Προς το περιεχόμενο

Δημιουργία Clean Install CD Win XP με SP2

Highlander

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά συγχαρητήρια το cd παίζει μια χαρά με την μόνη διαφορά στην διαδικασία της εγκατάστασης του Service Pck 2 γίνετε μόνο με την εντολή x:\WindowsXP-KB835935-SP2-ENU.exe -s:C:\όνομα φακέλου \ WINXPCDS . Όπου x είναι το γράμμα του δίσκου που φτιάχνουμε το cd και όναομα φακέλου , όπου εμείς έχουμε επιλέξει να γίνει . Ελπίζω να σας βοήθησα. Και πάλι ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που ασχολήθηκαν με το όλο θέμα.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδια τα κανω ολα ωραία και καλά αλλά μου βγάζει αυτό:

winxpsp2insterror.jpg

γιατί? με 500 τροπους εχω προσπαθήσει και τίποτα. Συνέχεια το ίδιο σφάλμα.

Δημοσ.

Χμ... ποιά διαδικασία ακολούθησες;;; Αυτή που περιγράφω στην αρχή ή nLite και τα σχετικά;;;

Από τα λίγα που βλέπω στο screen shot κατάλαβα ότι κάποιο αρχείο (πιθανόν το TXTSETUP.SIF) έχει πειραχτεί....

Δημοσ.

Με το AutoStreamer. Βασικά το δοκιμάζω μεσα από το virtual pc γιατί όταν είχε βγει το SP1 την είχα πάθει και μου είχε βγάλει σφάλμα κατά την εγκατάσταση (την κανονική με format, κτλ ). Γι αυτό θέλω πρώτα να σιγουρευτώ ότι θα δουλεύει το cd και μετά να κάνω κανονική εγκατάσταση. Πείτε και καμια άλλη ιδέα, τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να φταίει το cd εγκατάστασης (εννοώ το κανονικό χωρίς τα sp), τη στιγμή που με αυτό έχω εγκαταστήσει τα windows αρκετές φορές χωρίς προβλήματα?

Δημοσ.

Φίλε Highlander, αν δε σου κάνει κόπο μπες:

http://briefcase.pathfinder.gr/contents/panosst3/28280

και κατέβασε το TXTSETUP.ZIP (85KB). Είναι το TXTSETUP.SIF που βρήσκεται μέσα στο .iso που έχω κάνει. Κοίτα το, έλεγξέ το και αν είναι πειραγμένο - αν έχεις το χρόνο, τη διάθεση,.... - μπες http://briefcase.pathfinder.gr/view/panosst3 και ανέβασε το TXTSETUP.SIF που έχεις εσύ και δουλεύει, να το αλλάξω και εγώ, μπας και με την αλλαγή αυτή δουλέψει.

Δημοσ.

Το αρχείο είναι απολύτως εντάξει.

Αν έχεις τη δυνατότητα, κάνε εγκατάσταση κανονική και όχι από VPC.

Επίσης δοκίμασε και την κλασική μέθοδο που περιγράφω στο πρώτο post.

Είναι η official μέθοδος της Microsoft.

Δημοσ.

Geia xara... Lyste mou mia aporia an ginetai.. Dokimasa na kano ti diadikasia me to SP1 anti gia to SP2 (ayti ti stigmi xreiazomai mono to SP1) se kanoniko CD XP kai den mou to ekane.. Exei kaneis kamia idea?

Δημοσ.

Το έχω κάνει και στο παρελθόν και με XP SP1 αλλά και με Windows 2000. Πιθανόν κάποιο λάθος στις εντολές πρέπει να υπάρχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...