SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα. Σκέφτομαι να κάνω ασφάλεια μέσω ίντερνετ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να γλιτώσω αυτά τα 20-30 ευρώ διαφορά από το να την κάνω σε ασφαλιστή. Ποια είναι η γνώμη σας ;
Γιάννης Platano Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Η διαφορά είναι πολύ πιο μεγάλη αρκεί να διαλέξετε μια σοβαρή ασφάλεια όπως την anytime που έχω χρόνια σε 4 αμάξια χωρίς κανένα πρόβλημα. Να κοιτάξεις να είναι στον φιλικό διακανονισμο και να σε καλύπτει ακόμα κι αν δεν είναι ο άλλος στον φιλικό. 3
micos000 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Καλημέρα. Σκέφτομαι να κάνω ασφάλεια μέσω ίντερνετ αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να γλιτώσω αυτά τα 20-30 ευρώ διαφορά από το να την κάνω σε ασφαλιστή. Ποια είναι η γνώμη σας ; Να κάνεις μόνος σου. Δες και cosmote insurance. π.χ. για αμάξι του 2000 1.4cc για επαρχία μου δίνει 136.39€ (12μηνο) με οδική, θραύση και νομική προστασία στην Hellas Direct και στην Εθνική 167.46€ ενώ ο ασφαλιστής μου ζητάει για τα ίδια 230€ (12μηνο στην Alliance). 1
tutuyo Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Αν εισαι πρωταρης και εχεις καποιον γνωστο να σου συστησει ασφαλιστη, θα σου προτεινα να το κανεις με ασφαλιστη. Να εχεις το τηλεφωνο του ωστε να σε καθοδηγησει σε καποια πραγματα και να σε συμβουλεψει στην κακια στιγμη. Εγω πχ επιδιωκω την προσωπικη επαφη και μερικες φορες που τον χρειαστηκα, καθαρισε αυτος για εμενα (επικοινωνια,χαρτουρα) αλλιως, μονος σου
papoys1 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Υπάρχουν τα υπέρ υπάρχουν και τα κατά.Προσωπικά το κάνω με ασφαλιστή ο οποίος κάθε φορά πριν τη λήξη θα με πάρει και θα ενημερώσει για την τιμή αν υπάρχει κάτι πιο ενδιαφέρον και σε σύγκριση με ασφαλιστικά μέσω ιντερνετ μου δίνει καλύτερες τιμές. Παλαιότερα έκανα μέσω ιντερνετ δεν με ενημέρωναν κάθε φορά με πήγαιναν από δω και από κει μάλλον όπου είχαν καλύτερο κέρδος και όταν έφυγα με παρακαλούσαν να γυρίσω πίσω δινοντάς μου ίδια τιμή με αυτή που είχα.Φυσικά το απέριψα. Τώρα αν θέλεις να κάνεις κάποια συγκεκριμένη τότε επικοινωνείς με αυτούς ρωτάς τιμή απευθύνεσαι και σε ένα ασφαλιστή ζητάς τα ίδια και αποφασίζεις. 1
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Πάντοτε είχα ασφαλιστή Βλέπω τι μου προτείνει και όντως η διαφορά είναι στα 20-30 ευρώ από αυτό που βρίσκω στο ίντερνετ Είχα τροχαία ατυχήματα χωρίς να φταίω εγώ και δεν ξέρω αν όντως βοήθησε σε κάτι που δεν θα μπορούσα να βρω λύση μόνος μου ..... Είμαι και εγώ υπέρ του να έχεις έναν άνθρωπο να τρέξει για σένα αν χρειαστεί και να δώσει λύση σε κάτι που σε δυσκολεύει αλλά δεν ξέρω αν όντως πλέον το κάνουν αυτό ( την εποχή του ίντερνετ) . Μου είχαν χτυπήσει και το όχημα και η ασφαλιστική του άλλου οχήματος δεν δέχθηκε ένα χτύπημα ενώ ήταν ξεκάθαρα από το συγκεκριμένο ατύχημα και ο άλλος οδηγός δήλωσε ότι έφταιγε . Ήταν παρκαρισμένο το όχημα μου ! Δεν άλλαξε κάτι όταν του είπα ότι εγώ δεν ήμουν στο όχημα και ότι το δεύτερο χτύπημα και η αλλοίωση του χρώματος είναι από αυτούς και όχι παλαιότερο. Οπότε δεν ξέρω τι δύναμη έχουν οι ασφαλιστες !
Ukforthemoment Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Τα τελευταία 10 χρόνια απο ιντερνετ ,με HD.Ανανεώνω με όπoια διάρκεια θέλω ,ανάλογα το budget μου.Πάντα με ειδοποιεί 30 και 15 μέρες πριν λήξει .Δεν τους έχω χρειαστεί για κάτι όμως. Εκείνο που γλυτώνεις είναι το κόστος για το δικαίωμα ( ή κάπως έτσι ) που γράφουν τα ασφαλιστήρια.Κοίτα ένα που έχεις να δεις την διαφορά.Ή πάρε προσφορά απο τα sites τους.
kotsonatos04 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2024 Προσωπική μου άποψη, με δεδομένο ότι οι ασφαλιστικές τα έχουν κάνει όλα αυτοματοποιημένα (ηλεκτρονική καταχώρηση αιτήματος, αυτόματη ενημέρωση της πορείας μέσω my account κλπ), η παρέμβαση των ασφαλιστών απευθύνεται μονάχα σε άτομα τα οποία δεν είναι εξοικειωμένα με τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες. Είχα για χρόνια anytime, 3 χρόνια είμαι στην allianz μέσω ασφαλιστικού γραφείου. Σε 2 περιπτώσεις, μέσω ασφαλιστικού γραφείου δεν είδα διαφορά από όταν μίλαγα απευθείας με την anytime ή σε τροχαίο με HD. 1
megapaixtaras Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2024 η εμπειρια μου μου εχει δειξει οτι δεν εχει σημασια. εχω ασφαλιστει σε πολλες εταιρειες.η πιο ασχημη ηταν με αλιανζ και με ασφαλιστη και ονλαιν.θεωρω οτι αν ειχα παει σε αλλο ασφαλιστη,αλλο γραφειο της εταιρειας θα ειχα καλυτερη και σωστη αντιμετωπιση.δυστυχως διαλεξα αυτον που εμενε διπλα μου και αποδιεχθηκε μεγαλος μαλακας,τον ερβισα και εφυγε απο την γειτονια.γιαυτο οσον αφορα το ονομα της εταιρειας δεν παιζει ρολο,ομως παιζει ρολο ο ασφαλιστης.δεν ειναι ολα τα γραφεια το ιδιο ακομα και ιδιας εταιρειας. στο ονλαιν της ιδια εταιρειας ηταν οτι χειροτερο,δεν συνιστω κανενα να παει.δεν εχουν δικο τους τηλεφ.κεντρο ειναι σε call center που στεγαζει διαφορες εταιρειες ,παιζουν σπασμενο τηλεφωνο μεχρι να βαρεθεις να φυγεις απο εκει.και μιλαω για ζημια που δεν θα πληρωναν κατι.οτι λαμπει δεν ειναι χρυσος.ευρωπαικη πιστη ημουν πολυ καλα μεχρι που εμαθα οτι εξαγοραστηκε απο την προηγουμενη. οικονομικα 2-3 εταιρειες αξιζουν για ονλαιν και δεν εχω ακουσει καποιον να εχει προβλημα. 1
james01gr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Στις 12/12/2024 στις 8:53 ΠΜ, micos000 είπε Να κάνεις μόνος σου. Δες και cosmote insurance. π.χ. για αμάξι του 2000 1.4cc για επαρχία μου δίνει 136.39€ (12μηνο) με οδική, θραύση και νομική προστασία στην Hellas Direct και στην Εθνική 167.46€ ενώ ο ασφαλιστής μου ζητάει για τα ίδια 230€ (12μηνο στην Alliance). δεν έχει καμία απολύτως σχέση η AIG με την cosmote insurance ως εταιρείες. η AIG είναι μακράν η ακριβότερη της αγοράς για κάποιους λόγους...
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Άρα διάφορα στο ίντερνετ σε σχέση με το να κάνετε ασφάλεια μέσω ασφαλιστή δεν είδατε! Μιλώντας πάντα για την ίδια ασφαλιστική εταιρεία Θα δω αν θα βοηθήσει ο ασφαλιστής σε μια υπόθεση που θέλω να μιλήσει με την ασφαλιστική και αν δεν βοηθήσει θα κάνω μόνος μου ασφάλεια Στις 12/12/2024 στις 7:53 ΠΜ, Γιάννης Platano είπε Η διαφορά είναι πολύ πιο μεγάλη αρκεί να διαλέξετε μια σοβαρή ασφάλεια όπως την anytime που έχω χρόνια σε 4 αμάξια χωρίς κανένα πρόβλημα. Να κοιτάξεις να είναι στον φιλικό διακανονισμο και να σε καλύπτει ακόμα κι αν δεν είναι ο άλλος στον φιλικό. Πώς μπορώ να ελέγξω αν είναι στον φιλικό διακανονισμό και αν καλύπτει σε περιπτώσεις που ο άλλος δεν είναι ;
OmeletaMAN Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Προσωπικά πάντα μέσω cosmote insurance βγάζω ετήσια. Ιδικά αν λήγει τέλη Νοεμβρίου εκμεταλλεύεσαι και την BF. Όταν λήγει σου στέλνουν μόνοι τους για ανανέωση, αλλά εάν είσαι σε BF εποχή κάνεις νέα αναζήτηση και βρίσκεις καλύτερη τιμή.
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 23 λεπτά πριν, SAVVAS_PAPADOPOULOS είπε Άρα διάφορα στο ίντερνετ σε σχέση με το να κάνετε ασφάλεια μέσω ασφαλιστή δεν είδατε! Μιλώντας πάντα για την ίδια ασφαλιστική εταιρεία Θα δω αν θα βοηθήσει ο ασφαλιστής σε μια υπόθεση που θέλω να μιλήσει με την ασφαλιστική και αν δεν βοηθήσει θα κάνω μόνος μου ασφάλεια Πώς μπορώ να ελέγξω αν είναι στον φιλικό διακανονισμό και αν καλύπτει σε περιπτώσεις που ο άλλος δεν είναι ; https://www.insurancemarket.gr/odigos-asfaleias/autokinito/filikos-diakanonismos 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε https://www.insurancemarket.gr/odigos-asfaleias/autokinito/filikos-diakanonismos Υπάρχουν και εταιρίες που αν έχεις εκεί το αυτοκίνητο σου σε καλύπτουν έστω και αν ο υπαιτιος έχει ασφάλεια που δεν μετέχει στον φιλικό Ξέρω σίγουρα για anytime, hd και Alianze Πολύ μικρή επιβάρυνση. Θα υπάρχουν προφανώς κι άλλες. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από Γιάννης Platano
SAVVAS_PAPADOPOULOS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε https://www.insurancemarket.gr/odigos-asfaleias/autokinito/filikos-diakanonismos Η anytime είναι στον φιλικό διακανονισμό ως κομμάτι της inter American?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα