zanskou Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου για ποιο λόγο να κάνουν swap ρε παιδιά ; μόλις έφυγαν από την "κίνηση" ο ΗΑΜ άνοιξε τη διαφορά σχεδόν στο δευτερόλεπτο
zanskou Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου ακόμη δεν πήγε ο φουκαράς εκεί πέρα και θα αρχίσει να τρέχει στους ψυχολόγους
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, sattack είπε Εχει πρόβλημα ο Ham στην εμπρός αεροτομή. Γι αυτό. ααα οντως? Δεν το ακουσα.
Mene Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Ναι νομίζω ήμασταν καλύτερα χωρίς team orders, τώρα έχουμε και την ομάδα να ανακατέυεται, και τον πίσω οδηγό να κλαψουρίζει για να του δώσουν τη θέση. ("Κλαψ, ξέρετε πόσο καλύτερος θα ήμουν εγώ αν είχα τη θέση κλαψ!") Αν είσαι τόσο καλύτερος, πέρνα τον από μόνος σου.
liakjim Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, sattack είπε Εχει πρόβλημα ο Ham στην εμπρός αεροτομή. Γι αυτό. Ο Λεκλερκ εννοείς; 1
sattack Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Μόλις τώρα, Αλεξανδρος A.92 είπε ααα οντως? Δεν το ακουσα. Ναι! Δεν βλέπεις που κουβαλάει εξτρα άχρηστο βάρος? 😅 4
GoMaR Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Απο αυριο στην φερραρι θα κοψουν τα φτερα στην μπροστινη αεροτομη 4
zanskou Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, sattack είπε Εχει πρόβλημα ο Ham στην εμπρός αεροτομή. Γι αυτό. αφού η αεροτομή του Lec ειναι σπασμενη 1
dtk-386 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) δυστυχώς πολύ δυνατές οι ΜcLaren. Επεξ/σία 23 Μαρτίου από dtk-386 1
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, dtk-386 είπε δυστυχώς πολύ δυνατές οι ΜcLaren. οχι και τοσο θα πω εγω. 2-3 sec πισω ειναι 1 Merc και 1 Ferr και δεν ανοιγει η διαφορα. 1
dtk-386 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου είναι τόσο ώστε να έχουν το 1-2 σε κάθε αγώνα. ο Norris πέρασε σαν σταματημένο τον Russel.... 1
Stergios74 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Θυμάστε έναν verstappen που ήταν κάποτε πρωταθλητής; Που να βρίσκεται αυτή η ψυχή; 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα