ghostrider Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 36 λεπτά πριν, Nabuko είπε H ferrari πάνω σε ποιον θα στήσει το μονοθέσιο? Ο leclerc προτιμαει την ενα υπερστροφικο μονοθεσιο. Οχι βεβαια στον βαθμο που θα το ηθελε πχ ο Μαξ. Αλλα σιγουρα υπερστροφικο. Σε αντιθεση με τον Σαινθ που ηθελε ενα καθαρα υποστροφικο μονοθεσιο. Θυμηθειτε οτι οσο το μονοθεσιο της φοραδας ηταν δυστροπο με μεγαλο downforce και αρκουντος υπερστροφικο ο γλυκουλης ειχε το πλεονεκτημα. οταν αναγκαστηκαν να στρογγυλεψουν τα χαρακτηριστικα του γιατι απλα σε ρυθμο αγωνα δεν εβγαινε ο σανθης βολευτηκε καλυτερα. Τωρα στον σερ. Ο σερ καταρχας βολευεται με ενα υποστροφικο μονοθεσιο. Σε αυτο μοιαζει με τον σαινθ. Ειναι ομως λιγοτερο ευαισθητος απο αυτον και αν η φοραδα φτιαξει ενα ουδετερο προς υπερστροφικο μονοθεσιο δεν θα τον πειραξει τοσο. αν ειναι πολυ υπερστροφικο θα εχουμε μουρμουρες. θεωρητικα θα ηταν πιο λογικο να ειχε διδυμο σαινθ - σερ εφοσον εχουν ιδιο στυλ. Πρακτικα η φοραδα θα τα κανει για αλλη μια φορα σαλατα και θελω να δω το πως θα το πετυχει αυτη τη φορα ... 1
GoMaR Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, ghostrider said: Ο leclerc προτιμαει την ενα υπερστροφικο μονοθεσιο. Οχι βεβαια στον βαθμο που θα το ηθελε πχ ο Μαξ. Αλλα σιγουρα υπερστροφικο. Σε αντιθεση με τον Σαινθ που ηθελε ενα καθαρα υποστροφικο μονοθεσιο. Θυμηθειτε οτι οσο το μονοθεσιο της φοραδας ηταν δυστροπο με μεγαλο downforce και αρκουντος υπερστροφικο ο γλυκουλης ειχε το πλεονεκτημα. οταν αναγκαστηκαν να στρογγυλεψουν τα χαρακτηριστικα του γιατι απλα σε ρυθμο αγωνα δεν εβγαινε ο σανθης βολευτηκε καλυτερα. Τωρα στον σερ. Ο σερ καταρχας βολευεται με ενα υποστροφικο μονοθεσιο. Σε αυτο μοιαζει με τον σαινθ. Ειναι ομως λιγοτερο ευαισθητος απο αυτον και αν η φοραδα φτιαξει ενα ουδετερο προς υπερστροφικο μονοθεσιο δεν θα τον πειραξει τοσο. αν ειναι πολυ υπερστροφικο θα εχουμε μουρμουρες. θεωρητικα θα ηταν πιο λογικο να ειχε διδυμο σαινθ - σερ εφοσον εχουν ιδιο στυλ. Πρακτικα η φοραδα θα τα κανει για αλλη μια φορα σαλατα και θελω να δω το πως θα το πετυχει αυτη τη φορα ... Το ακριβως αντιθετο ειχα διαβασει εγω σε καποιο αρθρο. Οτι ο Χαμιλτον εχει παρομοιο στυλ με τον Λεκλερκ και για αυτο δεν "φοβουνται" τοσο στο στησιμο του μονοθεσιου. 3 1
Tasos19s Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Ο Luis δεν πήγε για πρωτάθλημα πιστεύω Πηγε για το ζητω, ότι είμαι αυτός και πέρασα και από την Ferrari Καλώς η κακώς είναι ομάδα σύμβολο για την formula 1 Θα δούμε πως θα τα πάει γενικά σαν ομάδα και μετά ξεχωριστά ο κάθε πιλότος
ASFE Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2024 Βλεπω οτι οι δικαιολογιες αρχιζουν να φορτωνουν πριν καν μπει το 2025😆 Σε περιπτωση ηττας Μονοθεσιο ραμμενο στον Λεκλερ Ο Λουης ειναι νεος στην ομαδα. Προσαρμογη Ηλικια Κακο μονοθεσιο Σε περιπτωση νικης Φαινομενο Λουης Goat 1 1
liakjim Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, ASFE είπε Βλεπω οτι οι δικαιολογιες αρχιζουν να φορτωνουν πριν καν μπει το 2025😆 Σε περιπτωση ηττας Μονοθεσιο ραμμενο στον Λεκλερ Ο Λουης ειναι νεος στην ομαδα. Προσαρμογη Ηλικια Κακο μονοθεσιο Σε περιπτωση νικης Φαινομενο Λουης Goat Κλασικά!
liakinen Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ θα έλεγα να έχουμε υπομονή. Βλέπω αρκετή σιγουριά από πολλούς για Ferrari πρωτάθλημα και δεν ξέρω από που πηγάζει τόση αισιοδοξία - σιγουριά. Εύκολα έχουμε ξεγράψει και την Redbull για φέτος. 2
eri77 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 On 22/12/2024 at 00:20, Tasos19s said: Σαφώς Δεν έχει καμία μοίρα ο Leclerc δίπλα στον Hamilton πιστεύω Θα το δούμε όμως το 2025 Κατά την άποψή μου, υποτιμάς πολύ τον leclerc.. 2
mandos Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Αρχίσατε όλοι να αναλύετε ομάδες και ξεχάσαμε τα σημαντικά. Στον ΑΝΤ1- πως μπορώ να 240p? Πιάνει μόνο 144 και ακόμα κανει buffering τον Καναδά. Μη μου πείτε ότι τελείωσε το πρωτάθλημα! 7
vaggos88 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, liakinen είπε Εγώ θα έλεγα να έχουμε υπομονή. Βλέπω αρκετή σιγουριά από πολλούς για Ferrari πρωτάθλημα και δεν ξέρω από που πηγάζει τόση αισιοδοξία - σιγουριά. Εύκολα έχουμε ξεγράψει και την Redbull για φέτος. Καθε χρονο ελπιζουμε. και στο τελος μενουμε με την ελπιδα για την επομενη χρονια 3
specre Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, sattack είπε Έτσι... Και πριν λίγη ώρα είδα ένα Tesla σε ίδια κατάσταση και του έριχνα π@@@@ιες. Τελικά υπάρχουν και χειρότερα. 1
xacto Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2024 Στις 22/12/2024 στις 1:34 ΜΜ, Nabuko είπε H ferrari πάνω σε ποιον θα στήσει το μονοθέσιο? Τον Lewis δεν τον πήρε για τις οδηγικές του ικανότητες. (Να διευκρινίσω επειδή διαβάζουν και παιδιά, ότι οι ικανότητές του είναι κορυφαίες, αλλά δεν είναι αυτό που λείπει από την ομάδα. Ποτέ δεν έλειψε.) Με την υπόθεση εργασίας ότι τον πήρε μπας και γίνει σοβαρή ομάδα από ελληνικό δημόσιο, ο Charles θα έχει προτεραιότητα στο στήσιμο, μέχρι και αν αποδειχθεί, ότι δεν αντέχει για πρωτάθλημα. Όλες τις ομάδες, το κατασκευαστών τις ενδιαφέρει. Δεν πολυσκοτίστηκαν για το οδηγών. Αν κάποιο στήσιμο, όποιον κι αν ευνοεί, βοηθάει να ντελιβερίζουν και οι 2, αυτό θα προτιμήσουν. Το ιδανικό για μια ομάδα είναι το σύστημα McLaren. Σε ότι αφορά την Ferrari, άβυσσος… Μάλλον όποιος πιλότος το πάρει πάνω του και κάνει το καφενείο, ομάδα. Νομίζω ότι σε αυτό ποντάρει ο Vasseur και αυτό το στοίχημα έχει βάλει με τον Lewis. Δεν είναι ότι δεν απάντησα στην ερώτηση, είναι ότι μέχρι τώρα κανείς δεν γνωρίζει. 1
Tasos19s Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, eri77 είπε Κατά την άποψή μου, υποτιμάς πολύ τον leclerc.. Φέτος ήμουν μαζί του ήθελα να πάρει ακόμα και πρωτάθλημα Αλλα δεν είμαι κολλημένος να μην βλέπω τι γίνεται Ειναι ασταθής πιλότος πέρα από το ασταθές μονοθέσιο Κανει εύκολα λάθη υπό πίεση Στις εκκινήσεις δεν έχει εκείνο το χώσιμο για να βγει μπροστά Αυτοι που έχουν αυτά τα κάτι παραπάνω αυτοί παίρνουν και τα πρωταθλήματα Οι πιλότοι και οι 20 λίγο πολύ ίδιους χρόνους γράφουν, ύστερα το κάθε μονοθέσιο τους δίνει κι αυτό ένα βήμα αλλά σε έναν αγώνα δεν φτάνουν μόνο αυτά τα δυο Τελος πάντων δεν ξέρω γιατί αλλά θεωρώ ότι ο Leclerc δεν έχει στόφα πρωταθλητή Φετος να σκεφτείς πάλι μαζί του θα είμαι αλλά και με τον Norris και Piastri Δεν θέλω να είναι μπροστά ο Max όμως στις εποχές κυριαρχίας του Hamilton ήμουν με τον Max Θέλω δηλαδή σε κάθε αγώνα να υπάρχει ενδιαφέρον να μην είναι κάτι μονότονο. Αυτο
cinemusic Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2024 Το ότι η Ferrari το 25 ετοιμάζει εντελώς νέο μονοθέσιο σε σχέση με το 24 και έναν χρόνο πριν την αλλαγη των κανονισμών,το θεωρείτε θετικό; Εμένα πάντως δεν μου δίνει καμία σιγουριά αυτή η αλλαγή. Υποτίθεται ότι φέτος βρήκαν μια ρεγουλα που τους έδωσε βάθρα και την δυνατότητα να μάχονται για το πρωτάθλημα. Τον λογικό θα ήταν να δουλέψουν πάνω σε αυτήν την συνταγή βελτιώνοντας σε σημεία που μπορούν. Το κατά 90% νέο μονοθέσιο τους πηγαίνει σε νέα άγνωστα νερά. Δεν θα τολμούσα να κάνω καμία πρόβλεψη για την Ferrari του χρόνου. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα