Xristaras12 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε Καλημερα, ναι! Δεν εχω ιδεα. Στο κινητό παιζει κανονικα απο το app!!!!
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε Στο κινητό παιζει κανονικα απο το app!!!! Μολις ξεκινησε και στο PC
kjtzemis Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Μια απο τα ιδια το μηνυμα που βγαζει "we have encountered an error"
mandos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου εγώ δε μπορώ να κανω login, ουτε απο pc ουτε απο android tv box
Xristaras12 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Μόνο απο το app μου άνοιξε πάλι, στο διεθνές και σε χαμηλό bitrare και κολλάει σαν τρελό. Το premium τους μαρανε
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Εγω παντως στο Chrome απο PC βλεπω απο την αρχη το Quali. Εβγαζε το error αλλα εφτιαξε καποια στιγμη, εκανε καποια κολληματα και μετα κομπλε. Εν τω μεταξυ οι ανωμαλοι στην Ferrari γιατι εβγαλαν HAM με medium? Ο μονος που βγηκε ετσι.
Xristaras12 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Αλεξανδρος A.92 είπε Εγω παντως στο Chrome απο PC βλεπω απο την αρχη το Quali. Εβγαζε το error αλλα εφτιαξε καποια στιγμη, εκανε καποια κολληματα και μετα κομπλε. Εν τω μεταξυ οι ανωμαλοι στην Ferrari γιατι εβγαλαν HAM με medium? Ο μονος που βγηκε ετσι. Toυ Sky sports η μετάδοση δεν ανοιγει σε μενα, κοκκινιζει η οθονη οτι παει να κάνει την αλλαγή αλλά δεν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα