Προς το περιεχόμενο

Formula 1 2025

Μήνυμα προστέθηκε από Thresh,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dkstopo είπε

. και ο Λεκλέρ για την αλλαγη ελαστικών που δεν έκανε.

Ναι μεν αλλα... 

Όλοι οι 4 πιο μπροστά έκαναν μονο 1 αλλαγη ελαστικών όπως και ο Lec. Αυτοί γιατί δεν βγήκαν κατω απο το όριο και βγήκε του Lec ? 

• Like 1
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, sattack είπε

Ναι μεν αλλα... 

Όλοι οι 4 πιο μπροστά έκαναν μονο 1 αλλαγη ελαστικών όπως και ο Lec. Αυτοί γιατί δεν βγήκαν κατω απο το όριο και βγήκε του Lec ? 

Κάπου έκαναν λάθος δεν ήταν από την αλλαγή ελαστικών 

Συμβαινουν αυτά δεν είναι η πρώτη ομάδα 

Δεν δικαιολογείτε όμως να θέλουν να τα πάνε τόσο καλά και να κάνουν τόσα λάθη 

Τον Hamilton τον έφαγαν με την στρατηγική τους 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Aυτο το "επειδή δεν έκανε 2η αλλαγή ελαστικων" απο κάπου μέσα απο την ομάδα βγηκε σαν δικαιολογία. Κάπου το διάβασα σαν σχόλιο ή σαν αναφορά (πριν το δω γραμμένο εδω) σε κάποιο site. Φυσικα δεν εχω καμμια όρεξη να ψάξω τωρα να βρω που το είχα δει. 

Πολύ κακό σημάδι αυτο. Αλλά θα μου πεις συνηθισμένα τα βουνά στα χιόνια. Παλι καλά τουλάχιστον που δεν χάσανε νίκη ή podium.

Δημοσ.

Δεν εχω καμια ορεξη ουτε να τους ειρωνευτώ, ουτε να του χλευάσω ,ουτε να τους κράξω.

Απλα , σημερα την Ferrari την λυπήθηκα

Δημοσ.

Οδηγός της ημέρας ο Αντονέλλι λέει, που δεν έκανε τίποτα. Τίποτα. Μπεαρμαν, Μαξ και Όσκαρ ίσως, το παιδάκι δεν έκανε τίποτα αξιέπαινο. Να μας λείπει το γλυκό.

Ο Λιούις καλά έκανε και πήγε Φερράρι, ουσιαστικά ίδια δυναμική με Μερσεντες έχουν πάνω κάτω, με τη ΜακΛάρεν σαφώς ανώτερη. Τι να πει δηλαδή ο Μαξ που πρέπει να διεκδικήσει 5ο με ένα μονοθέσιο ακατάλληλο. Έχει χαθεί εντελώς η ισορροπία, και είναι το μόνο πάτημα που δίνω στον Ηλία Λόουσον.

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Tasos19s είπε

Συμβαινουν αυτά δεν είναι η πρώτη ομάδα 

Δεν δικαιολογείτε όμως να θέλουν να τα πάνε τόσο καλά και να κάνουν τόσα λάθη 

Τον Hamilton τον έφαγαν με την στρατηγική τους 

στην Αυστραλια έπρεπε να τραβηξουν τον έναν μεσα (για να το εχουν 2 πορτο οσο αφορα την βροχή) αφού ηταν η μονη ομαδα με 2 μονοθεσια μπροστα και σημερα έπρεπε να κανουν ότι εκαναν την προηγούμενη Κυριακή.  

Μαλλον ειχαν αλλη προγνωση οσο αφορά την βροχή. Θυμαμαι παλια ειχαν κερδισει στο Μονακο λόγω προγνωσης κανοντας ενα σωστό πιτς στοπ ενω οι άλλοι μπαινοβγαιναν.

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

Οδηγός της ημέρας ο Αντονέλλι λέει, που δεν έκανε τίποτα. Τίποτα. Μπεαρμαν, Μαξ και Όσκαρ ίσως, το παιδάκι δεν έκανε τίποτα αξιέπαινο. Να μας λείπει το γλυκό.

Ο Λιούις καλά έκανε και πήγε Φερράρι, ουσιαστικά ίδια δυναμική με Μερσεντες έχουν πάνω κάτω, με τη ΜακΛάρεν σαφώς ανώτερη. Τι να πει δηλαδή ο Μαξ που πρέπει να διεκδικήσει 5ο με ένα μονοθέσιο ακατάλληλο. Έχει χαθεί εντελώς η ισορροπία, και είναι το μόνο πάτημα που δίνω στον Ηλία Λόουσον.

Γιατί τι έχει το μονοθέσιο της Red Bull? 
Μια χαρά νομίζω είναι απλά λίγο παραπάνω κάτι έχει κάνει η Mac Karen και δεν τρώει λάστιχο 

Κατα τα αλλά ακόμα είναι 2ος αγώνας έχουμε πολύ δρόμο 

Μην δουλε πάλι τον Max να κάνει περίπατο σε λίγο καιρό 

• Like 1
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, ~mxls~ είπε

GmtosRNagAAeI5T?format=jpg&name=small

Gmtvh7GbAAAafXO?format=png&name=small

• Haha 23
Δημοσ.

Οι τεχνικοί της Ferrari είναι για γέλια ! 

Απαράδεκτοι!  Γελάνε και οι πέτρες με τα χάλια τους ! 

Το μονοθέσιο πήγαινε καλύτερα με σπασμένη αεροτομή παρά όπως το είχαν σεταρει.  

Τα πήγαν πολύ καλά στο Sprint ήταν σούπερ ανταγωνιστικοί αλλά μετά μαντάρα.

Η red bull δεν έχει τη δύναμη να ακολουθήσει και ο max (όσο αντιπαθής και αν μου είναι) την πάει πέρα από τα όρια όπως και πέρυσι. Το παιδάκι που έφεραν δεν μπορεί. Δεν έχει ψυχολογία δεν ξέρω τι αλλά δεν είναι εικόνα οδηγού αυτή.

Οι McLaren έχουν αυτή τη στιγμή το καλύτερο μονοθέσιο αλλά πιστεύω θα τα κάνουν μαντάρα με τη διαχείριση των οδηγών πάλι. Ήδη ο Norris οριακά γλύτωσε την εγκατάλειψη σήμερα παρά τις οδηγίες του μηχανικού.

Mercedes εκεί που σταμάτησε πέρυσι καμιά βελτίωση. Ο Russell πιο σοβαρός φέτος. Δεν ακούστηκε καθόλου σήμερα. Συγκεντρωμένος 100%. Ο kimi αρχίζει να βρίσκει πατήματα. 

Τουλάχιστον με τα έως τώρα δεδομένα δεν έχουμε δει κάποιον να έχει τεράστια διαφορά απόδοσης. 

Θα έχει ενδιαφέρον η χρονιά. 

• Like 1
Δημοσ.

https://www.motorone.gr/agones/formula-1/141824/f1-gp-kinas-piastri-1-2-thriler-mclaren/   καλα τα λεεει.Αυτη τη στιγμή χρειαζεται υπομονή. Το μονο που ξέρουμε προς το παρόν είναι οτι η μακ ειναι πρώτη.Ας δούμε τις επόμενες 3 πίστες και πως η καθε ομάδα θα επιλυσει τα προβληματα της ( αν θα φέρει καποιες μικρο αναβαθμίσεις) και μετα θα εχουμε το πρωτο συμπέρασμα για το ποιος ειναι 2,3.υγ: ουτε κλοουν ειμαστε ουτε ο χαμιλτον μετανοιωσε και θελει να φύγει. forza ferrari.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tasos19s είπε

Γιατί τι έχει το μονοθέσιο της Red Bull? 
Μια χαρά νομίζω είναι απλά λίγο παραπάνω κάτι έχει κάνει η Mac Karen και δεν τρώει λάστιχο 

Κατα τα αλλά ακόμα είναι 2ος αγώνας έχουμε πολύ δρόμο 

Μην δουλε πάλι τον Max να κάνει περίπατο σε λίγο καιρό 

Υστερεί. Άσε τις 2 ΜακΛάρεν απ'εξω που παίζουν για την ώρα μπάλα μόνοι τους, δεν μπορούσε να ακολουθήσει Mercedes & Ferrari σε ρυθμό. Οι υπερβολικά πολλές διορθώσεις που κάνει ο Μαξ, δείχνει πως εκτός ότι το πάει στα όρια, το μονοθέσιο δεν έχει την κατάλληλη ισορροπία/πρόσφυση προηγούμενων ετών. Και ουσιαστικά μένει εκτός διεκδίκησης κατασκευαστών από νωρίς αφού μόνο ένας φέρνει πόντους. Ε, για δεδομένα RBR αυτό είναι αποτυχία. Έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον.

• Like 3
Δημοσ.

Ο λιγουροπουρναρακης εβλεπε σημερα τα.. σκυλια..των οδηγων και του ετρεχαν τα σαλια..Ευτυχώς ειδα των αγωνα απο ξενο καναλι και ήμουν ήσυχος απο τις χοντραδες τακη πανου. Βαρετός αγωνας ελπιζω να μην εξελιχθει η σεζον σε 1-2 mclaren μονοτονία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...