gbras Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Καλημερα σε ολους. Εχει κανεις εμπειρια απο συνδεση με κατευθυντικες κεραιες WiFi? Ειναι πρακτικη μια συνδεση σε αποσταση 10km μεσα στην Αττικη? Μιλαμε για κατευθυντικες κεραιες στα 10km με οπτικη επαφη στα 5Ghz . Νομιζω ομως οτι οι παρεμβολες θα ειναι ισχυρες σε τετοια αποσταση. Παραδειγμα κεραιας https://www.tp-link.com/us/business-networking/outdoor-radio/cpe710/
mpror Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Αν υπάρχει οπτική επαφή είναι εφικτό. Απλά για κεραίες θα πήγαινα σε ubiquity ή mikrotik και κατα προτίμηση πιάτο για να επηρεάζεσαι όσο το δυνατόν λιγότερο απο τις παρεμβολές
kostasbm Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 με ubiquity έχω λινκ στα 7χιλ(πιάτο - nanostation) ...είμαι επαρχια δεν εχω τα θεματα της Αθηνας νομίζω προς τα κει πρέπει να κοιτάς αλλά πρώτα πρέπει να δεις αν έχεις σωστή οπτική επαφή
gbras Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 On 13/12/2024 at 12:31, mpror said: Αν υπάρχει οπτική επαφή είναι εφικτό. Απλά για κεραίες θα πήγαινα σε ubiquity ή mikrotik και κατα προτίμηση πιάτο για να επηρεάζεσαι όσο το δυνατόν λιγότερο απο τις παρεμβολές Εφικτο σε καλες ταχυτητες η απλα εφικτο?
kaklikos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπερα και απο μενα. Μπες στο uisp design center και βαλε το λινκ με τα δυο σημεια που θελεις και παιξε με μερικες κεραιες να δεις τι κανουν. Απο τα λινκ που στησαμε ειναι παρακατω. Φαινεται η χιλιομετρικη αποσταση και το capacity που μπορει να χωρεσει βεβαια μιλαμε για ακριβο εξοπλισμο. Κοιταξε για powerbeam 5ac 500 ή και 620 μεσα στο UISP ωστε να δεις και το μεγιστο "θεωριτκο" capacity που θα μπορεσει να βγαλει το λινκ. επισης Litebeam XR για πιο οικονομικο. Μετα αν θες περισσοτερα σε αυτην την αποσταση το 5xhd μαζι με ενα πιατο αλλα ξεφευγει Επεξ/σία 27 Δεκεμβρίου 2024 από kaklikos 1
mpror Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, gbras είπε Εφικτο σε καλες ταχυτητες η απλα εφικτο? Σε αρκετά μεγαλύτερη αποσταση περιπου αυτη ειναι η ταχυτητα tcp με Mikrotik ldf 5 σε πιατο gibertini 80cm 2
gbras Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 On 27/12/2024 at 18:28, mpror said: Σε αρκετά μεγαλύτερη αποσταση περιπου αυτη ειναι η ταχυτητα tcp με Mikrotik ldf 5 σε πιατο gibertini 80cm Οντως πολυ μεγαλη αποσταση αλλα φανταζομαι καπου που δεν ειναι κατοικημενα.
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου Δημοσ. 4 Ιανουαρίου On 30/12/2024 at 11:48, gbras said: Οντως πολυ μεγαλη αποσταση αλλα φανταζομαι καπου που δεν ειναι κατοικημενα. μπορεις να παιξεις και σε καναλια πανω απο 100 αν το υποστηριζουν που ειναι dfs και δεν τα πολυχρησιμοποιουν 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα