Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παντου γινονται..απλα καποιες χρησιμοποιουν κ outsourcing εταιριες 

κακοπληρωμενους δεν τους λες ..

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Ponaftes είπε

1ο ποστ στο φορουμ και δεν ειναι για καλο.

Εχω χρησιμοποιησει το box now 4-5 φορες για αγορες μεσω του εδω site αγγελιων , μεχρι στιγμης χωρις προβλημα. Η τελευταια φορα εφτασε το πακετο , ανοιγμενο και με ελλειπες περιεχομενο, συγκεκριμενα κουτι επεξεργαστη με ψυκτρα και ελλειπε ο επεξεργαστης και το πακετο ξαναεκλεισε προχειρα ισα ισα να μην φαινεται . Το μελος/πωλητης, με πολλες αξιολογησεις και πωλησεις περαν υποψιας λαθους ή απατης. Καπου λοιπον στην πορεια , το δεμα ανοιχτηκε , και ο επεξεργαστης "χαθηκε" , μαλλον "δανειστηκε" απο καποιον κακοπληρωμενο υπαλληλο και παιζει COD λεω εγω,μαγκια του να βγαλει τα απληρωτα του. Το box now αρνειται να αποζημειωσει τον πωλητη συμφωνα με το tos τους , η αξια ειναι μεσα στα ορια των 100€ ευτυχως. Δεν θα γινουμε πλουσιοι με 100€ ουτε θα σωθουμε

TLDR: Προσοχη στα μελη που χρησιμοποιειτε την συγκεκριμενη υπηρεσια στα εξης: 1)μην στελνετε αντικειμενα μεγαλης αξιας 2) οτι στειλετε βγαλτε video την ωρα που το τοποθετειτε στην θυριδα 3)Στην περιγραφη μη χρησιμοποιειτε την κατηγορια "τεχνολογια" , στελνεται βιβλια και 4) κατι δεν ειναι φτηνο χωρις λογο ,προτιματε αλλη εταιρεια κουριερ οπου υπαρχει επαφη με τον διανομεα/υπαλληλο

αυτα απο μενα

Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το "Box now" και χαιρομαι που επιβεβαιωνονται οι δισταγμοι μου. Ωστε οταν στελνεις με αυτο το τροπο ειναι γνωστο στους υπαλληλους το περιεχομενο και η αξια του δεματος. Και φυσικα ο οποιοσδηποτε ανωνυμος υπαλληλος μπορει να το κλεψει ή και να το εξαφανισει. Αν ομως ειχες προπληρωθει και απλως εστελνες ενα δεμα ΕΛΤΑ θα ειχες το κεφαλι σου ησυχο.

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί να υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κλαπεί το περιεχόμενο ενός διαφανούς δέματος από έναν υπάλληλο της box now από έναν της ACS ή ΕΛΤΑ;

Επεξ/σία από Hacker?pcs
  • Like 5
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε

Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το "Box now" και χαιρομαι που επιβεβαιωνονται οι δισταγμοι μου. Ωστε οταν στελνεις με αυτο το τροπο ειναι γνωστο στους υπαλληλους το περιεχομενο και η αξια του δεματος. Και φυσικα ο οποιοσδηποτε ανωνυμος υπαλληλος μπορει να το κλεψει ή και να το εξαφανισει. Αν ομως ειχες προπληρωθει και απλως εστελνες ενα δεμα ΕΛΤΑ θα ειχες το κεφαλι σου ησυχο.

Όχι δεν είναι γνωστά.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, fitsoulas2024 said:

Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το "Box now" [...]
Ωστε οταν στελνεις με αυτο το τροπο ειναι γνωστο στους υπαλληλους το περιεχομενο και η αξια του δεματος.

Βρείτε το λάθος.

• Like 3
  • Confused 1
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...