Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά που κατέληξες; Είχα παρόμοια κουβέντα σε τραπέζι με φίλους εχθές… ;) 

Στις 16/12/2024 στις 1:33 ΜΜ, dimitrismito είπε

Αποψή μου , πως πλέον , τα ΙΧ με τόσο τεχνολογία που έχουν είναι εύκολο να έχεις βλαβες .. 

Το x1 f48 βγήκε πολύ καλό, το u11 ακόμη προσπαθούν να λύσουν τις 'παιδικές' ασθενειές..

τι παιδικές ασθενείες έχει; Το f48 τερμα γέρικο για τα γούστα μου το u11 μου αρέσει 

Στις 16/12/2024 στις 1:33 ΜΜ, dimitrismito είπε

Το q3 τι μοτέρ φοράει ?  

1.5 4 κύλινδρο 150 άλογα 

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 27/12/2024 στις 3:05 ΜΜ, paylidis είπε

Τελικά που κατέληξες; Είχα παρόμοια κουβέντα σε τραπέζι με φίλους εχθές… ;) 

Σήμερα έδωσα προκαταβολή για το tiguan. Πηγα στην ανώτερη R Line More έκδοση η οποία είναι σχεδόν φουλ έξτρα. Δεν νιώθω 100% σίγουρος για την επιλογή μου όμως νομίζω πως με καμία δεν θα ημουν. Έκανα test drive πάντως και μου άρεσε, το βρήκα καλύτερο απο το Q3 σε ηχομόνωση, κούνημα σε κακο δρομο ενω και σαν γκάζι ενω δεν ειναι γρηγορότερο θεωρώ πως το αυτοματο κιβωτίο δινει μια αίσθηση πιο επιθετικη/σπορ στο γκάζι. Το X1 δεν το οδήγησα, δεν αμφιβάλλω οτι μπορεί οδηγικά να το ένιωθα καλύτερο. Ο λογος που επέλεξα το Tiguan είναι λόγω αισθητά μεγαλύτερου χώρου σε πίσω καθίσματα και πορτμπαγαζ, καλύτερη κατανάλωση, περισσότερο εξοπλισμό και το βασικότερο απο την αντιπροσωπεία που το παίρνω μου έδωσαν την καλύτερη προσφορά για ανταλλαγή με το Q3. Θεωρώ πως η τελική τιμή είναι ακριβή αρκετά για ένα brand 2ης κατηγορίας αλλα δεν θέλω να ξέρω που θα έφτανε η τιμή μιας BMW με ιδιο εξοπλισμό. Μέτρησε επισης και η διαθεσιμότητα, θα το εχω μέσα στον Ιανουάριο. Ελπίζω να να με δικαιώσει η επιλογή μου αν και θεωρώ σε μεγάλο βαθμό ειναι κ τυχερά αυτα, ελπίζω να σταθώ τυχερός 😊

• Like 6
Δημοσ.

Με το καλό καλοταξιδο περιμένουμε εντυπώσεις. Εάν ο χώρος αποσκευών μετράει για εσένα τότε κερδίζει με διαφορά το Tiguan (To X1 πάσχει σε αυτό κ αυτός ήταν κ για εμένα περιοριστικός παράγοντας). Ως προς το οικονομικό του Χ1 εγώ όπως το ήθελα πήγαινε τελικά 44100 βρηκα την προσφορά (2.0xline ηλιοροφη λευκή πέρλα κ κανα δυο μπούρδες ακόμα).
Νομίζω ότι χρειάζομαι Χ3 τώρα που το ξανασκέφτομαι πιο σοβαρά αλλά πολλά τα 70Κ

Με το νέο χρόνο θα πάω να δω και το gla και ίσως προχωρήσω με αυτό (σε leasing)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, paylidis είπε

Με το καλό καλοταξιδο περιμένουμε εντυπώσεις. Εάν ο χώρος αποσκευών μετράει για εσένα τότε κερδίζει με διαφορά το Tiguan (To X1 πάσχει σε αυτό κ αυτός ήταν κ για εμένα περιοριστικός παράγοντας). Ως προς το οικονομικό του Χ1 εγώ όπως το ήθελα πήγαινε τελικά 44100 βρηκα την προσφορά (2.0xline ηλιοροφη λευκή πέρλα κ κανα δυο μπούρδες ακόμα).

Σε ευχαριστώ! Το Χ3 θα ηταν αλλο επίπεδο δεν το συζητάμε αλλα οπως ειπες παει αλλου το οικονομικό. Ο χώρος αποσκευών ηταν απο τα πιο σημαντικά ναι. Η έκδοση που πήρα εγώ βγήκε 49. Με ηλιοροφη, ματριξ φώτα, το black style πακέτο με τα μαύρα διακοσμητικά/ζάντες και τα θερμομονωτικά κρύσταλλα, 20ρες ζάντες, navigation, διπλή ασύρματη φόρτιση και +2 usb θύρες πισω + όλα τα υπόλοιπα της έκδοσης rline more που το Q3 μου δεν είχε ουτε το 1/4 και πολλα έλειπαν και απο το X1... parking memory, μασαζ στα καθίσματα, 360 κάμερες και πολλά άλλα. Με τρομάζει πάντως το ποσό καλά ή οχι θα λειτουργούν ολα αυτα τα συστήματα και τι αντοχή θα εχουν στον χρόνο. Θεωρώ πως σε ολα τα αυτοκίνητα ανεξαρτήτως brand στην δεκαετία ολα θα εχουν θέματα με κάποιο απο αυτά τα ηλεκτρονικά συστήματα. Θα δούμε, το περιμένω πως και πως πάντως τώρα. Επισυνάπτω και φώτο απο το χρώμα με το black style που επέλεξα.

Screenshot_20241230_165346_Chrome.jpg

Screenshot_20241230_165357_Chrome.jpg

Επεξ/σία από slayerized89
  • Like 7
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Πολύ ωραίο, καλοτάξιδο!

1) Πόσο σου κράτησαν το Q3; 
2) Ανέβασε και καμιά φωτογραφία από μέσα να το δούμε

Σε ευχαριστώ φίλε! 24 το πηραν το Q3. Ειναι μειονέκτημα το χειροκίνητο αλλιώς θα πήγαινε και πιο πανω. Έχει η audi και προσφορά -10% σε χειροκίνητα καινούρια. Αν το περίμενα ίσως έβρισκα σε ιδιώτη και λιγο παραπάνω αλλα γενικά ειναι καλή τιμή. 

Screenshot_20241230_201456_Chrome.jpg

Screenshot_20241230_201518_Chrome.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Δυνατό φαίνεται... Και με τον εξοπλισμό που αναφέρεις ότι έχει, θα είναι σίγουρα μεγάλη αναβάθμιση σε όλους τους τομείς! Άντε και στα δικά μας! 

• Like 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Δυνατό φαίνεται... Και με τον εξοπλισμό που αναφέρεις ότι έχει, θα είναι σίγουρα μεγάλη αναβάθμιση σε όλους τους τομείς! Άντε και στα δικά μας! 

ναι ο εξοπλισμός καμία σχέση με την έκδοση που ειχα στο Q3, λείπουν πολλές τεχνολογιες που ειναι βασικός εξοπλισμός πλεον στα περισσότερα αυτοκινήτα. Το Tiguan εχει κυριολεκτικά τα πάντα μεχρι και αυτοματο παρκάρισμα που το δοκίμασα στο test drive και ειχε πολυ πλάκα. Στο εύχομαι να παρεις ότι θέλεις φιλε κ εσυ με την σειρα σου. Σε τι θα πήγαινες αν αλλαζες; το σκέφτεσαι ήδη για αντικατάσταση;

• Like 2
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, JimxxZe είπε

Βάλε του ένα μαύρο χρώμα να είσαι σωστός Ιταλιάνος μαφιόζος 👌. Αμαξάρα η έκδοση R Line

χαχχα η αλήθεια είναι οτι αν ήταν και όλο μαύρο ήταν οντως μαφία.. 😄 το ήθελα στο πράσινο που ειναι περισσότερο λαδί απο κοντά και ειναι πολυ ωραίο αλλα δεν υπηρχε ετοιμοπαράδοτο με τον εξοπλισμό που ήθελα, μονο στο σε αυτό το dolphin gray οπως το ονομάζει η WV που δεν με χαλάει καθόλου να σου πω, δείχνει ωραίο με το black style πακέτο.

Δημοσ.

Ωραίο αλλά και τα 49 ωραία για να πω και του στραβού το δίκαιο (προσωπικά δε θα τα έδινα για Vw)… Κ ίσως μπαίνουν αλλα μοντέλα στη κάδρο σε ένα τέτοιο ποσό, βέβαια το ήθελες πολύ φορτωμένο όποτε μια ή άλλη θα ξέφευγε. Στην ανταλλαγή όντως μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο αλλά οκ πάει κ έρχεται… θεωρώ σε ιδιώτη 26-27 τα έπαιρνες ευκολα

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, slayerized89 είπε

ναι ο εξοπλισμός καμία σχέση με την έκδοση που ειχα στο Q3, λείπουν πολλές τεχνολογιες που ειναι βασικός εξοπλισμός πλεον στα περισσότερα αυτοκινήτα. Το Tiguan εχει κυριολεκτικά τα πάντα μεχρι και αυτοματο παρκάρισμα που το δοκίμασα στο test drive και ειχε πολυ πλάκα. Στο εύχομαι να παρεις ότι θέλεις φιλε κ εσυ με την σειρα σου. Σε τι θα πήγαινες αν αλλαζες; το σκέφτεσαι ήδη για αντικατάσταση;

Το σκέφτομαι εδώ και ένα χρόνο και λόγω ανατιμήσεων, αλλά και επειδή ΑΝ μπορούσα θα άλλαζα αυτοκίνητο (και τηλεόραση και μηχανάκι και καφετιέρα κτλ) κάθε χρόνο...

Η αλήθεια είναι ότι οι νέες bmw (Χ1,Χ2,) είναι οι μοναδικές bmw που μου άρεσαν τόσο, οπότε αν άλλαζα θα ήταν ισχυρές υποψήφιες. Κατά τα άλλα και το countryman μου αρέσει και το tesla Y. 

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, paylidis είπε

Ωραίο αλλά και τα 49 ωραία για να πω και του στραβού το δίκαιο (προσωπικά δε θα τα έδινα για Vw)… Κ ίσως μπαίνουν αλλα μοντέλα στη κάδρο σε ένα τέτοιο ποσό, βέβαια το ήθελες πολύ φορτωμένο όποτε μια ή άλλη θα ξέφευγε. Στην ανταλλαγή όντως μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο αλλά οκ πάει κ έρχεται… θεωρώ σε ιδιώτη 26-27 τα έπαιρνες ευκολα

Και εμένα μου ακούγονται εκ πρώτης όψης πολλα τα 49 για WV αλλα μετά σκέφτομαι αυτό που λες, μια αντίστοιχη BMW ή ένα Audi με τετοιο εξοπλισμό θα πήγαινε πάνω απο 65 πιστεύω. Οπότε σε αυτά τα χρήματα με τέτοιον εξοπλισμό οι πιο κοντινοί ανταγωνιστές είναι τα Toyota, Peugeut, Mini πιστεύω απο τα οποία πάλι το Tiguan μου άρεσε περισσότερο. Επίσης όπως είχα πει σε προηγούμενο μου σχόλιο όλα αυτα ειναι και λίγο στο μυαλό και στην ψυχολογία του καταναλωτή πιστεύω...Το Tuareg κάνει 90k πχ και μια Mercedes με 50k εχει μικρότερο μέγεθος κ εξοπλισμό απο το Tiguan και φοράει μοτερ Ρενό... Σε καθε περίπτωση ομως καταλαβαίνω πως το εννοείς και συμφωνώ εν μέρει. Απλώς λόγω του οτι υπάρχει και η ανταλλαγη με το audi στην μέση + εταιρικά χρήματα ως εξτρα προκαταβολή (θα κοπει τιμολογιο) κ ενα μικρό σχετικά υπολοιπο που θα βγει απο την τσέπη μου, το μετριάζει αρκετά και δεν ειναι το ίδιο με το αν έπρεπε να δώσω εξολοκλήρου 49 καθαρά απο τσεπη.

1 ώρα πριν, chriskourou είπε

Το σκέφτομαι εδώ και ένα χρόνο και λόγω ανατιμήσεων, αλλά και επειδή ΑΝ μπορούσα θα άλλαζα αυτοκίνητο (και τηλεόραση και μηχανάκι και καφετιέρα κτλ) κάθε χρόνο...

Η αλήθεια είναι ότι οι νέες bmw (Χ1,Χ2,) είναι οι μοναδικές bmw που μου άρεσαν τόσο, οπότε αν άλλαζα θα ήταν ισχυρές υποψήφιες. Κατά τα άλλα και το countryman μου αρέσει και το tesla Y. 

Αν το σκέφτεσαι νομίζω τώρα είναι το καλύτερο timing, πριν βγει η νεα γενιά Q3 γιατί θα πέσει περισσότερο η αξία των δικων μας μετά. 

Οι X1 και X2 πανέμορφες και εντός του μπατζετ μου αλλα σημαντικά μικρότεροι χώροι για τις δικές μου ανάγκες, αρκετά μεγαλύτερη κατανάλωση, ελαφρως φτωχότερος εξοπλισμος στα ιδια χρήματα, σίγουρα ακριβότερα σερβις/ανταλλακτικά στο μέλλον και επισης καμια αντιπροσωπεία δεν μου έδωσε πάνω απο 21k για το Audi, θα επρεπε να περιμένω να το δωσω σε ιδιώτη. Για αυτούς τους λόγους δεν προχώρησα με BMW

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Στην ανταλλαγή όντως μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο αλλά οκ πάει κ έρχεται… θεωρώ σε ιδιώτη 26-27 τα έπαιρνες ευκολα

Το έχω αγγελία κατι παραπάνω απο μηνα και δεν υπήρξε τρελο ενδιαφέρον. Ξεκίνησα απο 28.500 κ το έριχνα σταδιακά, απο εχθές το εχω στα 25.500 αλλα δεν βρεθηκε κανενα ζεστό ενδιαφέρον. Οι αντιπροσωπείες ολες εδιναν μεχρι 21-22. Θεωρούν μειονέκτημα το χειροκίνητο που οντως ειναι.

• Like 2
Δημοσ.

μεσα μοιαζει παρα πολυ με Χ1 ακομη και ο φωτισμος led πανομοιοτυτπος.Φοβερη αγορα εκανες.Καλοταξιδο.

• Like 1
Δημοσ.
6 hours ago, paylidis said:

Κοντά στα 70 ήταν και το xc60 όταν κοιτούσα εγώ μαζί με ηλιοροφή και φουλ έξτρα… δε θυμάμαι ακριβώς την προσφορά που μου είχαν στείλει. @slayerized89 πως και δε σκέφτηκες για Kodiaq. Τώρα πάει φυσικά 😃

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...