alefther Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, mariosnik_ είπε Χάλια ή ανύπαρκτη υγρομονωση. Βουλωμένα σιφόνια και τα γνωστά της μέσης ελληνικής πολυκατοικίας. Το δικό μας μπαλκόνι δεν έχει καν σιφόνι ούτε πεζούλι, όταν βρέχει ρίχνουμε κάτω τα νερά με σκούπα και κοιτάμε από κάτω μην περνάει κανένας. καμια σχεση, καταληγουν στο ρειθρο γιατι εκει τερματιζουν οι υδρορροες, δες τη φωτο που εβαλα στην προηγουμενη σελιδα Στο πεζοδρομιο (η στο κεφαλι των περαστικων πεζων) καταληγουν τα νερα απο κτιρια που δεν εχουν λειτουργικο συστημα υδρορροων
mariosnik_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, vali είπε Όλα τα νερά από εξωτερικούς χώρους, μπαλκόνια, ταρατσες, πυλωτες καταλήγουν στο ρυθρο, είτε είναι από πλυσιμο, είτε όμβρια. Απαγορεύεται να τα ρίξεις στην αποχέτευση ή στο βόθρο. Από το ρυθρο τα νερά καταλήγουν μέσω των υπονόμων στο δίκτυο ομβρίων υδάτων. Έλα όμως που σε πολλά χωριά, αλλά και σε αρκετούς δρόμους πόλεων δεν υπάρχουν υπόνομοι, οπότε τα νερά καταλήγουν στον δρόμο η σε κάποιο ακάλυπτο οικόπεδο. Αν μιλάμε για τέτοια περίπτωση, δεν νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει τώρα ο φίλος. Σε πολλές περιπτώσεις, υπάρχει δίκτυο ομβρίων, αλλά δεν φροντισε ο εργολάβος να συνδέσει τις υδρορροές με το δίκτυο ομβρίων και τα άφηνε όλα στο πεζοδρόμιο. 3 λεπτά πριν, alefther είπε καμια σχεση, καταληγουν στο ρειθρο γιατι εκει τερματιζουν οι υδρορροες, δες τη φωτο που εβαλα στην προηγουμενη σελιδα Στο πεζοδρομιο (η στο κεφαλι των περαστικων πεζων) καταληγουν τα νερα απο κτιρια που δεν εχουν λειτουργικο συστημα υδρορροων Ναι, έσβησα το ποστ μου, απάντησα για άλλο θέμα.
Ducatista Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, xsterg said: ειναι ντροπη να μιλατε ετσι για μια ηλικιωμενη γυναικα που πιθανον ειναι να εχει και αλλα θεματα. μπορουσε να ηταν μητερα η γιαγια σας. Καμια ντροπή οι γέροι ξεφεύγουν καλόγεροι λοιπόν και αν ήταν η μάνα μου η γιαγιά μου θα φρόντιζα να της εξηγήσω 5 πράγματα δεν γίνεται να ανεχόμαστε τον καθένα επειδή είναι μεγάλος σε ηλικία και στο τέλος τέλος να έχουν καλύτερη συμπεριφορά αν θέλουν σεβασμό. 1 hour ago, xsterg said: 2 1 1
alefther Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε Σε πολλές περιπτώσεις, υπάρχει δίκτυο ομβρίων, αλλά δεν φροντισε ο εργολάβος να συνδέσει τις υδρορροές με το δίκτυο ομβρίων και τα άφηνε όλα στο πεζοδρόμιο. Ναι, έσβησα το ποστ μου, απάντησα για άλλο θέμα. δεν υπαρχει "συνδεση" με το δικτυο ομβριων. Το δικτυο ομβριων ειναι τα φρεατια με τις σχαρες που βλεπεις στους δρομους, τα οποια καταληγουν σε υπογειους αγωγους που μεταφερουν τα ομβρια. Και κατα κανονα η μεταφορα απο το κτιριο προς τα φρεατια ειναι επιφανειακη, μεσω του ρειθρου αν οι δικες σας υδρορροες καταληγουν στο πεζοδρομιο τοτε α) ο εργολαβος ειναι καφρος, και β) καποια στιγμη πρεπει να σκαφτει το πεζοδρομιο και να περασουν απο κατω μεχρι το ρειθρο. 1
mechpanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε να οδεύουν τα νερά στο δίκτυο ομβρίων η στην αποχετευση, Ξέρεις πολλά χωριά που να έχουν δίκτυο ομβρίων και αποχέτευση; Εδώ δεν έχουν μεγάλα αστικά κέντρα!!! 1
xsterg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Ducatista said: Καμια ντροπή οι γέροι ξεφεύγουν καλόγεροι λοιπόν και αν ήταν η μάνα μου η γιαγιά μου θα φρόντιζα να της εξηγήσω 5 πράγματα δεν γίνεται να ανεχόμαστε τον καθένα επειδή είναι μεγάλος σε ηλικία και στο τέλος τέλος να έχουν καλύτερη συμπεριφορά αν θέλουν σεβασμό. εισαι αχαρακτηριστος. καποιες φορες ναι, ξεφευγουν αλλα να ξερεις οτι πολλοι ηλικιωμενοι εχουν ανοια με οτι αυτο συνεπαγεται. εσυ θα ηθελες την μανα σου να την πουνε κωλογρια οπως εσυ χαρακτηριζεις τους ηλικιωμενους? θα σε παρακαλουσα να εισαι πιο ηπιος στους χαρακτηρισμους. αντιλαμβανομαι οτι και μερικοι ηλικιωμενοι εκμεταλλευονται την ηλικια τους για να περασουν καποια πραγματα. αυτο ομως δεν σου δινει αλλοθι για να χαρακτηρισεις μια ηλικιακη ομαδα με τετοιο τροπο. παρακαλω τους διαχειριστες στην αποβολη σου απο το φορουμ. ειναι ντροπη να υπαρχουν ατομα σαν και εσενα με τετοιες αποψεις και συμπεριφορα. 2 2
StamTheMan Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 10 ώρες πριν, Αντωνης67 είπε καταλαβαίνει ότι αποτε πλένω είναι έτσι η διαμόρφωση της αυλής μου και πέφτουν στον δρόμο Το ξερεις οτι εισαι παρανομος,ετσι; 9 ώρες πριν, Αντωνης67 είπε Γιατί? Τα νερά είναι ακάθαρτα, αστυνομικό ρώτησα και μου είπε δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα. Απαγορευεται να ριχνεις νερα στο δρομο. 9 ώρες πριν, Sorath είπε Απο την στιγμή που δεν διαπράτεται κάποια παρανομία Κυριολεκτικα διαπρατεται ομως. 5 ώρες πριν, JakeKaufman είπε Κρίμα που χρειάστηκε να σου παραθέσουν νόμο για να καταλάβεις ότι δεν μπορεί ο καθένας να πετάει νερά στον δρόμο οπότε γουστάρει. Δε φταιει αυτος. Τετοιοι ειμαστε ολοι. Ποσες φορες εχω παρει αστυνομια για ατομα που πλενουν το δρομο.. 53 λεπτά πριν, Ducatista είπε Καμια ντροπή οι γέροι ξεφεύγουν καλόγεροι λοιπόν και αν ήταν η μάνα μου η γιαγιά μου θα φρόντιζα να της εξηγήσω 5 πράγματα δεν γίνεται να ανεχόμαστε τον καθένα επειδή είναι μεγάλος σε ηλικία και στο τέλος τέλος να έχουν καλύτερη συμπεριφορά αν θέλουν σεβασμό. 1 ώρα πριν, xsterg είπε Οταν θα χρειαστει να γηροκομισεις δικο σου ατομο με ανοια,θελω να δω πως θα νιωσεις. 1
xsterg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Οταν θα χρειαστει να γηροκομισεις δικο σου ατομο με ανοια,θελω να δω πως θα νιωσεις. ακριβως ετσι. μπορει να μην το θελει να συμπεριφερθει ετσι. μπορει να συμβαινει κατι αλλο. ειχα καρκινο, εχω μερικο ακρωτηριασμο στο ενα ποδι λογω αυτου. το τι εχω δει στο νοσοκομειο δεν θελω να σας το πω για να μην σας κοπει η ορεξη στο φαγητο και το κραταω για εμενα. υπαρχουν ανθρωποι που μπορει να γινουν επιθετικοι λογω ογκου στον εγκεφαλο. δεν ευθυνονται αυτοι. ειναι η αρρωστια τετοια. αυτοι που ευθυνονται ειναι οι οικιοι τους που πρεπει να αντιληφθουν ποτε γινεται ο ανθρωπος τους επιθετικος η και επικινδυνος. αυτοι ειναι ουσιαστικα υπευθυνοι. 3 1
Αντωνης67 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Εγώ απογοητευτικά. Περίμενα ήδη να έχει προτείνει κάποιος να… «βρέξει» την γριά να της φύγουν τα νευράκια. Αυτό το έχω σκεφτεί, να την κάνω λουτσα και έτσι δεν θα την νοιάζει άμα είναι βρεγμένος ο δρόμος Παιδιά η συγκεκριμένη είναι πολύ καλά στεκουμενη, πέρα από πάρα πολύ κουτσομπολα (που θεωρώ όλες οι γριές είναι) δεν νομίζω ότι έχει κάποιο θέμα υγείας. Περπατάει πάει τα μπάνια της κτλ. Είχαμε όντως άριστες σχέσεις, δεν έχει συμβεί τίποτα γι'αυτό μου έχει κάνει και εντύπωση. Να πω βέβαια πως και άλλα σπίτια στη γειτονιά όταν πλένουν αυλές τα νερά πάνε στον δρόμο. Απλά τυχαίνει εγώ να μενω απέναντι της και να την ενοχλώ εγώ. Μου έχει κάνει εντύπωση πως τόσα χρόνια δεν μου είχε κάνει το παραμικρό παράπονο.
enrique19 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Έχω μια απορία και συγνώμη που γράφω στο θέμα αλλά ταιριαζει. Μπορείς κάποιος χωριάτης να ανάβει το μαγκαλι να ψήνει σχεδόν κάθε μέρα και να βρωμάει η γειτονιά και τα διπλανά σπίτια καπνιλα; γνωρίζει κάποιος 1
tzotzo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, Ducatista said: Καμια ντροπή οι γέροι ξεφεύγουν καλόγεροι λοιπόν και αν ήταν η μάνα μου η γιαγιά μου θα φρόντιζα να της εξηγήσω 5 πράγματα δεν γίνεται να ανεχόμαστε τον καθένα επειδή είναι μεγάλος σε ηλικία και στο τέλος τέλος να έχουν καλύτερη συμπεριφορά αν θέλουν σεβασμό. απαραδεκτος ως συνηθως. Ευχομαι τα παιδια σου να μην σε λενε κωλογερο οταν θα παθεις άνοια και δεν θα ξερεις που παν τα τεσσερα και θα σου φταινε ολα. 4 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις