Προς το περιεχόμενο

Liteon SOHW-832S (DL-DVD+RW) και 100DVD-R 4x = 159e...

Jaco

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γι' αυτούς που ψάχνονται για DVD-R τέτοια εποχή, θεώρησα ότι είναι καλή προσφορά... αν δεν είναι ας γίνει delete το topic... :wink:

Liteon SOHW - 832S (Double Layer DVD+RW) Bulk + SW & 100άδα DVD-R 4x Princo!

Συμβατό με: Windows 98 / ΝΤ 4.0 / ΜΕ / 2000 ή Windows XP.

Ταχύτητα εγγραφής: DVD+R (Διπλής στpώσης): 2.4X max.

DVD-R: 1X, 2X, 4X, 8X max.

DVD-RW: 1X, 2X, 4X max.

DVD+R: 2.4X, 4X, 8X max

DVD+RW: 2.4X, 4X max.

CD-R: έως 40X P-CAV max.

CD-RW: έως 24X Z-CLV max. σε δίσκο UltraSpeed.

Tαχύτητα ανάγνωσης: DVD-ROM (μονής στρώσης): 12X max. DVD-ROM (διπλής στρώσης): 8X CD-ROM: 40X max.

Συνοδευτικό Λογισμικό: Nero Express 6: CD Mastering software

Τιμή (με ΦΠΑ): € 159,00

54.179 δρχ

στο shop21.gr

Δημοσ.

Το recorder πολύ καλό αλλά τα Princo... πρέπει να είναι κανείς τυχερός για να του βγουν χωρίς προβλήματα, μια και πολλά αρνητικά διαβάζω γι΄ αυτά.

Πάντως εγώ απέκτησα το δικό μου 832S πριν από ένα μήνα (451S@832S) και είδα θεαματική βελτίωση στην ποιότητα εγγραφής, σύμφωνα με τα scans του KProbe. Πάντα όμως με Taiyo Yuden +R δισκάκια.

Δημοσ.

Υπαρχει γενιικα μια εσφαλμενη αποψη οτι τα LiteOn δεν αρεσκοντε ..σε -R δισκακια..αυτο εν μερη δημιουργηθηκε απο μια ομαδα χρηστων που ειδε οτι ειχε ποιοτικα γενικα scan με τα +R σε σχεση με τα -R. Παρολα αυτα θελω να τονισω οτι ειναι ενας μυθος..η πλειοψηφια των δισκων που εχω γραψει ειναι -R και μαλιστα οχι Μεγιστης ποιοτητας (Ritek G04 και Ritek G05 ) με scan απο το KPROBE που θα ζηλευαν ακομα και μερικα burn με TAYO!

Και εγω ενας ακομα ευχαριστημενος χρηστης 812S @ 832S

:lol:

Δημοσ.

Εναλακτικά το ίδιο εδώ χωρίς τα 100 princo σε Τιμή (με ΦΠΑ): € 99,00 (33.734 δρχ.) Και με τα 60€ που περισσεύουν παίρνεις media της επιλογής σου. :wink:

Ποιό topic; να μην κάνουμε del τον Jaco τον ίδιο; :lol: :lol:

/sc

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...