triplerex Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 18 λεπτά πριν, cat1967 είπε Πάνω θα έχει αλουμίνιο κάτω γυαλί για να φορτίζει ασύρματα. ok, είναι νωρίς ακόμα,, αλλά από αυτά που ένε κ έχω δεί μέχρι τώρα, το επάνω μέρος και το πλαίσιο λένε για αλουμίνιο.
piniout Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Τέλειος συνδυασμός. Pixel + iPhone =love! Shut up and take my money 1
cat1967 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 21 λεπτά πριν, triplerex είπε ok, είναι νωρίς ακόμα,, αλλά από αυτά που ένε κ έχω δεί μέχρι τώρα, το επάνω μέρος και το πλαίσιο λένε για αλουμίνιο. Ποτε δεν χωνεψα το γυαλί πίσω.
triplerex Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TrialKid είπε Αν βάλει αλουμίνιο, ας είναι σαν το 6/6S. Μισό και μισό για να πει μετά έβαλα ολόκληρο... ? Για τις οθόνες με 2 προμηθευτές, κάποιοι έχουν διαφορά μεταξύ άλλων χρηστών και τα πάνε για αντικατάσταση (εννοείται εδώ Ελλάδα κάτι τέτοιο δεν γίνεται) Για τις κάμερες απέχουμε πολύ ακόμα, φέτος στα 16 δεν. Θέλω να δω που θα πάει την συχνότητα στον επεξεργαστή, κάπου είχα ποσταρει εδώ μέσα το καλοκαίρι ότι οι άλλοι θα την πλησιάσουν σύντομα (πλέον την πέρασαν) Άντε να δούμε τώρα τι θα πουλήσει ΥΓ iPhone έχω Ως πρός τον ανταγωνισμό δεν αντιλέγω. Έχει κάνει άλματα σε όλους τους τομείς , Παρόλα αυτά όμως υπάρχει μεγάλο πελατολόγιο που είναι στημένο χρόνια μαζί με το οικοσύστημα της Apple (MacBook, iMac, iPad κτλ).Aπλα θέλω να πώ (και θέλω να πιστεύω) ότι πρέπει να κάνει κάποιες ουσιαστικές αλλαγές -- αναβαθμίσεις στα 17pro/max Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από triplerex 1
Jmanol000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 ε θα προτιμούσα την αλλαγή στο iPhone 18
vasilisspyder Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, lomvardo είπε Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κυκλοφoρήσει τέτοιο πράμα η Apple. Ναι όπως λέγανε ποιός θα αγοράσει μεγάλα κινητά
papp0us Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Σαν Pixel 9 δηλαδή, αλλα εντελώς κακόγουστο. Μια χαρά. 1
ethereum Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 αμέσως θα φαίνεται ότι έχεις το καινούργιο iPhone ενώ όλοι οι υπόλοιποι τα παλιά 2
gliogas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Nakis93 είπε Έχουν φτάσει το peak τους τα smartphones και ξεμένουν από ιδέες για να πουλήσουν καινούριες συσκευές. Όποιος έχει ναυαρχίδα 2ετίας οποιασδήποτε μάρκας δεν έχει κανένα λόγο να αναβαθμίσει. ΄Έτσι ακριβώς μια δεκαετία πριν αγόραζες κινητό και μέσα σε ένα χρόνο τεχνολογικά είχε ξεπεραστεί τώρα έχεις κινητά 500 ευρώ που κάνουν τα ίδια σχεδόν με κινητά των 1500....
CyanBlue Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Κάποτε υπήρχε ένας Jobs. To 2007 τάραξε τα (ρηχά τότε) νερά των Smartphones, όπως είχε κάνει πιο πριν με πολλές άλλες συσκευές που έναναν την Apple να ξεχωρίζει και το iPhone σύμβολο. Σήμερα, δεν υπάρχει το φωτεινό μυαλό του Jobs, άφησε όμως το brand, που πουλάει καλά όχι μόνο στο πιστό κοινό της Apple αλλά και σε πολλούς που θα... ήθελαν, αλλά θα αγοράσουν... όταν μπορέσουν. Το πιο σπουδαίο που έχει ένα iPhone, ανεξαρτήτως σχεδιασμού και όποιων τεχνικών χαρακτηριστικών: Είναι iPhone. 2
Diavolos666 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Αυτό θα είχε νόημα αν έβαζαν και δεύτερη μικρότερη οθόνη στο πίσω μέρος, έτσι οι κάμερες θα ήταν πάνω για να αφήσουν όσο περισσότερο χώρο μπορούν για την οθόνη. Κι εγώ θεωρώ τον κυκλικό σχεδιασμό τον πιο όμορφο. 1
cr77 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, BoullyBoy είπε Αντιγραφή από pixel ξεκάθαρα. Μη βγαίνουν μόνο οι iphonακιδες κάθε φορά και να μας λένε πως τους αντιγράφουν. Εν τω μεταξύ, τα Pixel 7 και 8 είχαν εξαιρετικό design, κατά τη γνώμη μου πάντα, και το 9 το κατέστρεψαν αντιγράφοντας κάποια στοιχεία από iphone. Και τώρα η apple να πάει να κάνει μια ακόμα πιο κακόγουστη αντιγραφή του pixel 9;; Ας αντιγράψει το 8 καλύτερα... Πότε θα τελειώσει αυτός ο φαύλος κύκλος;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα