απατη κατα εξακολούθηση...
Doubt Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, dpolal είπε Χάρη Τσιαμτσίκα Νίκος παρακαλώ, respect 2
Giorgos241 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 hours ago, dpolal said: Πατώντας πάνω στο γεγονώς ότι ανακαλύψατε τις λαμογιές που αφορούσαν τις εν λόγο πωλήσεις θελήσατε να πάρετε το ρίσκο της αγοράς και κάνατε αντιπροσφορά φυσικά με ένα πάρα πολύ χαμηλότερο ποσό που βόλευε εσάς. Αλλά δεν σας έκατσε η φάση και έρχεστε μετά και λέτε διάφορα για καταγγελίες, τιμωρίες, προστασία ανυποψίαστων αγοραστών και σε τί κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσιαμτσίκα. Συγνώμη αλλά χάσατε την οποιοαδήποτε νομιμοποίηση είχατε για να διαμαρτύρεστε. Μα και να μου καθόταν η φάση όπως λες, θα το ανέφερα προφανώς στον οποιοδήποτε πήγαινε να αγοράσει αυτοκίνητο μετά από εμένα. Έκανα αναφορά και στον κατασκευαστή για το συμβάν προφανώς για να αξιολογήσει την αντιπροσωπεία και τις τακτικές της. Επίσης προφανώς και για να ήθελα να κάνω το ρίσκο αγοράς ενός τέτοιου αυτοκινήτου δεν θεωρείς ότι έβρισκα μια αξία σε αυτό; Το αμάξι στην τιμή πώλησης του ήταν αστείο. Σαν αμάξι για ανταλλακτικά που θα μπορούσα να το πάρω για επισκευή με δίκη μου ευθύνη και να το επισκευάσω. Από την στιγμή που θα γινόταν η συναλλαγή με εμένα έχοντας γνώση ότι το αμάξι θέλει δουλειά, χωρίς να μου το πουλάνε ως «ελεγχόμενο» και «άριστο» και ότι άλλο. Παράδειγμα: https://www.car.gr/classifieds/cars/view/42778522-mini-countryman Δεν σου λέει κανείς ότι είναι άριστο το αμάξι ή χωρίς πρόβλημα. Το παίρνεις με δίκη σου ευθύνη, αν θες το επισκευάσεις, αν θες το κάνεις ανταλλακτικά. 14 hours ago, basilis_k6 said: στο εγραψα και στην 1η σελιδα. προσεχε που πας να μπλέξεις... Η εταιρεία μπορει να ειναι απλο ξεπλυμα χρηματος και ο συζυγος απο τα "καλα" παιδια της νυχτας. Όποτε να την αφήσουμε να περπατάει / κάνει συναλλαγές με την ησυχία της. Δεν λεω ότι δεν είναι επικίνδυνο και ότι μπορείς να μπλέξεις αν κινηθείς νομικά αλλά δεν είναι το σωστό να υπάρχει τρόπος τιμωρίας / αναφοράς για τέτοια περιστατικά; Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από Giorgos241
liopyr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δεν είναι λύση, αλλά ένα μικρό karma revenge θα ήταν να της κλείσουμε όλοι ένα ραντεβού να το δούμε, κατά προτίμηση σε περιοχή που δεν την βολεύει και να την αφήσουμε να αγναντεύει το τίποτα περιμένοντας. 1 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα