bill987 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου Καλησπέρα παίδες, στον ανωτέρω εκτυπωτή έβαλα καινούργιο μελάνι (γνήσιο) και όταν εκτυπώνω ένα έγγραφο, μια γραμμή εκτυπώνεται μία όχι, σε όλο το έγγραφο! Έκανα καθαρισμό 5 φορές και είναι σαν να μην βλέπει καν την γραμμή 2-4-6-8-10-12 κτλ, δλδ εκτυπώνει μόνο τις γραμμές 1-3-5-7-9-11κτλ Τι μπορεί να φταίει ???
gatos74 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου Αυτό στο κάνει καί στην εκτύπωση καί όταν βγάζεις φωτοτυπία ένα έγγραφο? 1
bill987 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 36 λεπτά πριν, gatos74 είπε Αυτό στο κάνει καί στην εκτύπωση καί όταν βγάζεις φωτοτυπία ένα έγγραφο? Ναι σε όλα, δοκίμασα αντιγραφή, φωτογραφία από internet το ίδιο.
gatos74 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου Τώρα να σου πώ να δοκιμάσεις άλλο μελάνι είναι κοστοβόρο. Εάν θές στείλε μου με πμ το τηλ σου να μιλήσουμε 1
bill987 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου Μέλος Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου Στις 16/12/2024 στις 5:45 ΜΜ, gatos74 είπε Τώρα να σου πώ να δοκιμάσεις άλλο μελάνι είναι κοστοβόρο. Εάν θές στείλε μου με πμ το τηλ σου να μιλήσουμε Καλησπέρα, μίλησα με την εξυπηρέτηση πελατών Hp, εχθές για την ακρίβεια και την ώρα που μου λέει βγάλε μια δοκιμαστική σελίδα , η σελίδα βγαίνει κανονικά!!! Σοκ, το πόσες φορές τον έκλεισα (βγάλσιμο πρίζα κτλ) απεγκατάσταση drivers και ξανά τα ίδια και εχθές δούλεψε κανονικά! Κάποιο κόλλημα είχε φάει! Σας ευχαριστώ για την βοήθεια! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα