koala78 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 3 κάμερες ευθυγραμμισμένες, ούτε χορηγός στην F1 κι αν έβαζαν και στην πλάτη 2η οθόνη, να ξεκλειδώνεις και να κάνει βρουμβρουμ.🙂
Dimitris_1981 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, lomvardo είπε Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κυκλοφoρήσει τέτοιο πράμα η Apple. Κι εγώ το ελπίζω, δεν μου αρέσει όπως φαίνεται στα render.
ADHD Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δεν με χαλαει αλλα δεν τρελαίνομαι κιολας, παντως και στο τωρινο design το οποιο ειναι απο το iphone 11 και μετα ειχαμε τις ιδιες αντιδρασεις, ισως ειναι φυσιολογικη αντιδραση σε οποιαδηποτε αλλαγη, και εγω μαλιστα το ειχα χαρακτηρισει απαισιο αλλα τελικα εγινε ενα απο τα πιο iconic.
ScorpioX777 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Και φυσικα δεν θα μπορουσε να μεινει πισω η Samsung σε κατι τετοιο στο S26 Ultra... Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από ScorpioX777 1
Dead-Poet Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Κάτι που βλέπω να μην τυγχάνει σχολιασμού (ενώ κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε) είναι η σημαντική υποβάθμιση στο χρησιμοποιούμενο υλικό, που ήδη ξεκίνησε με τη σειρά 15 Pro (φλούδα τιτανίου πάνω σε αλουμινένιο σασί) έναντι των προηγούμενων (μασίφ ανοξείδωτο ατσάλι). Και τώρα, σύμφωνα με τις φήμες, πάει σε φουλ αλουμίνιο (χωρίς καν τη φλούδα τιτανίου). Όλα ίσωμα δηλαδή, και απορώ σε τι θα συνίσταται πλέον ουσιαστικά η διαφοροποίηση στα Pro μοντέλα έναντι των "απλών". Στην ύπαρξη τρίτης κάμερας μόνο; 1
mordred Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Ο μόνος λόγος απόκτισης iphone... Θα το αλλάξουν και αυτό 1
TrialKid Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 36 minutes ago, Dead-Poet said: Κάτι που βλέπω να μην τυγχάνει σχολιασμού (ενώ κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε) είναι η σημαντική υποβάθμιση στο χρησιμοποιούμενο υλικό, που ήδη ξεκίνησε με τη σειρά 15 Pro (φλούδα τιτανίου πάνω σε αλουμινένιο σασί) έναντι των προηγούμενων (μασίφ ανοξείδωτο ατσάλι). Και τώρα, σύμφωνα με τις φήμες, πάει σε φουλ αλουμίνιο (χωρίς καν τη φλούδα τιτανίου). Όλα ίσωμα δηλαδή, και απορώ σε τι θα συνίσταται πλέον ουσιαστικά η διαφοροποίηση στα Pro μοντέλα έναντι των "απλών". Στην ύπαρξη τρίτης κάμερας μόνο; Όπως τα λες είναι, μαζί με την παραπάνω ram και τον γρηγορότερο επεξεργαστή (τον οποίο λογικά του κλείνει από το εργοστάσιο κάποιες λειτουργίες έναντι του Pro και καλά... δεν πιστεύω ότι έχει διαφορετικό wafer για αυτούς) Κατά τα άλλα όπως έχω ξαναπεί και παλιότερα ότι δίνουν όλοι μαζί είναι με το σταγονόμετρο και κόβουμε $$$ Δες SAMSUNG οι κάμερες ίδιες, σου λέει αφού είμαι μπροστα... Επεξεργαστές ανάλογα το Region κτλ κτλ κτλ Για το σασί στα iPhone και γενικά το γυαλί πίσω μέρος, αν δεν σπάνε και ραγίζουν πως θα κονομανε στα service και πως θα πουλάνε θήκες οι άλλοι Γιατί δεν βάζει το Ceramic shield 🛡️ και στο πίσω μέρος ? (το οποίο το βελτίωσε φέτος) Όλα για τα $$$ Περιμένω την EU στο μέλλον να τους βάλει πρότυπα, αντοχής στις πτώσεις από τάδε ύψος (θα κόψουν φλέβες όλοι τους), ήδη με τις μπαταρίες τους βάζει πλέον ο χρήστης να μπορεί να την αλλάξει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια Επεξ/σία 13 Δεκεμβρίου 2024 από TrialKid
magicnumbers Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Πω σφιξαν τα πράματα στο σχεδιαστικό τμήμα.. Γιατί δε κάναν ένα vertical flip στο 16αρι να πάνε τις κάμερες απέναντι στα δεξια; Έλα ρε apple αυτά κανείς κ κακομαθαινουμε😅
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα