Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1ο ποστ στο φορουμ και δεν ειναι για καλο.

Εχω χρησιμοποιησει το box now 4-5 φορες για αγορες μεσω του εδω site αγγελιων , μεχρι στιγμης χωρις προβλημα. Η τελευταια φορα εφτασε το πακετο , ανοιγμενο και με ελλειπες περιεχομενο, συγκεκριμενα κουτι επεξεργαστη με ψυκτρα και ελλειπε ο επεξεργαστης και το πακετο ξαναεκλεισε προχειρα ισα ισα να μην φαινεται . Το μελος/πωλητης, με πολλες αξιολογησεις και πωλησεις περαν υποψιας λαθους ή απατης. Καπου λοιπον στην πορεια , το δεμα ανοιχτηκε , και ο επεξεργαστης "χαθηκε" , μαλλον "δανειστηκε" απο καποιον κακοπληρωμενο υπαλληλο και παιζει COD λεω εγω,μαγκια του να βγαλει τα απληρωτα του. Το box now αρνειται να αποζημειωσει τον πωλητη συμφωνα με το tos τους , η αξια ειναι μεσα στα ορια των 100€ ευτυχως. Δεν θα γινουμε πλουσιοι με 100€ ουτε θα σωθουμε

TLDR: Προσοχη στα μελη που χρησιμοποιειτε την συγκεκριμενη υπηρεσια στα εξης: 1)μην στελνετε αντικειμενα μεγαλης αξιας 2) οτι στειλετε βγαλτε video την ωρα που το τοποθετειτε στην θυριδα 3)Στην περιγραφη μη χρησιμοποιειτε την κατηγορια "τεχνολογια" , στελνεται βιβλια και 4) κατι δεν ειναι φτηνο χωρις λογο ,προτιματε αλλη εταιρεια κουριερ οπου υπαρχει επαφη με τον διανομεα/υπαλληλο

αυτα απο μενα

Επεξ/σία από Ponaftes
ορθογραφια
  • Like 2
  • Haha 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χρησιμοποιείτΕ

Πλέον το box now τείνει να γίνει box later.

Edit : Γιατί σε κάποια ρήματα βάζεις Ε και σε κάποια ΑΙ, ενώ είναι όλα 2ο πληθυντικό;

Επεξ/σία από csontheline
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Ponaftes είπε

Το μελος/πωλητης, με πολλες αξιολογησεις και πωλησεις περαν υποψιας λαθους ή απατης.

το εχουμε ξανα διαβασει αυτο το παραμυθι.

• Like 8
  • Thanks 2
Δημοσ.

γιατι ο διανομεας, συμφωνα με σενα, ΣΙΓΟΥΡΑ ηξερε/καταλαβε/μαντεψε οτι ειχε μεσα κατι "μεγαλης αξιας" και το ανοιξε.
πολυ πιο πιθανο απο το να σε εφαγε ο πωλητης!

• Like 4
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, sleepychris είπε

γιατι ο διανομεας, συμφωνα με σενα, ΣΙΓΟΥΡΑ ηξερε/καταλαβε/μαντεψε οτι ειχε μεσα κατι "μεγαλης αξιας" και το ανοιξε.
πολυ πιο πιθανο απο το να σε εφαγε ο πωλητης!

δυστυχως για τον πωλητη το μονο λαθος του ηταν οτι χρησιμοποιησε διαφανες bubble wrap με το original κουτι του , οποτε ναι φαινοταν καθαρα τι υπηρχε μεσα. 90€ ,προσωπικα, δεν το θεωρω μεγαλης αξιας , οχι τοσο ωστε να πεταξεις ενα account  του `16 συν οτι ο πωλητης δεν εξαφανιστηκε , ειμαστε ακομα σε επαφη, εχω τα πληρη στοιχεια του (αντιθετα με τον διανομεα). Στο παραπανω παραθετω προσωπικη μου εμπειρια και αποψη , κανω αγοραπωλησιες πολλα χρονια , εχω φαει φλομπες κατα καιρους απο "πωλητες" σε μεγαλο διεθνη site αλλα και απο εδω, εδω ειμαι 99% σιγουρος οτι προκειται για "δυσαρεστημενο" υπαλληλο ειτε διανομεα ειτε απο το κεντρο διανομης. Ο μονος λογος που μοιραζομαι την συγκεκριμενη εμπειρια ειναι για αποφυγη τυχον επαναληψης απο καποιο αλλο μελος πιθανον σε προιον μεγαλυτερης αξιας

• Like 1
  • Haha 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ponaftes είπε

1ο ποστ στο φορουμ και δεν ειναι για καλο.

