Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας εχω βαλει στο σπιτι μου εναν ταχυθερμοσιφωνα γκαζιου και εχω ησυχασει απο τον λογαριασμο του ρευματος αλλα τον χειμωνα με παιδευει γιατι εκει που κανω μπανιο με καιει και μετα οταν ανοιγω το παγωμενο με παγωνει και ξανα απο την αρχη , σκευτομαι αν μπορεσω να βρω εναν θερμοστατη μεχρι τους 42 βαθμους και τον βαλω επανω στον σωλινα που δινει το ζεστο στο σπιτι μηπος και κανω δουλεια . ξερει κανεις να με βοηθησει ? γιατι ψαχνω και μαστορα και δεν βρησκω κανεναν ευκερο εδω στην κερκυρα

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι θα βγάλεις άκρη με θερμοστάτη. Δηλαδή να κλείσει η φλόγα όταν περάσει τους 42 βαθμούς; Θα παγώσει σχεδόν άμεσα το νερό και θα πρέπει να ανάψει πάλι. Μάλλον βάλατε μεγαλύτερο ταχυθερμοσιφωνα από αυτό που έπρεπε. 

Δημοσ.

Δοκίμασε με θερμομικτική βαλβίδα, παίρνει παροχη και απο ζεστό και απο κρύο και στέλνει νερό σε ότι θερμοκρασία το ρυθμίσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Οι θερμοσίφωνες αερίου θα πρέπει να βλέπουν σταθερή ροή του νερού αλλιώς συμβαίνει αυτό που γράφεις.

Εν ολίγοις όταν κάνεις μπάνιο δεν θα κλείνεις καθόλου την βρύση κατά την διαρκεια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/12/2024 στις 10:41 ΠΜ, davarisx είπε

Οι θερμοσίφωνες αερίου θα πρέπει να βλέπουν σταθερή ροή του νερού αλλιώς συμβαίνει αυτό που γράφεις.

Εν ολίγοις όταν κάνεις μπάνιο δεν θα κλείνεις καθόλου την βρύση κατά την διαρκεια.

Ακριβως αυτο! Εγω παλι με λεβητα αεριου εχω παρεμβαλει στην εξοδο της ντουζιερας ενα διακοπτακι ωστε να αυξομειωνω απο εκει την ροη (αφου ρυθμισω τη θερμοκρασια πρωτα απο την μπαταρια) 

Δημοσ.

Όταν βρίσκεται μια λύση αποκαταστασης σε κάποιο πρόβλημα  κάλο θα είναι να μπαίνει και μια φωτο

Μπορεί και κάποιος  άλλος να αντιμετωπίσει το ίδιο πρόβλημά να μην ψάχνεται 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...