feelihipo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Τι χρόνο χρειάζεται περίπου η Nova για να εγκαταστήσει την Ινα; Γενικά διακρίνω άσκοπες καθυστερήσεις (4 μέρες από συμφωνία ώστε να στείλουν το συμβόλαιο, μετά άλλες 2 ώστε να απαντήσουν σε αυτό κλπ) και τώρα ενώ έχει έρθει το λινκ της πορείας δεν έχει μέρες. Το να μην έχει ραντεβού δεκτό αλλά να μην καλεί γιατί; Αν δεν καλέσει να κλείσει ραντεβού τότε σίγουρα δεν τα εγκατασταθεί Ειλικρινά δε κατανοώ γιατί να χάνεται χρόνος τσάμπα. Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από feelihipo
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 εχουν μπει floor box Κτλ? επισης μην ξεχνας οτι οι ενεργοποιησεις σε οπτικη ινα ειναι παρα πολλες για ολους τους παροχους. και δεν ειναι 5 λεπτα εγκατασταση οπως ειναι το adsl. On 12/12/2024 at 16:50, feelihipo said: Καλησπέρα, Τι χρόνο χρειάζεται περίπου η Nova για να εγκαταστήσει την Ινα; Γενικά διακρίνω άσκοπες καθυστερήσεις (4 μέρες από συμφωνία ώστε να στείλουν το συμβόλαιο, μετά άλλες 2 ώστε να απαντήσουν σε αυτό κλπ) και τώρα ενώ έχει έρθει το λινκ της πορείας δεν έχει μέρες. Το να μην έχει ραντεβού δεκτό αλλά να μην καλεί γιατί; Αν δεν καλέσει να κλείσει ραντεβού τότε σίγουρα δεν τα εγκατασταθεί Ειλικρινά δε κατανοώ γιατί να χάνεται χρόνος τσάμπα.
feelihipo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 22 λεπτά πριν, poulinos είπε εχουν μπει floor box Κτλ? επισης μην ξεχνας οτι οι ενεργοποιησεις σε οπτικη ινα ειναι παρα πολλες για ολους τους παροχους. και δεν ειναι 5 λεπτα εγκατασταση οπως ειναι το adsl. Το θέμα είναι ότι αν δεν έρθειτεχνικός για εξέταση κτηρίου κλπ τότε σίγουρα δε θα είναι 5 λεπτά Το floor box είναι αυτό στο δρόμο σωστά;
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 το floor box ειναι σε καθε οροφο.οποτε εσενα δεν εχει γινει καν το βημα 2 το να μπει η οπτικη ινα μεσα στην πολυκατοικια.ειναι ακομα εξω στο δρομο... υπομονη μονο δεν μπορεις να κανεις πολλα.εχεις ακομα καμποσο δρομο. επισης το βημα 2 θα το κανει ο παροχος που εχει ριξει τις ινες και οχι ο παροχος που θα κανει την τελικη ενεργοποιηση.δηλαδη αν την περιοχη την εχει για παραδειγμα η cosmote τοτε η cosmote θα σου φερει την ινα μεσα στην πολυκατοικια και μετα θα ερθει η nova να ριξει καλωδιο απο το floor box μεχρι μεσα. 10 hours ago, feelihipo said: Το θέμα είναι ότι αν δεν έρθειτεχνικός για εξέταση κτηρίου κλπ τότε σίγουρα δε θα είναι 5 λεπτά Το floor box είναι αυτό στο δρόμο σωστά;
feelihipo Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 50 λεπτά πριν, poulinos είπε το floor box ειναι σε καθε οροφο.οποτε εσενα δεν εχει γινει καν το βημα 2 το να μπει η οπτικη ινα μεσα στην πολυκατοικια.ειναι ακομα εξω στο δρομο... υπομονη μονο δεν μπορεις να κανεις πολλα.εχεις ακομα καμποσο δρομο. επισης το βημα 2 θα το κανει ο παροχος που εχει ριξει τις ινες και οχι ο παροχος που θα κανει την τελικη ενεργοποιηση.δηλαδη αν την περιοχη την εχει για παραδειγμα η cosmote τοτε η cosmote θα σου φερει την ινα μεσα στην πολυκατοικια και μετα θα ερθει η nova να ριξει καλωδιο απο το floor box μεχρι μεσα. Την διαδικασία την έχει κάνει όλη η NOVA... Το θέμα εκεί είναι, ότι ένω θα έπρεπε να έχει αρχίσει η διαδικασία δε ξεκινάνε καν
poulinos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 4 minutes ago, feelihipo said: Την διαδικασία την έχει κάνει όλη η NOVA... Το θέμα εκεί είναι, ότι ένω θα έπρεπε να έχει αρχίσει η διαδικασία δε ξεκινάνε καν μακαρι να ξερα να σου πω κατι παραπανω
geomrk Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ είμαι στο βήμα 2 (δηλαδή έχουν μπει τα floor box απο NOVA) απ'τον Αύγουστο και από τότε παλεύω με NOVA και Cosmote ποιος μπορει να μου ενεργοποιησει την οπτικη απτο floor box μεσα στον όροφο 🤣
vagmouk Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Σε μένα κύλησαν όλα ανέλπιστα γρήγορα και ομαλά.Τηλεφωνική αποδοχή προσφόρας Παρασκευή 22/11 , αποστολή συμβολαίου Δευτέρα 25/11 , ξεμπέρδεψα με όλα την Παρασκευή 13/12 και απολαμβάνω πλέον τη 1000άρα ταχύτητα.Το δίκτυο είναι του ΟΤΕ , εγώ πελάτης Nova και δεν υπήρχε καμία απολύτως υποδομή στην πολυκατοικία.Όλα ξεκίνησαν από το μηδέν και τελείωσαν σε λιγότερο από 20 μέρες αν και ήμουν προετοιμασμένος για κάνα δίμηνο αναμονή...Μακάρι να πάει σε όλους το ίδιο καλά.
feelihipo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, vagmouk είπε Σε μένα κύλησαν όλα ανέλπιστα γρήγορα και ομαλά.Τηλεφωνική αποδοχή προσφόρας Παρασκευή 22/11 , αποστολή συμβολαίου Δευτέρα 25/11 , ξεμπέρδεψα με όλα την Παρασκευή 13/12 και απολαμβάνω πλέον τη 1000άρα ταχύτητα.Το δίκτυο είναι του ΟΤΕ , εγώ πελάτης Nova και δεν υπήρχε καμία απολύτως υποδομή στην πολυκατοικία.Όλα ξεκίνησαν από το μηδέν και τελείωσαν σε λιγότερο από 20 μέρες αν και ήμουν προετοιμασμένος για κάνα δίμηνο αναμονή...Μακάρι να πάει σε όλους το ίδιο καλά. Ωραία φάση, εδώ γιατί στον πεοντα δεν καλεί τηλέφωνο κ τεχνικός;
giavra Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 παντως σε μενα η νοβα εστειλε τον μηχανικο και αφου καταληξαμε στο πως θα περασει η ινα ολη την αυλη μου μεχρι την εισοδο του σπιτιου και απο εκει την τοποθετηση των floor box στους δυο οροφους σε μια εβδομαδα ηρθε το συνεργειο και εσκαψε το πεζοδρομιο περασε τις σωληνωσεις, εσκαψε τον κηπο και εβαλε και τα κουτια των οροφων σε μια μερα,περιμενω ενεργοποιηση
platonas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 9 ώρες πριν, giavra είπε παντως σε μενα η νοβα εστειλε τον μηχανικο και αφου καταληξαμε στο πως θα περασει η ινα ολη την αυλη μου μεχρι την εισοδο του σπιτιου και απο εκει την τοποθετηση των floor box στους δυο οροφους σε μια εβδομαδα ηρθε το συνεργειο και εσκαψε το πεζοδρομιο περασε τις σωληνωσεις, εσκαψε τον κηπο και εβαλε και τα κουτια των οροφων σε μια μερα,περιμενω ενεργοποιηση Εισαι τυχερος απο οτι φαινετε (η εγω ατυχος) . Ειμαι στην 3η εβδομαδα απο την επισκεψη του μηχανικου και δεν πιστευω να εμφανιστουν μεσα στις γιορτες.
poulinos Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 On 15/12/2024 at 06:44, geomrk said: Εγώ είμαι στο βήμα 2 (δηλαδή έχουν μπει τα floor box απο NOVA) απ'τον Αύγουστο και από τότε παλεύω με NOVA και Cosmote ποιος μπορει να μου ενεργοποιησει την οπτικη απτο floor box μεσα στον όροφο 🤣 το τριτο βημα δηλαδη απο floor box μεχρι μεσα θα το κανει ο παροχος που εχεις βαλει ασχετα με το ποιος εκανε την φαση 1 και 2. αν εχεις βαλει cosmote τοτε η cosmote θα ερθει ασχετα αν η αρχικη εγκατασταση εχει γινει απο nova.
ICE-T Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 καλά καί εγώ από 13/12 έχω τελειώσει τα πάντα και περιμένω τον τεχνικό της Cosmote για αυτοψία και μάλλον προς τέλος Γενάρη τον βλέπω να πατάει το πόδι του 😂 και τέλος Φλεβάρη να έχουν τελειώσει .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα