Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
14 ώρες πριν, johnmayson είπε

Εσυ αναριωτιέσαι πότε έχουμε αγώνα και γω ακόμα δε εχω αποφασίσει αν θα βαλω f1tv η θα πορευτω με τη κονσερβα αντ.😀

λογικο μου φαινεται για τους μηχανικους τη honda να φευγουν λογικα θα μεινουν οι ακρως απαραιτητοι για τη φετινη χρονια. λετε να βρει η φερραρι λυση στο προβλημα που εχει με τη πισω αναρτηση η οχι;;;

https://www.gazzetta.gr/gmotion/2432382/f1-giati-o-hamilton-den-kostizei-shedon-tipota-sti-ferrari

να δω πότε θα φτοιάξουμε αμαξι νικηφορο σε ολες τι διαφορετικες πιστες εγω παντως δε πιστευω οτι ουτε το 26 θα ειμαστε διεκδικητές

Ferrari και λύσεις δεν πάνε μαζί 

• Haha 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sarandis είπε

Έχουν και ροζ οι haas. Τις vcarb να δω.

Αν δεν τρεξει ο μαξ ευκολακι. τα 2 πρωτα ασπρα θα ειναι οι vcarb. τα επομενα 2 οι RB

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vaggos88 είπε

Όνειρα και ελπίδες που πήγανε χαμένα? Ισως και οχι, για να δούμε.

Vasseur claims Ferrari found 0.3 tenths with new floor and back suspension.

https://www.planetf1.com/news/Ferrari-new-floor-faster-fredvasseur-claims

Το νεο πατωμα τους δινει κοντα στο δευτερολεπτο. Απλα δεν μπορει η φοραδα να διαχειριστει τοσο μεγαλο αλμα και θα το κανει κομματια-στα.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ghostrider είπε

Το νεο πατωμα τους δινει κοντα στο δευτερολεπτο. Απλα δεν μπορει η φοραδα να διαχειριστει τοσο μεγαλο αλμα και θα το κανει κομματια-στα.

fixed

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ ομορφο livery.

Η συνεργασια Red Bull - Honda ήταν απο τα καλυτερα πραγματα που συνεβησαν στο αθλημα το 2019. Σε μια εποχη που η Mercedes ηταν η απολυτη κυριαρχος, η Red Bull χαρις τους κινητηρες της Honda, την οδηγικη ικανοτητα του Max, μια πολυ καλη ομαδα στρατηγικης, την καλυτερη ομαδα πιτ στοπ και φυσικα τον κορυφαιο αεροδυναμιστη, αποτελεσε τον μοναδικο αντιλογο.

Η Honda προς τιμην της, ενω ειχε ανακοινωσει την αποχωρηση απο το αθλημα στις αρχες του 2021, συνεχισε την εξελιξη του κινητηρα και εδωσε την ευκαιρια στον Μαξ να παλεψει για τον τιτλο. Επιπλεον, τις επομενες 2 σεζον, σε συνδυασμο με τα αεροδυναμικα θαυματα του Νιουι, εδωσε το καλυτερο μονοθεσιο του grid.

Θα μου μεινει η νικη του Μαξ στην Αυστρια το 2019 και τα κλαματα των ανθρωπων της Honda. Παρα το γεγονος οτι ειχε κερδισει το εντος εδρας gp, προς τιμην της, η Red Bull ειχε στειλει στο βαθρο εκπροσωπο των Ιαπωνων.

Spoiler

Επεξ/σία από greenfan20
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...