Highlander Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Αυγούστου 2004 Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο δεν μπορούσε να γίνει η αντιγραφή του αρχείου. Εγώ το δοκίμασα σε πρωτότυπο CD της μαμάς M$. Μήπως οι δοκιμές σας έγιναν από τα CD που κρατάτε backup ??? :roll: :roll: :roll: Αν και δεν έχει καμία σημασία διότι το συγκεκριμένο δεν χρειάζεται με την εγκατάσταση του SP2. Είναι το αρχείο που δηλώνει το service pack που έχει η διανομή. Αν παρατηρήσετε θα δείτε ότι δημιουργείται νέο με όνομα win51ip.SP2 Στο σεμινάριο της M$ μας είπαν ότι απλά αντιγράφουμε όλο το CD σε ένα φάκελο. Οπότε μάλλον χρειάζονται και τα αρχεία WIN51 & WIN51IP.
Fandom Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Παιδιά εμένα γιατί δεν μου φτάνει ο χώρος για να γράψω κ τα windows k to sp2 se cd; Βγαίνει κάτι παραπάνω απο 700mb έχω σβήσει το valueadd,to xp goodies, τους mig φακέλους κλπ. Στην τελική τι κάνει η όλη διαδικασία του integrate,μπορεί να περιγράψει κάποιος το αποτέλεσμα;
Highlander Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Και πάλι δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι πάνω στο πρόβλημά σου. Τι έκδοση είναι το CD το πρωτότυπο που έχεις; Μου κάνει μεγάλη εντύπωση, διότι 1ον δεν έχει παραπονεθεί κανείς για κάτι τέτοιο και 2ον την ίδια ακριβώς διαδικασία εφαρμόζει και η M$ όταν πρόκειτε να βγάλει στην αγορά νέα διανομή. Η διαδικασία integrate στην ουσία αντικαθιστά τα αρχεία τα οποία θα άλλαζαν έτσι κι αλλιώς με την εγκατάσταση του SP2 σε ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τα αντικαθιστά πριν την εγκατάσταση. Βέβαια δεν είναι τόσο απλό αφού ξαναχτίζει κάποια αρχεία που χρειάζονται για συγκεκριμένες διαδικασίες. Θα παρατηρήσετε πλέον ότι από το SP2 και μετά, τα updates σπάνια θα ζητούν επανεκκίνηση λόγω του ότι αντί να γίνεται αντικατάσταση του αρχείου σε κάποιο πρόβλημα θα γίνεται διόρθωση κώδικα και μόνο όταν υπάρχει πραγματική ανάγκη θα γίνεται επανεκκίνηση.
as223 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Highlander, εισαι κορυφαιος!!! Ενα τεραστιο ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Παιδιά εμένα γιατί δεν μου φτάνει ο χώρος για να γράψω κ τα windows k to sp2 se cd; Βγαίνει κάτι παραπάνω απο 700mb έχω σβήσει το valueadd' date='to xp goodies, τους mig φακέλους κλπ. Στην τελική τι κάνει η όλη διαδικασία του integrate,μπορεί να περιγράψει κάποιος το αποτέλεσμα;[/quote'] Μηπως το cd που αντιγραφουμε στο δισκο δεν πρεπει να εχει το sp1 ενσωματωμενο μεσα του ???? :?: :?: :?:
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Καλησπέρα, με το nLite που το δοκίμασα, μου βγήκε κάτι λιγότερο απο 600mb το iso... Και για εμένα που έψαχνα την ευκολότερη μέθοδο, είναι μια χαρά... Νομίζω πάντως οτι είτε SP1 έχουμε είτε SP2 είτε "καθαρό" cd των XP, η διαδικασία είναι η ίδια. PS Όταν λέω "καθαρό" εννοώ χωρίς κανένα SP έτσι?? :wink:
Sam235 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Paidia, den yparxrei 8ema xoritikotitas. To CD (me SP1 updated se SP2) bgainei 596 MB. Auto pou xreiazetai na graftei sto CD einai to ISO arxeio pou dimiourgeitai. Eite me Nero eite me Easy CD Creator. (Logika ean kanete diplo click epano sto arxeio 8a anoi3ei to programa eggrafis pou xreisimopoiite. Ean oxi, anoi3te to as usual, kai epile3te na grapsei apo image file.) Sam.
adams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Πολυ ωραιος ο Highlander ..:wink: Για οσους την θεωρουν δυσκολη αυτη τη διαδικασια υπαρχει ενα προγραμματακι ονοματο nLite (βρισκεται σε μορφη beta τελευταια εκδοση v0.98.7beta Mπορειτε να το κατεβασετε απο εδω : :arrow: http://nuhi.msfn.org/download.html Το οποιο κανει slipstream τα xp με το sp2 με 2-3 κλικ και bootable,αρκει να "κατεβασετε" του λειτουργικο σας στο σκληρο. Επιπλεον μπορειτε να αφαιρεσετε windows component's για να ελαφρυνετε το λειτουργικο κ.λ.π edit Mε προλαβε ο Παναγιωτης για το nlite
Fandom Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Nα ρωτήσω κάτι ακόμα..τι είναι καλύτερο, να κάνεις εγκατάσταση των xp χωρίς κανένα sp πάνω και μετά να περάσεις manually sp2 ή να το κάνεις integrate στο cd και να το εγκαταστήσεις ταυτόχρονα;
adams Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2004 Nα ρωτήσω κάτι ακόμα..τι είναι καλύτερο, να κάνεις εγκατάσταση των xp χωρίς κανένα sp πάνω και μετά να περάσεις manually sp2 ή να το κάνεις integrate στο cd και να το εγκαταστήσεις ταυτόχρονα;Το καλυτερο ειναι να ειναι ενσωματωμενο το sp2 μεσα στα win
mphxths Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Episis akoma pio aplo einai to Autostreamer (adelfos tou autopatcher gia osous gnwrizoun) Analambanei na kanei tin diadikasia tou slipstreaming mono tou Bazeis to cd twn xp (egw to ekana me katharo cd xwris kanena sp) , tou dhlwneis poio einai to arxeio tou sp2 kai ta kanei ola mono tou (apo oti katalaba antigrafei apo to cd ta arxeia ston disko..kanei to integrating kai dimiourgei to iso) Opws eipa to ekana me "kathara" Windows XP Pro kai me to SP2 (kanei gia ola ta XP kai gia ola ta SP,kai apo oti leei kai kai gia alla windows me ta antistoixa service packs tous) To afisa na douleuei mono tou kai mesa se 20 lepta ta eixe ola etoima..testarisa to iso me to vmware kai itan ok Psakste to sto google giati den thumamai tora to site pou to brika...einai mikro 200k peripou
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Episis akoma pio aplo einai to Autostreamer (adelfos tou autopatcher gia osous gnwrizoun) Το κατεβασα εκανα extract τα αρχεια του zip σε ενα φακελο αλλα μετα δεν μπορω να το εγκαταστησω...Με ποιο αρχειο τρεχει ???? Ευχαριστω.
mphxths Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2004 @Giannis_Platano : to kaneis extract se enan fakelo kai trexeis to Autostreamer.exe kai ksekinaei to programma kanonika kai akolouthas ta bimata pou sou leei... einai entelws aplo stin xrisi ...tou eipa sto f: einai to cd ekei einai to sp2 ,ekei na grapsei to iso kai to afisa na ta kanei ola mono tou...
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 @Giannis_Platano : to kaneis extract se enan fakelo kai trexeis to Autostreamer.exe kai ksekinaei to programma kanonika kai akolouthas ta bimata pou sou leei... einai entelws aplo stin xrisi ...tou eipa sto f: einai to cd ekei einai to sp2 ' date='ekei na grapsei to iso kai to afisa na ta kanei ola mono tou...[/quote'] Κατ αρχας ευχαριστω για το email.Κανω extract τα αρχεια σε φακελο και εχω την εικονα: Κανω διπλο κλικ στο Autostreemer και μου πεταει.... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Highlander Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Αυγούστου 2004 Γιάννη πρέπει να βρεις το αρχείο που περιγράφει. Ψάξε στο δίσκο σου ή αλλιώς στο Internet θα το βρεις σίγουρα. Στη συνέχεια τοποθέτησέ το στο φάκελο C:\WINDOWS\SYSTEM32 και από Έναρξη - Εκτέλεση, τρέξε την παρακάτω εντολή: regsvr32 C:\WINDOWS\SYSTEM32\COMDLG32.OCX και ENTER. Μετά θα σου δουλέψει κανονικά. Να σημειώσω ότι η διαδικασία που αναφέρω στο αρχικό post είναι η διαδικασία που αναφέρει η ίδια η Microsoft.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.