Εχω χρησιμοποιησει το box now 4-5 φορες για αγορες μεσω του εδω site αγγελιων , μεχρι στιγμης χωρις προβλημα. Η τελευταια φορα εφτασε το πακετο , ανοιγμενο και με ελλειπες περιεχομενο, συγκεκριμενα κουτι επεξεργαστη με ψυκτρα και ελλειπε ο επεξεργαστης και το πακετο ξαναεκλεισε προχειρα ισα ισα να μην φαινεται . Το μελος/πωλητης, με πολλες αξιολογησεις και πωλησεις περαν υποψιας λαθους ή απατης. Καπου λοιπον στην πορεια , το δεμα ανοιχτηκε , και ο επεξεργαστης "χαθηκε" , μαλλον "δανειστηκε" απο καποιον κακοπληρωμενο υπαλληλο και παιζει COD λεω εγω,μαγκια του να βγαλει τα απληρωτα του. Το box now αρνειται να αποζημειωσει τον πωλητη συμφωνα με το tos τους , η αξια ειναι μεσα στα ορια των 100€ ευτυχως. Δεν θα γινουμε πλουσιοι με 100€ ουτε θα σωθουμε

TLDR: Προσοχη στα μελη που χρησιμοποιειτε την συγκεκριμενη υπηρεσια στα εξης: 1)μην στελνετε αντικειμενα μεγαλης αξιας 2) οτι στειλετε βγαλτε video την ωρα που το τοποθετειτε στην θυριδα 3)Στην περιγραφη μη χρησιμοποιειτε την κατηγορια "τεχνολογια" , στελνεται βιβλια και 4) κατι δεν ειναι φτηνο χωρις λογο ,προτιματε αλλη εταιρεια κουριερ οπου υπαρχει επαφη με τον διανομεα/υπαλληλο

αυτα απο μενα

τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο τύπος που το εκλεψε δεν είναι απλά κλεφτρόνι και όχι κακοπληρωμένος; 

• Like 3
Δημοσ.

Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν έγινε στην διανομή ή εξαρχής η "λαδιά"
Και δεν μπορείς να λες "πωλητής με πολλές πωλήσεις αξιόπιστος" και την ίδια η ώρα την εταιρεία που έχει παραδόσει χιλιάδες προϊοντα χωρίς πρόβλημα αναξιόπιστη...

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, DrLo είπε

τι σε κάνει να πιστεύεις ότι ο τύπος που το εκλεψε δεν είναι απλά κλεφτρόνι και όχι κακοπληρωμένος; 

point , δουλειές καλές(μισθό,ωράρια,περιβάλλον κλπ) συνήθως κοιτάς να τις κρατήσεις, στην Ελλάδα σπανίζει βεβαία αυτό και οι δουλειές με μεγάλο turnover συνήθως είναι κακοπληρωμένες κλπ. άλλα έχεις δίκιο , δεν το ξέρω, εικασία κάνω

14 λεπτά πριν, hln3 είπε

Δεν μπορείς να είσαι σίγουρος αν έγινε στην διανομή ή εξαρχής η "λαδιά"
Και δεν μπορείς να λες "πωλητής με πολλές πωλήσεις αξιόπιστος" και την ίδια η ώρα την εταιρεία που έχει παραδόσει χιλιάδες προϊοντα χωρίς πρόβλημα αναξιόπιστη...

point κι εσύ, δεν είπα πουθενά ότι σαν εταιρεία είναι αναξιόπιστη. όταν ψάχνω κάτι στο οποίο υπάρχουν κριτικές ποτέ δεν διαβάζω τις 5000 καλές κριτικές, αλλά τις 5-10-100 κακές να δω αν ο "κριτής" είναι Karen ή όντως έγινε λάθος και πως το αντιμετώπισε η εκάστοτε επιχείρηση. Για τον πωλητή και πάλι δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος αλλά δίνω μικρότερη πιθανότητα κάποιος που με παίρνει κάθε 2 μέρες τηλ να μου πει τι του είπε η box now και έχει account χρόνων να γίνει απατεώνας για 90€. η εταιρεία από την άλλη , έχοντας άλλη λογική λειτουργίας μπορεί να μη δώσει σημασία και βάση της πολιτικής αποζημίωσης και διαχείρισης παραπόνων να είμαι ένα ακόμα αποδεκτό στατιστικό.ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει αν μου δώσει πίσω λεφτά ή όχι η εταιρεία ή ο πωλητής(στην 1η περίπτωση δεν ξέρω αν αξίζει τον χρόνο μου και στην 2η αν τα είχε τόσο ανάγκη του τα χαρίζω) , ο μόνος λόγος που γράφω το ποστ είναι μην την πάθει κανένας άλλος με κάτι που κοστίζει 1000€, εσύ συνέχισε να τους έχεις εμπιστοσύνη και καλή σου τύχη στις συναλλαγές σου,μακάρι να είσαι στο 99% των καλών κριτικών τους όπως ήμουν κι εγώ μέχρι πρόσφατα.

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, Ponaftes είπε

point , δουλειές καλές(μισθό,ωράρια,περιβάλλον κλπ) συνήθως κοιτάς να τις κρατήσεις, στην Ελλάδα σπανίζει βεβαία αυτό και οι δουλειές με μεγάλο turnover συνήθως είναι κακοπληρωμένες κλπ. άλλα έχεις δίκιο , δεν το ξέρω, εικασία κάνω

Με αυτή τη λογική δε θα υπήρχαν καταχραστές σε τράπεζες (που γενικά είναι καλοπληρωμένες δουλειές) ή ξερωγω, καλή ώρα, κομπιναδόροι πολεοδόμοι.

αν ο άλλος είναι κλεφτρόνι, θα είναι είτε έχει πολλά είτε λίγα

επίσης το "δουλείες με κακο ωράριο, κακό μισθό" δε σημαίνει ότι είναι "απλήρωτος".

Επεξ/σία από DrLo
Δημοσ.

Δεν θα σχολιάσω ποιος το έκανε, αυτό που θα πω όμως είναι ότι το boxnow καλύπτει μέχρι 200€ (τουλάχιστον μέχρι πέρσι το καλοκαίρι που ήθελα να στείλω συσκευή μεγάλης αξίας). 

Μην στέλνετε συσκευές μεγαλύτερης αξίας γιατί αν τυχόν χαθούν θα σας αποζημιώσουν μέχρι 200€. ΕΛΤΑ κούριερ 5€ + κάτι έξτρα για την ασφάλιση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ponaftes είπε

προτιματε αλλη εταιρεια κουριερ οπου υπαρχει επαφη με τον διανομεα/υπαλληλο

μπα , μόνο box (με κουπόνια)

Δημοσ.
4 hours ago, Ponaftes said:

1 1)μην στελνετε αντικειμενα μεγαλης αξιας 2) οτι στειλετε βγαλτε video την ωρα που το τοποθετειτε στην θυριδα 3)Στην περιγραφη μη χρησιμοποιειτε την κατηγορια "τεχνολογια" , στελνεται βιβλια και 4) κατι δεν ειναι φτηνο χωρις λογο ,προτιματε αλλη εταιρεια κουριερ

1 hour ago, Ponaftes said:

δεν είπα πουθενά ότι σαν εταιρεία είναι αναξιόπιστη. 

φαντάσου δηλαδή να ήθελες να την βγάλεις και αναξιόπιστη τι θα έκανες....

στο θέμα μας, εμένα μου "βρώμαει" λάδια από τον πωλητή, ο οποίος σε δουλεύει.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Ponaftes είπε

TLDR: Προσοχη στα μελη που χρησιμοποιειτε την συγκεκριμενη υπηρεσια στα εξης: 1)μην στελνετε αντικειμενα μεγαλης αξιας 2) οτι στειλετε βγαλτε video την ωρα

Και για ένα επεξεργαστή μικρότερης αξίας των 100 ευρώ να πιστέψουμε ότι κάποιος άνοιξε το πακέτο και τον πήρε στο οποίο πακέτο ο πωλητής χρησιμοποίησε διαφανές χαρτί όπως διαφανή ηταν και η θήκη του επεξεργαστή. Θα έλεγα αγορές από δω μέσα μόνο χέρι με χέρι να είσαι σίγουρος.

δυστυχως για τον πωλητη το μονο λαθος του ηταν οτι χρησιμοποιησε διαφανες bubble wrap με το original κουτι του , οποτε ναι φαινοταν καθαρα τι υπηρχε μεσα. 90€ ,

Επεξ/σία από papoys1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Θα έλεγα όσο πιθανό είναι να την έκανε ο πωλητής, το ίδιο πιθανό να έγινε στο ενδιάμεσο.

Μετά τον Covid έχει αυξηθεί η ζήτηση για υπαλλήλους σε εταιρείες courier. Στατιστικά και μόνο, το θεωρώ αναμενόμενο να έχουν εισχωρήσει στον κλάδο περισσότερα άτομα "ελευθέρων ηθών".

Όποιος έχει παραλάβει δέμα από εταιρεία courier ή έστω έχει περάσει απ' έξω, έχει δει τι μέγιστος χαμός επικρατεί.

Ο μισθός έχει σημασία γιατί την καθιστά δουλειά του ποδαριού, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

• Like 1
Δημοσ.

συν οτι ο πωλητης δεν εξαφανιστηκε , ειμαστε ακομα σε επαφη, εχω τα πληρη στοιχεια του (αντιθετα με τον διανομεα). Στο παραπανω παραθετω προσωπικη μου εμπειρια και αποψη

To γεγονός οτι ο πωλητης δεν εχει εξαφανιστει δειχνει οτι κατα μεγαλη πιθανοτητα δεν ειναι απατεωνας.Τα λεφτα πως του τα εδωσες??Τα εχει παρει ήδη?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...