lucanis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 24 λεπτά πριν, Αντωνης67 είπε Πφφ ίσως να πάρω να ρωτήσω ο ίδιος στο υγειονομικό. Τα νερά δεν είναι βρώμικα το ξαναλέω, ακόμα και όταν καταλήγουν στον δρόμο. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο για κάποιον που παίρνει να γλιστρήσει, αν και αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. Δεν έχουμε πεζοδρόμιο, μπροστά στα σπίτια μας υπάρχει κατευθείαν δρόμος. Στον δρόμο υπάρχει μια μικρή κλίση προς την μέση, ώστε τα νερά να καταλήγουν στην μέση του δρόμου. Δεν πάνε σε καμία περίπτωση μέσα στην αυλή της. Απλά αυτή λέει ότι είναι βρώμικα και την ενοχλούν. Θα παραθέσω φωτό σε λίγο. Αυτό πάλι πως γίνεται; Δρόμος με σπίτια χωρίς πεζοδρόμιο;
alefther Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, lucanis είπε Αυτό πάλι πως γίνεται; Δρόμος με σπίτια χωρίς πεζοδρόμιο; χωριο αντε γκρεμισε υπαρχουσες μαντρες για να κανεις πεζοδρομιο
Crbull Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Πως δεν προτάθηκε ακόμα η αλλαγή σπιτιού ; 1 13
Ducatista Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, Crbull είπε Πως δεν προτάθηκε ακόμα η αλλαγή σπιτιού ; Σιγά σιγά τώρα αλλάζουν την φορά του δρόμου σχεδιάζουν παράκαμψη περιμένε 3 4 ποστ ακομη 7
mechpanos Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Κράτα καλές σχέσεις με το γιο που είναι καλό παιδί. Κοίτα να την αποφεύγεις για τη δική σου ηρεμία, και αν σου πει τίποτα πες κάνε μου αγωγή. Μέχρι να εκδικαστεί θα έχει γίνει ένα μάτσο κόκαλα. Κι εγώ το ίδιο κάνω με έναν που με πρήζει. Αλλά όταν μου δοθεί η ευκαιρία τον πάω τρένο... 1 hour ago, Ducatista said: Σιγά σιγά τώρα αλλάζουν την φορά του δρόμου σχεδιάζουν παράκαμψη περιμένε 3 4 ποστ ακομη Συνεδριάζει το συμβούλιο να βγάλει απόφαση για αντιπαροχή 😁 1
Αντωνης67 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 54 λεπτά πριν, lucanis είπε Αυτό πάλι πως γίνεται; Δρόμος με σπίτια χωρίς πεζοδρόμιο; Είπαμε χωριό, άμα είμαι λάθος οκ δεκτό. Αλλά ο καθένας μπορεί να βρεί 1002 για όλους. Πχ αυτή όπως είπα έχει ένα θάμνο που όλα τα φύλλα με τον αέρα πέφτουν στην αυλη μου. Ε τα μαζεύω και κάνω τον μ@@@κα. Η η καμινάδα της είναι στο ύψος του μπαλκονιού μου και με τον αέρα έρχεται η καπνά σε εμένα. Αλλά τη να της πω γριά γυναίκα είναι σκέφτομαι μπορεί να μην έχει άλλο τρόπο θέρμανσης.
Que sera sera Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Αρχές άνοιας. Σε αυτή την ηλικία γίνονται επιθετικοί και έχουν παράδοξη σκέψη. Δε θα μου κάνει έκπληξη άν μετά σε κατηγορήσει για κλοπές κλπ. Πες απ'έξω απ'έξω στο γιο οτι ανησυχείς για την υγεία της κλπ αν δεις οτι σε παίρνει.
Sherlock_7 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 36 λεπτά πριν, Crbull είπε Πως δεν προτάθηκε ακόμα η αλλαγή σπιτιού ; Εγώ απογοητευτικά. Περίμενα ήδη να έχει προτείνει κάποιος να… «βρέξει» την γριά να της φύγουν τα νευράκια. 4
mariosnik_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μου κάνει εντύπωση να έχετε άριστες σχέσεις, να χρησιμοποιείς χρόνια την αυλή, και ξαφνικά να σας συμπεριφέρεται άσχημα. Η δεν είχατε άριστες σχέσεις η κατι άλλο παίχτηκε που δεν μας λες. Άμα την ενοχλούσε κάτι θα πήγαινε να σας το πει δεν θα σας φώναζε έτσι. Βέβαια, πότε δεν αμελω και την περιπτωση να έχει ψυχολογικά η θέματα υγείας που της φέρνουν νεύρα. Όσο για τον δρόμο, το νερό δεν πρέπει να βγαίνει έξω. Μήπως πήγε να πέσει κάτω όταν βγήκε έξω; Να έχεις υπόψην πως άμα συμβεί πτώση ανθρώπου ακόμα και χωρίς καν τραύμα θα σε τρέχουν, δεν το συζητάμε για ατύχημα με ΙΧ. Βρείτε τρόπο να βάλετε κάποιο σιφωνι να οδεύουν τα νερά στο δίκτυο ομβρίων η στην αποχετευση, ξέρω πως έχει κόστος, αλλά πρέπει να γίνει. Τώρα τυχατε στην γρια, στο μέλλον σε κάποιον άλλον. 1
Witcher1st Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μια απορία σχετική με το θέμα. Γιατί πολλές φορές όταν κάποιος πλένει τη βεράντα του, το ρειθρο πλημμυρίζει με νερά; Πολλά βγαίνουν και στο δρόμο. Για διαμερίσματα μιλάω με ορόφους.
vali Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Όλα τα νερά από εξωτερικούς χώρους, μπαλκόνια, ταρατσες, πυλωτες καταλήγουν στο ρυθρο, είτε είναι από πλυσιμο, είτε όμβρια. Απαγορεύεται να τα ρίξεις στην αποχέτευση ή στο βόθρο. Από το ρυθρο τα νερά καταλήγουν μέσω των υπονόμων στο δίκτυο ομβρίων υδάτων. Έλα όμως που σε πολλά χωριά, αλλά και σε αρκετούς δρόμους πόλεων δεν υπάρχουν υπόνομοι, οπότε τα νερά καταλήγουν στον δρόμο η σε κάποιο ακάλυπτο οικόπεδο. Αν μιλάμε για τέτοια περίπτωση, δεν νομίζω ότι υπάρχει δυνατότητα να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που κάνει τώρα ο φίλος.
Black Demis Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) ενα θα πω...... ειναι 80 χρονιών... απλα κανει υπομονή...... (Σύντομα θα συνεχίσει το ταξίδι της αλλού) το κακο ειναι οτι εχει δικαιο βεβαια καθος οντος απαγορευεται να ρινεις τα νερα εξω....... αλλα που να τα ρηξεις κατα 99% δεν υπαρχει κανενα συστημα στο χωριο σου που μαζευει τα νερα...... μην πω υπονομο παιζει να μην εχει Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από Black Demis
vali Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 1 minute ago, Black Demis said: ενα θα πω...... ειναι 80 χρονιών... απλα κανει υπομονή...... (Σύντομα θα συνεχίσει το ταξίδι της αλλού) Το σύντομα μπορεί να γίνει καμία 15αρια χρόνια
xsterg Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 ειναι ντροπη να μιλατε ετσι για μια ηλικιωμενη γυναικα που πιθανον ειναι να εχει και αλλα θεματα. μπορουσε να ηταν μητερα η γιαγια σας. 5
mariosnik_ Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Witcher1st είπε Μια απορία σχετική με το θέμα. Γιατί πολλές φορές όταν κάποιος πλένει τη βεράντα του, το ρειθρο πλημμυρίζει με νερά; Πολλά βγαίνουν και στο δρόμο. Για διαμερίσματα μιλάω με ορόφους. . Επεξ/σία 12 Δεκεμβρίου 2024 από mariosnik_
Προτεινόμενες αναρτήσεις