specre Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Ξαφνικά την "κοπανάνε" από την Redbull; Δεν το ήξερε δηλαδή ο Horner;
xacto Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Φυσιολογικό μου φαίνεται οι μηχανικοί της Honda να πηγαίνουν στην ομάδα που θα τρέχει με κινητήρες Honda. Το μη φυσιολογικό θα είναι αν δεν αντικατασταθούν με μηχανικούς της Ford. Θέλουν λίγο προσοχή οι "ειδήσεις" στα ΣουΚου χωρίς αγώνα. 2
smpt Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Προφανώς και ήταν συμφωνημένο. Αυτά δεν γίνονται έτσι από τη μία μέρα στην άλλη. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από smpt 5
specre Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, smpt είπε Προφανώς και ήταν συμφωνημένο. Αυτά δεν γίνονται έτσι από τη μία μέρα στην άλλη. Δεν είναι περίεργο που το κάνουν στην (σχεδόν) έναρξη της νέας σεζόν;
papp0us Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Από τη στιγμή που η Honda θα μείνει στο άθλημα, λογικό δεν είναι οι μηχανικοί της Honda να φεύγουν από την Rebull PowerTrains για να πάνε στην Honda; Το πιο λογικό βασικά θα ήταν να τους στείλει πακέτο η RB να φέρει νέους, θα αφήσει μηχανικούς που δουλεύουν για χρόνια με την Honda να έχουν μάτια και χέρια πάω στο νέο PU; 1
specre Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Ναι θα τους έδιωχνε. Το λογικό αυτό είναι. Αλλά γιατί τώρα; Γιατί δεν το έκανε στο τέλος του 2024;
smpt Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Νομίζω ότι υπάρχει κανόνας να μην πηγαίνουν αμέσως σε άλλη ομάδα αλλά να κάθονται εκτός για τουλάχιστον 6 μήνες 2
Tasos19s Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 4 ώρες πριν, PSYHAS είπε Νομίζω για τον Vettel το έλεγαν Λες; Ναι μπορεί
ghostrider Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Νομίζω ειναι πιο πολύ η λήξη της συνεργασίας. Σαν εργοστασιακή ομάδα η RB ειχε περισσότερους μηχανικούς τς honda να δουλεύουν πάνω στο μονοθέσιο της από ότι αν ήταν customer team. Και φυσικά οι μηχανικοί αυτοί είχαν και γραφεία στο εργοστάσιο της RB, μοιράζονταν πληροφορίες κλπ κλπ. Πλέον η Honda θα πάει στην AM και λογικο ειναι να αποσύρει τους μηχανικούς της. Η RB λογικά θα προσπάθησε κάποιους από αυτούς να τους πείσει να μείνουν άλλα τους μόνους που βλέπω να μπορούσαν να πειστούν θα είναι οι μη ιαπωνες μηχανικοί (μειοψηφία).
johnmayson Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Εσυ αναριωτιέσαι πότε έχουμε αγώνα και γω ακόμα δε εχω αποφασίσει αν θα βαλω f1tv η θα πορευτω με τη κονσερβα αντ.😀 λογικο μου φαινεται για τους μηχανικους τη honda να φευγουν λογικα θα μεινουν οι ακρως απαραιτητοι για τη φετινη χρονια. λετε να βρει η φερραρι λυση στο προβλημα που εχει με τη πισω αναρτηση η οχι;;; https://www.gazzetta.gr/gmotion/2432382/f1-giati-o-hamilton-den-kostizei-shedon-tipota-sti-ferrari να δω πότε θα φτοιάξουμε αμαξι νικηφορο σε ολες τι διαφορετικες πιστες εγω παντως δε πιστευω οτι ουτε το 26 θα ειμαστε διεκδικητές
specre Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Καλημέρα, καλό μήνα και προσοχή στα breaking news εδώ σήμερα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα