Nick3245 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα.. Όταν ενα αρχείο ταινίας δεν το υποστηρίζει το blu ray τι μπορώ να κάνω... Δεν παίζει μονο ο ήχος δεν υποστηρίζει τον ήχο.
Luciddream Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τι Blu-ray? Υπολογιστή η dedicated player? Ποιο μοντέλο? Τι είδος αρχείου? Τι sources ήχου έχει αυτό το αρχείο ? Είναι γραμμένο σε δισκάκι η σε USB? Δώσε καμια πληροφορία παραπάνω Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από Luciddream
Ntinaras Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Στις 12/12/2024 στις 3:08 ΜΜ, Nick3245 είπε Καλησπέρα.. Όταν ενα αρχείο ταινίας δεν το υποστηρίζει το blu ray τι μπορώ να κάνω... Δεν παίζει μονο ο ήχος δεν υποστηρίζει τον ήχο. LG ειναι?
Luciddream Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 On 25/12/2024 at 10:25, Ntinaras said: LG ειναι? Εν το μεταξύ ήρθε το Blu-ray player που είχα παραγγείλει (Panasonic UB-820) και έβαλα ένα Blu-ray disk που είχα γράψει για δοκιμή με ένα .mkv μέσα και δεν παίζει τον ήχο βγάζει μήνυμα ότι δεν το υποστηρίζει (η εικόνα βέβαια πάει με 1 fps περίπου λόγω CPU). Οπότε μάλλον κάτι τέτοιο εννοούσε ο φίλος πάνω που εξαφανίστηκε 😛 Το επόμενο θα δοκιμάσω να το γράψω με clever ffmpeg
Ntinaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Luciddream είπε Εν το μεταξύ ήρθε το Blu-ray player που είχα παραγγείλει (Panasonic UB-820) και έβαλα ένα Blu-ray disk που είχα γράψει για δοκιμή με ένα .mkv μέσα και δεν παίζει τον ήχο βγάζει μήνυμα ότι δεν το υποστηρίζει (η εικόνα βέβαια πάει με 1 fps περίπου λόγω CPU). Οπότε μάλλον κάτι τέτοιο εννοούσε ο φίλος πάνω που εξαφανίστηκε 😛 Το επόμενο θα δοκιμάσω να το γράψω με clever ffmpeg Για να γραψεις bluray disk πρεπει να το γραψεις σε μορφη bluray video, και οχι copy paste αρχειο σα να διαβαζει στικακι.
Luciddream Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Ntinaras said: Για να γραψεις bluray disk πρεπει να το γραψεις σε μορφη bluray video, και οχι copy paste αρχειο σα να διαβαζει στικακι. Εννοείται αλλά το είχα απορία αν δουλεύει και στα αρχεία πριν το πάρω. Και η αλήθεια είναι ότι δουλεύει, απλώς είναι τόσο χάλια το hardware που δεν μπορεί να το παίξει καλά. Και δεν ήξερα και αν γράφεται h265 σε δισκάκι, τώρα έχω την εντύπωση ότι γίνεται με το clever ffmpeg αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα.
Ntinaras Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, Luciddream είπε Εννοείται αλλά το είχα απορία αν δουλεύει και στα αρχεία πριν το πάρω. Και η αλήθεια είναι ότι δουλεύει, απλώς είναι τόσο χάλια το hardware που δεν μπορεί να το παίξει καλά. Και δεν ήξερα και αν γράφεται h265 σε δισκάκι, τώρα έχω την εντύπωση ότι γίνεται με το clever ffmpeg αλλά δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. εγω πηρα αυτο και ησυχασα https://dune-shop.eu/collections/frontpage/products/dune-hd-pro-vision-4k
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα