tryfos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Σίγα μην το άφηναν τα λαμόγια, είναι που "έρχονται και μειώσεις" στις προμήθειες. Το έκανα πολύ καιρό ανέξοδα μέσω IRIS από Attica προς Eurobank με τον γνωστό τρόπο (ενεργοποίηση και στις 2, στην τελευταία τράπεζα πάνε τα λεφτά). Μόλις τώρα μου έβγαλε η Άττικα "η κίνηση δεν επιτρέπεται". Δοκίμασα να αλλάξω την τράπεζα λήψης σε Πειραιώς, τα ίδια. Φαίνεται ότι βλέπουν τον αριθμό κινητού και όταν είναι ο ίδιος και στις 2 τράπεζες το κόβουν. Αληταράδες κλέφτες, εκεί αυτοί να μας πίνουν το αίμα ό,τι και να γίνει. Αναφέρομαι στον παραπάνω συνδυασμό αλλά είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι απατεώνες. ΥΓ: Άλλη μεγάλη πρόσφατη κομπίνα σε σχέση με αυτό είναι η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ αύξηση στα 1000. Πήγανε και το χωρίσανε 500 σε προσωπικούς-500 σε επαγγελματικούς, οπότε και πάλι δεν θα μπορούσαμε να στείλουμε στον εαυτό μας 1000. Ό,τι και να γίνει το καρτέλ θα κερδίσει. ΥΓ2: Η συγκεκριμένη (Άττικα) έχει σωρεία νέων ΑΥΞΗΣΕΩΝ από 14/1/25, αν μπείτε στο τιμολόγιό της. Ό,τι να 'ναι... 2 6
NikosKallithea Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) (Και πολύ άντεξε. Εγώ παλια που χρειαζόμουν τέτοιες μεταφορές, έκανα ανάληψη και κατάθεση στα ατμ των αντίστοιχων τραπεζών) Άκυρο τελικά δεν ισχύει Οι συναλλαγές με ιρις δουλεύουν μια χαρά στο ίδιο άτομο με ίδιο αριθμό κινητού Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από NikosKallithea 1
Thanasis159 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Από Alpha πάντως δεν έχει αλλάξει κάτι ακόμη, έκανα μεταφορά στον εαυτό μου τώρα.
Sablj Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν επερνες ένα 2ο νούμερο ώστε να έχεις έναν λογαριασμό IRIS/ανα νούμερο δεν θα μπορούσες να κάνεις την μεταφορά ?
Sherlock_7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Sablj είπε Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν επερνες ένα 2ο νούμερο ώστε να έχεις έναν λογαριασμό IRIS/ανα νούμερο δεν θα μπορούσες να κάνεις την μεταφορά ? Ποιος θα συντηρεί δύο νούμερα ανά μήνα απλά και μόνο για την IRIS; Όχι και πολύ έξυπνο.
PharmChem Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Από δικό μου λογαριασμό Πειραιώς σε δικό μου λογαριασμό Άλφα και αντίστροφα έκανα κανονικά μεταφορά μέσω IRIS. Ο αριθμός τηλεφώνου που έχω και στις δύο τράπεζες είναι ο ίδιος.
kostasbm Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 το IRIS πιστεύω φτιάχτηκε όχι για να κάνουμε μεταφορές μεταξύ λογαριασμών μας από τράπεζα σε τράπεζα.....κάποια στιγμή θα έπαιρναν χαμπάρι τι γινεται On 12/12/2024 at 12:19, tryfos said: Σίγα μην το άφηναν τα λαμόγια, είναι που "έρχονται και μειώσεις" στις προμήθειες. Το έκανα πολύ καιρό ανέξοδα μέσω IRIS από Attica προς Eurobank με τον γνωστό τρόπο (ενεργοποίηση και στις 2, στην τελευταία τράπεζα πάνε τα λεφτά). Μόλις τώρα μου έβγαλε η Άττικα "η κίνηση δεν επιτρέπεται". Δοκίμασα να αλλάξω την τράπεζα λήψης σε Πειραιώς, τα ίδια. Φαίνεται ότι βλέπουν τον αριθμό κινητού και όταν είναι ο ίδιος και στις 2 τράπεζες το κόβουν. Αληταράδες κλέφτες, εκεί αυτοί να μας πίνουν το αίμα ό,τι και να γίνει. Αναφέρομαι στον παραπάνω συνδυασμό αλλά είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι απατεώνες. ΥΓ: Άλλη μεγάλη πρόσφατη κομπίνα σε σχέση με αυτό είναι η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ αύξηση στα 1000. Πήγανε και το χωρίσανε 500 σε προσωπικούς-500 σε επαγγελματικούς, οπότε και πάλι δεν θα μπορούσαμε να στείλουμε στον εαυτό μας 1000. Ό,τι και να γίνει το καρτέλ θα κερδίσει. ΥΓ2: Η συγκεκριμένη (Άττικα) έχει σωρεία νέων ΑΥΞΗΣΕΩΝ από 14/1/25, αν μπείτε στο τιμολόγιό της. Ό,τι να 'ναι... αλλού πληρώνεις για να έχεις λογαριασμό .......τζαμπα δε γινεται τιποτα
NikosKallithea Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Και σε μενα από ετε->πειραιώς με ιρις ολα οκ
tryfos Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, kostasbm είπε το IRIS πιστεύω φτιάχτηκε όχι για να κάνουμε μεταφορές μεταξύ λογαριασμών μας από τράπεζα σε τράπεζα.....κάποια στιγμή θα έπαιρναν χαμπάρι τι γινεται αλλού πληρώνεις για να έχεις λογαριασμό .......τζαμπα δε γινεται τιποτα Είσαι η χαρά του πελάτη τους... Τέτοιους βρίσκουν και τα κάνουν αυτά...("τζάμπα δεν γίνεται τίποτα"=πλήρωνε και μη ερεύνα). Το iris φτιάχτηκε για να γίνονται άμεσες μεταφορές από λογαριασμό σε τράπεζα προς λογαριασμό σε τράπεζα. Αυτό και τίποτα άλλο. Από που προκύπτει η μπαρούφα που λες, ότι θα πρέπει να ελέγχεται και ο αποστολέας και ο παραλήπτης αν είναι ο ίδιος, ούτε εγώ ξέρω ούτε κανείς, εκτός από την απληστία των τραπεζών. Να πεις τότε εσύ, ότι δεν θα γίνονται και αποστολές προς συγγενείς μας ή σε όσους αρχίζει το όνομά τους από Κ. Είναι ακριβώς το ίδιο. Και αντικειμενικά να το σκεφτείς, πιο φυσιολογικό θα ήταν να μην χρεώνονται οι ανακατανομές χρημάτων του ιδίου προσώπου σε άλλη τράπεζα παρά να στέλνω λεφτά σε τρίτον. Τέλος πάντων, έχω την εντύπωση ότι άσκοπα τα λέω στη συγκεκριμένη περίπτωση και δεν θα επανέλθω. 2
kostasbm Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, tryfos said: Είσαι η χαρά του πελάτη τους... Τέτοιους βρίσκουν και τα κάνουν αυτά...("τζάμπα δεν γίνεται τίποτα"=πλήρωνε και μη ερεύνα). Το iris φτιάχτηκε για να γίνονται άμεσες μεταφορές από λογαριασμό σε τράπεζα προς λογαριασμό σε τράπεζα. Αυτό και τίποτα άλλο. Από που προκύπτει η μπαρούφα που λες, ότι θα πρέπει να ελέγχεται και ο αποστολέας και ο παραλήπτης αν είναι ο ίδιος, ούτε εγώ ξέρω ούτε κανείς, εκτός από την απληστία των τραπεζών. Να πεις τότε εσύ, ότι δεν θα γίνονται και αποστολές προς συγγενείς μας ή σε όσους αρχίζει το όνομά τους από Κ. Είναι ακριβώς το ίδιο. Και αντικειμενικά να το σκεφτείς, πιο φυσιολογικό θα ήταν να μην χρεώνονται οι ανακατανομές χρημάτων του ιδίου προσώπου σε άλλη τράπεζα παρά να στέλνω λεφτά σε τρίτον. Τέλος πάντων, έχω την εντύπωση ότι άσκοπα τα λέω στη συγκεκριμένη περίπτωση και δεν θα επανέλθω. αν έχουν σαν και μένα πελάτες θα βγάλουν πολλά χρήματα (οι περισσότερες συναλλαγες μου είναι με μετρητά) ............ πριν δε γινονταν άμεσες μεταφορές από τράπεζα σε τράπεζα ???? απλά είχε έξοδα και με το IRIS δεν έχει{απλά έχει ένα όριο)....δεν χρειαζόταν ΙΒΑΝ αλλά ένα τηλέφωνο... εσύ θέλεις να γίνονται οι μεταφορές σου τζάμπα ....φυσικα και γίνεται με μετρητά από ΑΤΜ σε ΑΤΜ και αν είναι έντοκος τρως valeur 1 μερα το αν ελέγχεσαι η όχι το ξέρεις καλυτερα από μένα .......
adi32 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Μια χαρα γινεται τωρα που το δοκιμασα Υπαρχει καποια ανακοινωση οτι καταργειται ?
bardolph Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, tryfos said: Είσαι η χαρά του πελάτη τους... Τέτοιους βρίσκουν και τα κάνουν αυτά...("τζάμπα δεν γίνεται τίποτα"=πλήρωνε και μη ερεύνα). Τέλος πάντων, έχω την εντύπωση ότι άσκοπα τα λέω στη συγκεκριμένη περίπτωση και δεν θα επανέλθω. το χαλασανε μονο σε εσενα 🙃
marinna Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Ο άνθρωπος είπε "από Attica σε eurobank" και πιστεύει ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και οι άλλες. Μακάρι οι άλλες να μην ακολουθήσουν, αλλά αν δεν αντιδράσει κανείς, γιατί να ΜΗΝ ακολουθήσουν; Ο,τι θέλουν κάνουν, χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς ενώσεις καταναλωτών. Και κυρίως με ευρεία την άποψη "δικαιούνται να τα κάνουν".
zape Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, marinna είπε Ο άνθρωπος είπε "από Attica σε eurobank" και πιστεύει ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και οι άλλες. Μακάρι οι άλλες να μην ακολουθήσουν, αλλά αν δεν αντιδράσει κανείς, γιατί να ΜΗΝ ακολουθήσουν; Ο,τι θέλουν κάνουν, χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς ενώσεις καταναλωτών. Και κυρίως με ευρεία την άποψη "δικαιούνται να τα κάνουν". έλεγχο του κράτους, (δηλ δράση της κυβέρνησης) με συγχωρείς, με όλο το σεβασμό, αλλά να το διορθώσω λίγο 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Στις 13/12/2024 στις 11:52 ΠΜ, kostasbm είπε το IRIS πιστεύω φτιάχτηκε όχι για να κάνουμε μεταφορές μεταξύ λογαριασμών μας από τράπεζα σε τράπεζα.....κάποια στιγμή θα έπαιρναν χαμπάρι τι γινεται αλλού πληρώνεις για να έχεις λογαριασμό .......τζαμπα δε γινεται τιποτα Αλλού δεν πληρώνεις,ούτε για να μεταφέρεις χρήματα σε άλλους λογαριασμούς ούτε για να διατηρείς λογαριασμό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις