Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σίγα μην το άφηναν τα λαμόγια, είναι που "έρχονται και μειώσεις" στις προμήθειες. Το έκανα πολύ καιρό ανέξοδα μέσω IRIS από Attica προς Eurobank με τον γνωστό τρόπο (ενεργοποίηση και στις 2, στην τελευταία τράπεζα πάνε τα λεφτά). Μόλις τώρα μου έβγαλε η Άττικα "η κίνηση δεν επιτρέπεται". Δοκίμασα να αλλάξω την τράπεζα λήψης σε Πειραιώς, τα ίδια. Φαίνεται ότι βλέπουν τον αριθμό κινητού και όταν είναι ο ίδιος και στις 2 τράπεζες το κόβουν. Αληταράδες κλέφτες, εκεί αυτοί να μας πίνουν το αίμα ό,τι και να γίνει. Αναφέρομαι στον παραπάνω συνδυασμό αλλά είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι απατεώνες.

ΥΓ: Άλλη μεγάλη πρόσφατη κομπίνα σε σχέση με αυτό είναι η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ αύξηση στα 1000. Πήγανε και το χωρίσανε 500 σε προσωπικούς-500 σε επαγγελματικούς, οπότε και πάλι δεν θα μπορούσαμε να στείλουμε στον εαυτό μας 1000. Ό,τι και να γίνει το καρτέλ θα κερδίσει.

ΥΓ2: Η συγκεκριμένη (Άττικα) έχει σωρεία νέων ΑΥΞΗΣΕΩΝ από 14/1/25, αν μπείτε στο τιμολόγιό της. Ό,τι να 'ναι... 

• Like 2
  • Haha 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

(Και πολύ άντεξε.

Εγώ παλια που χρειαζόμουν τέτοιες μεταφορές, έκανα ανάληψη και κατάθεση στα ατμ των αντίστοιχων τραπεζών)

Άκυρο τελικά δεν ισχύει

Οι συναλλαγές με ιρις δουλεύουν μια χαρά στο ίδιο άτομο με ίδιο αριθμό κινητού 

Επεξ/σία από NikosKallithea
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν επερνες ένα 2ο νούμερο ώστε να έχεις έναν λογαριασμό IRIS/ανα νούμερο δεν θα μπορούσες να κάνεις την μεταφορά ?

Δημοσ.

1 ώρα πριν, Sablj είπε

Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά αν επερνες ένα 2ο νούμερο ώστε να έχεις έναν λογαριασμό IRIS/ανα νούμερο δεν θα μπορούσες να κάνεις την μεταφορά ?

Ποιος θα συντηρεί δύο νούμερα ανά μήνα απλά και μόνο για την IRIS; Όχι και πολύ έξυπνο. 

Δημοσ.

Από δικό μου λογαριασμό Πειραιώς σε δικό μου λογαριασμό Άλφα και αντίστροφα έκανα κανονικά μεταφορά μέσω IRIS.

Ο αριθμός τηλεφώνου που έχω και στις δύο τράπεζες είναι ο ίδιος.

Δημοσ.

το IRIS πιστεύω φτιάχτηκε όχι για να κάνουμε μεταφορές μεταξύ λογαριασμών μας από τράπεζα σε τράπεζα.....κάποια στιγμή θα έπαιρναν χαμπάρι τι γινεται

On 12/12/2024 at 12:19, tryfos said:

Σίγα μην το άφηναν τα λαμόγια, είναι που "έρχονται και μειώσεις" στις προμήθειες. Το έκανα πολύ καιρό ανέξοδα μέσω IRIS από Attica προς Eurobank με τον γνωστό τρόπο (ενεργοποίηση και στις 2, στην τελευταία τράπεζα πάνε τα λεφτά). Μόλις τώρα μου έβγαλε η Άττικα "η κίνηση δεν επιτρέπεται". Δοκίμασα να αλλάξω την τράπεζα λήψης σε Πειραιώς, τα ίδια. Φαίνεται ότι βλέπουν τον αριθμό κινητού και όταν είναι ο ίδιος και στις 2 τράπεζες το κόβουν. Αληταράδες κλέφτες, εκεί αυτοί να μας πίνουν το αίμα ό,τι και να γίνει. Αναφέρομαι στον παραπάνω συνδυασμό αλλά είναι σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι απατεώνες.

ΥΓ: Άλλη μεγάλη πρόσφατη κομπίνα σε σχέση με αυτό είναι η ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ αύξηση στα 1000. Πήγανε και το χωρίσανε 500 σε προσωπικούς-500 σε επαγγελματικούς, οπότε και πάλι δεν θα μπορούσαμε να στείλουμε στον εαυτό μας 1000. Ό,τι και να γίνει το καρτέλ θα κερδίσει.

ΥΓ2: Η συγκεκριμένη (Άττικα) έχει σωρεία νέων ΑΥΞΗΣΕΩΝ από 14/1/25, αν μπείτε στο τιμολόγιό της. Ό,τι να 'ναι... 

αλλού πληρώνεις για να έχεις λογαριασμό  .......τζαμπα δε γινεται τιποτα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostasbm είπε

το IRIS πιστεύω φτιάχτηκε όχι για να κάνουμε μεταφορές μεταξύ λογαριασμών μας από τράπεζα σε τράπεζα.....κάποια στιγμή θα έπαιρναν χαμπάρι τι γινεται

Είσαι η χαρά του πελάτη τους... Τέτοιους βρίσκουν και τα κάνουν αυτά...("τζάμπα δεν γίνεται τίποτα"=πλήρωνε και μη ερεύνα).

Το iris φτιάχτηκε για να γίνονται άμεσες μεταφορές από λογαριασμό σε τράπεζα προς λογαριασμό σε τράπεζα. Αυτό και τίποτα άλλο. Από που προκύπτει η μπαρούφα που λες, ότι θα πρέπει να ελέγχεται και ο αποστολέας και ο παραλήπτης αν είναι ο ίδιος, ούτε εγώ ξέρω ούτε κανείς, εκτός από την απληστία των τραπεζών. Να πεις τότε εσύ, ότι δεν θα γίνονται και αποστολές προς συγγενείς μας ή σε όσους αρχίζει το όνομά τους από Κ. Είναι ακριβώς το ίδιο. Και αντικειμενικά να το σκεφτείς, πιο φυσιολογικό θα ήταν να μην χρεώνονται οι ανακατανομές χρημάτων του ιδίου προσώπου σε άλλη τράπεζα παρά να στέλνω λεφτά σε τρίτον.

Τέλος πάντων, έχω την εντύπωση ότι άσκοπα τα λέω στη συγκεκριμένη περίπτωση και δεν θα επανέλθω.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, tryfos said:

Είσαι η χαρά του πελάτη τους... Τέτοιους βρίσκουν και τα κάνουν αυτά...("τζάμπα δεν γίνεται τίποτα"=πλήρωνε και μη ερεύνα).

Το iris φτιάχτηκε για να γίνονται άμεσες μεταφορές από λογαριασμό σε τράπεζα προς λογαριασμό σε τράπεζα. Αυτό και τίποτα άλλο. Από που προκύπτει η μπαρούφα που λες, ότι θα πρέπει να ελέγχεται και ο αποστολέας και ο παραλήπτης αν είναι ο ίδιος, ούτε εγώ ξέρω ούτε κανείς, εκτός από την απληστία των τραπεζών. Να πεις τότε εσύ, ότι δεν θα γίνονται και αποστολές προς συγγενείς μας ή σε όσους αρχίζει το όνομά τους από Κ. Είναι ακριβώς το ίδιο. Και αντικειμενικά να το σκεφτείς, πιο φυσιολογικό θα ήταν να μην χρεώνονται οι ανακατανομές χρημάτων του ιδίου προσώπου σε άλλη τράπεζα παρά να στέλνω λεφτά σε τρίτον.

Τέλος πάντων, έχω την εντύπωση ότι άσκοπα τα λέω στη συγκεκριμένη περίπτωση και δεν θα επανέλθω.

αν έχουν σαν και μένα πελάτες θα βγάλουν πολλά χρήματα (οι περισσότερες συναλλαγες μου είναι με μετρητά) ............ 

πριν δε γινονταν άμεσες μεταφορές από τράπεζα σε τράπεζα ???? απλά είχε έξοδα και με το IRIS δεν έχει{απλά έχει ένα όριο)....δεν χρειαζόταν ΙΒΑΝ αλλά ένα τηλέφωνο...

εσύ θέλεις να γίνονται οι μεταφορές σου τζάμπα ....φυσικα και γίνεται με μετρητά από ΑΤΜ σε ΑΤΜ  και αν είναι έντοκος τρως valeur 1 μερα

το αν ελέγχεσαι η όχι το ξέρεις  καλυτερα από μένα .......

Δημοσ.
2 hours ago, tryfos said:

το χαλασανε μονο σε εσενα 🙃

Δημοσ.

Ο άνθρωπος είπε "από Attica σε eurobank" και πιστεύει ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και οι άλλες. Μακάρι οι άλλες να μην ακολουθήσουν, αλλά αν δεν αντιδράσει κανείς, γιατί να ΜΗΝ ακολουθήσουν; Ο,τι θέλουν κάνουν, χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς ενώσεις καταναλωτών. Και κυρίως με ευρεία την άποψη "δικαιούνται να τα κάνουν". 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, marinna είπε

Ο άνθρωπος είπε "από Attica σε eurobank" και πιστεύει ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και οι άλλες. Μακάρι οι άλλες να μην ακολουθήσουν, αλλά αν δεν αντιδράσει κανείς, γιατί να ΜΗΝ ακολουθήσουν; Ο,τι θέλουν κάνουν, χωρίς ανταγωνισμό και χωρίς ενώσεις καταναλωτών. Και κυρίως με ευρεία την άποψη "δικαιούνται να τα κάνουν". έλεγχο του κράτους, (δηλ δράση της κυβέρνησης)

με συγχωρείς, με όλο το σεβασμό, αλλά να το διορθώσω λίγο

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/12/2024 στις 11:52 ΠΜ, kostasbm είπε

Αλλού δεν πληρώνεις,ούτε για να μεταφέρεις χρήματα σε άλλους λογαριασμούς ούτε για να διατηρείς λογαριασμό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...