Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως αυτό το πράγμα με τα νερά στους δρόμους είναι άκρως ενοχλητικό, και εν δυνάμει επικίνδυνο ειδικά αν πρόκειται για σαπουνόνερα.

Αλλά όλοι yolo είναι.

• Like 1
Δημοσ.

Μην της δίνεις σημασία της γιαγιάκας, κράτα τις σχέσεις με το γιο που φαίνεται λογικός άνθρωπος, εσύ κοίτα να μειώσεις τα πλυσίματα όπως σου είπε ο γιος για την ψυχική σου ηρεμία, και όποτε χρειαστεί να πλύνεις κάτι έκτακτα  θα το πλένεις ότι ώρα θες και άστη να σκούζει αν τυχόν σε πετύχει.
Έτσι κι εγώ έχω περίεργο γείτονα από όταν έχτισα δεν με άφηνε να κάνω θερμοπρόσοψη το επιθυμητό πάχος γιατί έλεγε έμπαινα στο οικόπεδό του, μια το ένα, μια το άλλο, έλα όμως που έπεσε στην ανάγκη μου όπου μου ζήτησε εξυπηρέτηση, του είπα ναι και τον έγραψα...τσάααακκκκ.... 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Αντωνης67 είπε

τα οποία νερά φεύγουν στον δρόμο και από τον δρόμο πάνε σε μια κατηφόρα

Παραβαίνει την αστυνομική διάταξη αυτό που κάνεις και είναι και επικίνδυνο για τους υπόλοιπους

Αναφορά σε κείμενο

2. Απαγορεύεται η καθ' οιονδήποτε τρόπο ρύπανση των δημοσίων κοινόχρηστων χώρων.

Αναφορά σε κείμενο

Δεν επιτρέπεται επίσης να χύνονται στις οδούς ουσίες ή υλικά, τα οποία μπορούν να καταστήσουν την οδό ολισθηρή (π.χ. νερά, λάδια, ασβέστης κ.λπ.

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Παραβαίνει την αστυνομική διάταξη αυτό που κάνεις και είναι και επικίνδυνο για τους υπόλοιπους

33 λεπτά πριν, dsi44 είπε

απαγορευεται να βρεχεις το δρομο,βρες λυση να μη γεμιζει νερα ο δρομος.

Εφόσον είναι έτσι θα κοιτάξω μήπως μπορώ να κάνω ένα φρεάτιο στο σπίτι σε κάποιο σημείο ώστε να φεύγουν τα νερά εκεί. Εφόσον είναι εφικτό. Δεν γουστάρω να μου την λένε και να περιμένω να κοιμηθεί για να καθαρίσω αλλά πάνω από όλα θέλω να είμαι νόμιμος.

• Like 1
Δημοσ.
38 minutes ago, Αντωνης67 said:

Εφόσον είναι έτσι θα κοιτάξω μήπως μπορώ να κάνω ένα φρεάτιο στο σπίτι σε κάποιο σημείο ώστε να φεύγουν τα νερά εκεί. Εφόσον είναι εφικτό. Δεν γουστάρω να μου την λένε και να περιμένω να κοιμηθεί για να καθαρίσω αλλά πάνω από όλα θέλω να είμαι νόμιμος.

Κρίμα που χρειάστηκε να σου παραθέσουν νόμο για να καταλάβεις ότι δεν μπορεί ο καθένας να πετάει νερά στον δρόμο οπότε γουστάρει.

Δημοσ.

μισο γιατι και εδω λετε απιστευτα. Τα νερα (πχ ομβρια) οχι απλα μπορουν αλλα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ καταληγουν στο ρειθρο του πεζοδρομιου (το σκυροδεμα μεταξυ δρομου και πεζοδρομιου) και απο κει πανε στο δικτυο αποχετευσης ομβριων. Το ιδιο ισχυει για νερα απο πχ πλυσιμο αυλης. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυτα να πανε στο δικτυο αποχετευσης λυμματων (εκει δηλαδη  που πανε τα νερα κουζινας, μπανιου κλπ)

Ο ΚΟΚ απαγορευει να βρεχεις τον δρομο οχι το ρειθρο. Να βγεις δηλαδη με το λαστιχο και να ριχνεις νερο εκει που κινουνται αυτοκινητα (και πεζοι)

Αν τα νερα πανε στο ρειθρο εισαι νομιμος, αν οχι βαλε ενα φρεατιο και μια σωληνα που να τα οδηγει εκει οπως τα ομβρια

(τυχαιο παραδειγμα απο το ιντερνετ κακοφτιαγμενο αλλα βαριεμαι να ψαχνο αλλο)

12313123.jpg

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Αντωνης67 είπε

Έχεις δίκιο, έγραφα από κινητό και αλλιώς βγήκε στο τέλος το κείμενο 

Γιατί? Τα νερά είναι ακάθαρτα, αστυνομικό ρώτησα και μου είπε δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα.

Τα νερα βγαίνοντας από το δικό σου λάστιχο είναι καθαρά αλλα μέχρι να φτάσουν κοντά στην αυλή τους θα παρασύρουν βρωμιές από το δρόμο , χώματα , λασπες , σκόνες φύλλα τα οποία την ενοχλούν και δεν τα θέλει. Κούλάρε λίγο και μην τραβας το σχοινί.

Δημοσ.

Σίγουρα στο ρειθρο δεν υπάρχει πρόβλημα να κυκλοφορούν τα νερά; Δλδ μπορώ να κάθομαι να πλένω όλη την ημέρα το αμάξι μου κάτω στην πυλωτη;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1 ώρα πριν, Witcher1st είπε

Σίγουρα στο ρειθρο δεν υπάρχει πρόβλημα να κυκλοφορούν τα νερά; Δλδ μπορώ να κάθομαι να πλένω όλη την ημέρα το αμάξι μου κάτω στην πυλωτη;

πολεοδομικα ναι, εκει καταληγουν  τα νερα. Δεν ειπα εγω οτι εσυ θα κατσεις να αδειασεις ενα πεντακιλο snowfoam στο αυτοκινητο και θα στειλεις τον αφρο στο ρειθρο, για νερα μιλησα.

Επεξ/σία από alefther
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, alefther είπε

πολεοδομικα ναι, εκει καταληγουν  τα νερα. Δεν ειπα εγω οτι εσυ θα κατσεις να αδειασεις ενα πεντακιλο snowfoam στο αυτοκινητο και θα στειλεις τον αφρο στο ρυθρο, για νερα μιλησα.

Ισχύει αυτό που λες και μάλιστα πολλοί δήμοι μπορούν να σε υποχρεώσουν μετά από πολύ καιρό, ειδικά όταν κάνουν καινούρια πεζοδρόμια να πας με σωλήνα μέχρι το δρόμο και όχι να φεύγουν τα νερά πρώτα στο πεζοδρόμιο.
Το πιο εντυπωσιακό βέβαια είναι ότι το 99% των μηχανικών που κάνουν οικοδομές το αγνοεί ακόμα και σήμερα σε καινούριες οικοδομές.
(Τώρα που το ξανασκέφτομαι θα έπρεπε να το έχουν σκεφτεί να το κάνουν μόνοι τους οι μηχανικοί)

Επεξ/σία από lucanis
Δημοσ.

Πφφ ίσως να πάρω να ρωτήσω ο ίδιος στο υγειονομικό. Τα νερά δεν είναι βρώμικα το ξαναλέω, ακόμα και όταν καταλήγουν στον δρόμο. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να είναι επικίνδυνο για κάποιον που παίρνει να γλιστρήσει, αν και αυτό δεν έχει γίνει ποτέ. Δεν έχουμε πεζοδρόμιο, μπροστά στα σπίτια μας υπάρχει κατευθείαν δρόμος. Στον δρόμο υπάρχει μια μικρή κλίση προς την μέση, ώστε τα νερά να καταλήγουν στην μέση του δρόμου. Δεν πάνε σε καμία περίπτωση μέσα στην αυλή της. Απλά αυτή λέει ότι είναι βρώμικα και την ενοχλούν. Θα παραθέσω φωτό σε λίγο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν βαζεις σιγα σιγα πλακακι εξωτερικου χωρου δεν ειναι ακριβα 10-15ε το τ.μ ..

3 φορες την βδομαδα να παιζεις με τα νερα δεν ειναι οκ ,αλλα καταλαβαινω οτι ειναι χωριο κ εχεις σκυλο..

ε δεν τα λες κ καθαρα τα νερα..εχουν κ κατουρα απο σκυλο περα απ ολα τα αλλα..

ισιωσε λιγο με τσιμεντο να αλλαξεις την κλιση να μην φτανει στην πορτα της..αν δεν εχεις αλλον γειτονα διπλα  σου

υ.γ αν η θειά  πεσει απο τα νερα ...διαλυθηκε...

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, kage είπε

δεν βαζεις σιγα σιγα πλακακι εξωτερικου χωρου δεν ειναι ακριβα 10-15ε το τ.μ ..3 φορες την βδομαδα να παιζεις με τα νερα δεν ειναι οκ ,αλλα καταλαβαινω οτι ειναι χωριο... ε δεν τα λες κ καθαρα τα νερα..εχουν κ κατουρα απο σκυλο περα απ ολα τα αλλα..

Όχι, τον βγάζω βόλτα 2-3 φορές την μέρα και κάνει την ανάγκη του έξω. Τον έχω μάθει από κουτάβι. Σε ένα σημείο στην αυλή υπάρχει ένα σταμπωτό αλλά και πάλι δεν νομίζω να παίζει ρόλο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...