kostasbm Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Ukforthemoment said: Αλλού δεν πληρώνεις,ούτε για να μεταφέρεις χρήματα σε άλλους λογαριασμούς ούτε για να διατηρείς λογαριασμό. για δώσε παράδειγμα ....και που για να μαθαίνουμε
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, kostasbm είπε για δώσε παράδειγμα ....και που για να μαθαίνουμε UK.Ολες οι high street τράπεζες έχουν και δωρεάν λογαριασμούς.Και μεταφορές χρημάτων μεταξύ τους άμεσες και χωρίς χρέωση. revolut,monzo,monese,wise (έχει χρεώση σε μεταφορές αλλά όχι σε διατήρηση λογαριασμού),chase,zing και φαντάζομαι και άλλες fintechs
kostasbm Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 6 minutes ago, Ukforthemoment said: UK.Ολες οι high street τράπεζες έχουν και δωρεάν λογαριασμούς.Και μεταφορές χρημάτων μεταξύ τους άμεσες και χωρίς χρέωση. revolut,monzo,monese,wise (έχει χρεώση σε μεταφορές αλλά όχι σε διατήρηση λογαριασμού),chase,zing και φαντάζομαι και άλλες fintechs οκ αν και είναι εκτός ΕΕ .....αν κανείς μεταφορά έμβασμα σε εδώ τι χρεώνει??? και Αυστραλία δε πληρώνεις για να έχεις λογαριασμό αλλά μεταφορές σε άλλη πάντα με valeur 1 h 2 ημερες... κάρτες μόνο η χρεωστική δεν έχει συνδρομή....μια κάρτα έχω......και μια τράπεζα...δεν έχω κανένα λόγο να έχω λογαριασμούς σε 4...τώρα τελευταία όταν είμαι εδω δεν μου χρεώνει έξοδα και στη χρεωστικη στα καύσιμα είναι προσφορά....
Sherlock_7 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Έλαβα χρήματα στην Πειραιώς από πελάτη μέσω της HSBC UK. Επειδή μου έστειλε το αποδεικτικό της αποστολής του κράτησε 0€ ενώ η δική μου τράπεζα 4€.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, kostasbm είπε οκ αν και είναι εκτός ΕΕ .....αν κανείς μεταφορά έμβασμα σε εδώ τι χρεώνει??? και Αυστραλία δε πληρώνεις για να έχεις λογαριασμό αλλά μεταφορές σε άλλη πάντα με valeur 1 h 2 ημερες... κάρτες μόνο η χρεωστική δεν έχει συνδρομή....μια κάρτα έχω......και μια τράπεζα...δεν έχω κανένα λόγο να έχω λογαριασμούς σε 4...τώρα τελευταία όταν είμαι εδω δεν μου χρεώνει έξοδα και στη χρεωστικη στα καύσιμα είναι προσφορά.... Πριν λίγες μέρες έστειλα στην €μπανκ να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας.Τα έστειλα στην κάρτα μου και πλήρωσα για 85€ 0,50€ σε έξοδα,και πήγαν την ίδια στιγμή.Απο ελληνική μεριά δεν χρεώνουν κάτι. Με την wise ενώ τα έστελνε πάλι πολύ γρήγορα,τελευταία μου βγάζει για την επόμενη μέρα κλπ.
kostasbm Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 11 hours ago, Sherlock_7 said: Έλαβα χρήματα στην Πειραιώς από πελάτη μέσω της HSBC UK. Επειδή μου έστειλε το αποδεικτικό της αποστολής του κράτησε 0€ ενώ η δική μου τράπεζα 4€. όταν στέλνουμε χρήματα έχει επιλογή SHA BEN OUR για τα εξοδα...προφανως αυτος εβαλε ΒΕΝ και χρεωθηκες εσυ τα εξοδα 9 hours ago, Ukforthemoment said: Πριν λίγες μέρες έστειλα στην €μπανκ να πληρώσω τέλη κυκλοφορίας.Τα έστειλα στην κάρτα μου και πλήρωσα για 85€ 0,50€ σε έξοδα,και πήγαν την ίδια στιγμή.Απο ελληνική μεριά δεν χρεώνουν κάτι. Με την wise ενώ τα έστελνε πάλι πολύ γρήγορα,τελευταία μου βγάζει για την επόμενη μέρα κλπ. η τράπεζα θα βγάλει τη προμήθεια της είτε από τη valeur ειτε απο το 0,50.....εγω σε καποιες συναλλαγες προτιμω να παει same day value και να πληρωσω προμηθεια και σε αλλες ας παει κα με 2 day value. δε με πειραζει.....σε συναλλαγες οπου υπαρχει συναλλαγμα οι τραπεζες βγαζουν απο τη μετατροπη....εμεις νομιζουμε οτι πετυχαμε τη καλυτερη μετατροπη αλλα η τραπεζα βγαζει και απο κει....
MauroPaltoudias Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 On 14/12/2024 at 15:42, marinna said: Ο άνθρωπος είπε "από Attica σε eurobank" και πιστεύει ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και οι άλλες. Είπε και για την Πειραιώς, στην ίδια ανάρτηση. Το αναφέρω επ' αφορμή του σχόλιου, για να γίνει κατανοητό ότι έχουν ακολουθήσει και άλλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις